Datum od
Datum do

26.06.2013 | Šolska športna tekmovanja
FOTO: Po prazniku ženskega nogometa v Ljubljani
»Dekleta, ki so prišla, so lahko spoznala številne skrivnosti nogometa, vsaki od njih pa smo se lahko posvetili. Beležimo soliden obisk, veliko pa je zanimanje deklet, ki jih mika trenersko delo. Želim si, da bi naredili korak bližje klubom, saj bi radi s to akcijo pomagali prav njim, da bi bili še uspešnejši pri novačenju mladih igralk,« pravi Petra Mikeln, koordinatorka akcije.
20.06.2013 | Šolska športna tekmovanja
Dominika Čonč o ženskem nogometu v Sloveniji in ZDA
Nogometna zveza Slovenije v soboto na Viču ob 9. uri pripravlja že tretji festival dekliškega nogometa. Pred dogodkom smo se o ženskem nogometu v Sloveniji in ZDA pogovarjali s slovensko reprezentantko Dominiko Čonč.
17.06.2013 | Šolska športna tekmovanja
FOTO: Tudi Žlogar pohvalno o akciji Rada igram nogomet, v soboto v Ljubljani
»Dobro bi bilo, da bi se v te akcije vključile tudi klubi, da se ta dekleta hitro in uspešno usmeri v nogomet,« še doda Urška, ki je prve nogometne korake naredila že v osnovni šoli. Pri delu z dekleti so pomagale tudi igralke Ženskega kluba Izola, ki so si na ta način nabrale tudi nekaj dodatnih praktičnih izkušenj dela z mladimi.
12.06.2013 | Šolska športna tekmovanja
Ljubljana v znamenju ženskega nogometa
Prihodnjo soboto, 22.6., pa bo naslednji festivalni dan ženskega nogometa. Od 9. ure naprej se bo igralo v Športnem parku Svoboda, prijave pa se zbirajo na elektronskem naslovu petra.mikeln@nzs.si.
12.06.2013 | Šolska športna tekmovanja
Zaključek Otroške nogometne šole 2013
Otroška nogometna šola Ljubljana že tradicionalno prvo sredo v mesecu juniju v Športnem parku Ljubljana pripravi zaključno prireditev za osnovnošolce. Tudi tokrat so zelenico preplavili otroci, ki so svojim staršem in obiskovalcem pokazali, kaj vse so se naučili v tekočem šolskem letu.
08.06.2013 | Šolska športna tekmovanja
Združeni v pogumnem poizkusu - UNIFIED
V Kopru na dnevu Slovenskih pokalnih final se je zgodil poseben trenutek. V polčasu članskega finala so na igrišče stopili člani nogometne lige SOS, ki so se držali svojega slogana in bili pogumni v svojem športnem poizkusu. Pred nekaj tisoč gledalci so nastopili v nogometni tekmi ob pomoči znanih slovenskih športnic in si zaslužili močan aplavz s tribun Bonifike.
06.06.2013 | Šolska športna tekmovanja
FOTO: Festivalni dan ženskega nogometa na Obali
Dekleta, ki so se udeležila druženja v športnem parku Bonifika, so bila navdušena nad dejavnostmi in igrami, ki so jih pripravili animatorji in trenerji. Med animatorkami je bila tudi državna reprezentantka Urška Žganec, zbrane pa je obiskal tudi Lipko, maskota EuroBasketa 2013.
04.06.2013 | Šolska športna tekmovanja
Grassroots day Slovenija 2013
Maj je mesec nogometa za vse, ki ga obeležimo tudi z Grasroots dnevom nogometa. Promocija nogometa mladih se je tokrat zgodila v Kopru 29. maj 2013 ob tekmah final Slovenskega pokala.
03.06.2013 | Šolska športna tekmovanja
FOTO: Medalje za najboljše v kategoriji U14, naslov v Beltince
Medalje in priznanja so podeljevali Branko Gros, predsednik komisije za ženski nogomet, Alan Bukovnik, župan Radelj ob Dravi, ter selektorica reprezentance do 19 let Petra Mikeln.
24.05.2013 | Šolska športna tekmovanja
Turnir dijakinj dobile Kranjčanke
Šolska športna tekmovanja se bližajo koncu in tokrat so na parket dvorane na Kodeljevem stopile dijakinje. Finale je bilo zanimivo in razburljivo najbolj vesele pa so bile dijakinje Gimnazije Franceta Prešerna iz Kranja.
