Zmag je več vrst

V življenju obstajajo tekme, ki jih ne prekine zadnji sodnikov žvižg. Tekme, na katerih so tako kot na igrišču potrebni pogum, vztrajnost in cilj. Cilji, ki se mu reče preživeti. Obstajajo tekme, ki so pomembnejše od številk na semaforju. In teh se zavedamo.

Slogan »Z nogometom izboljšujemo življenje«, ni le črka na papirju. Nogometna zveza Slovenije se zaveda svoje družbene odgovornosti, kar dokazujejo številni izpeljani projekti.

En takšnih projektov je tudi zapestnica "Zmag je več vrst", ki  s svojim vintage simbolom,  prikazuje vzpone in padce in vsak dan spominja na vaše najpomembnejše zmage. Ker vsaka zmaga šteje! 

Za vsako prodano zapestnico do konca leta 2020, bo Nogometna zveza Slovenije prispevala 5 eur izbranim organizacijam. Razmerje prispevanih sredstev določite z oddanim glasom. Zapestnice "Zmag je več vrst" lahko kupite v uradni trgovini NZS Nike v Ljubljani, spletni trgovini NZS, spletni trgovini Sailbrace in bencinskih servisih Petrol.

 

Želim, da Nogometna zveza Slovenije