22.05.2013 | Šolska športna tekmovanja
UEFA Grassroots Day 2013
Maj je mesec, ki tudi v nogometu prinaša veliko nogometnih izzivov. Liga prvakov je vrhunec tekmovalne sezone v Evropi, ki ga UEFA proslavi s festivalom nogometa za vse pod imenom UEFA Grassroots day. Letošnji praznik nogometa za vse bo 22. maj 2013. Tudi v Slovenij proslavljamo mesec množičnega nogometa s finalno prireditvijo in festivalom nogometa v okviru prireditve pokalnih finalnih tekem v Kopru.
20.05.2013 | Šolska športna tekmovanja
Učenke v Murski Soboti odigrale finale
I OŠ Murska Sobota je organizirala finalni turnir učenk v tekmovanju Slovenskih osnovnih šol. V prijetnem vzdušju in ob zanimivih tekmah so uspele domačinke ubraniti naslov, ki so ga v svoje vitrine prinesle že lansko leto. Dekleta iz OŠ France Prešeren iz Ribnice, OŠ Dante Alighieri iz Izole in OŠ Brežice pa tudi niso razočarale.
19.05.2013 | Šolska športna tekmovanja
FOTO in VIDEO: V Mariboru uspel 1. festivalni dan ženskega nogometa
»Led je prebit, začeli smo, to je najbolj pomembno. Odziv je bul dober, v prihodnje pa pričakujemo še več deklet.«
15.05.2013 | Šolska športna tekmovanja
V Gorišnici odlično vzdušje in zmaga OŠ Leskovec pri Krškem
V Gorišnici pri Ptuju smo doživeli pravi mali nogometni praznik, kjer so se na finalnem turnirju srečale najuspešnejše nogometne ekipe slovenskih osnovnih šol. Podatek, da se je nogometnega tekmovanja udeležilo 450 šolskih ekip pove veliko o izjemnem uspehu vseh štirih šol, ki so se v tako veliki konkurenci uspele prebitio med štiri najboljše. Zato gredo OŠ Dobrova, OŠ Leskovec pri Krškem, OŠ Preserje pri Radomljah in OŠ Destrnik Trnovska vas velike čestitke za doseženo.
15.05.2013 | Šolska športna tekmovanja
Med dijaki najboljši SUAŠ
Maj je mesec nogometnih zaključkov in h koncu gredo počasi tudi Šolska športna tekmovanja v nogometu. Prvo finale smo videli v Ljubljani, kjer so slavili dijaki ljubljanske Srednje upravne in administrativne šole.
21.04.2013 | Šolska športna tekmovanja
UEFA Grassroots Workshop Oslo 2013
Evropska nogometna družina se je zbrala v glavnem mestu Norveške Oslu. Tema tokratnega druženja je bila Grassroots kot temelj vseh nogometnih vsebin. Slovenijo sta zastopala Vodja tehničnega sektorja Matjaž Jaklič in Rajko Korent iz vsebinskega področja Nogomet za vse.
29.03.2013 | Šolska športna tekmovanja
Sestanek koordinatorjev šolskega športa
Zavod za šport Republike Slovenije Planica je pod vodstvom Vodje športnih programov na zavodu Uroša Vidmajerja organiziral delovni sestanek področnih in panožnih koordinatorjev šolskega športa. Sestanka se je udeležil tudi Rajko Korent kot koordinator šolskih nogometnih tekmovanj.
27.03.2013 | Šolska športna tekmovanja
Končana akcija RIN 2012/13
V Radencih se je odvilo zadnje dejanje tekmovanja RIN zimska liga U-8 in U-10. Videli smo lepo športno prireditev za katero so najbolj zaslužni mladi nogometaši, ki so z trudom na igrišču in prijateljskim pozdravom gledalcev, organizatorjev in soigralcev ostalih ekip poželi aplavz številne množice na tribuni.
21.03.2013 | Šolska športna tekmovanja
Nogometno veselje v Radencih
V soboto 23. marca se nam obeta nogometni praznik za najmlajše v Radencih. V finalu zimskega tekmovanja RIN se bodo pomerili deset in osem letni otroci v najbolj priljubljeni športni igri pri nas. Nogomet je tekmovanje, veselje in druženje za naše najmlajše in ta prireditev bo vse prej kot tekmovanje.
08.03.2013 | Šolska športna tekmovanja
Rezultati testiranj za izboljšanje statusa
V torek, 5.marca 2013 je potekalo testiranje za možnost izboljšanja statusa v okviru kategorizacije za vpis v športne oddelke gimnazij po Sloveniji in vpis v nogometni internatski oddelek Gimnazije Šiška.
1
2
3
...
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21

DELI NA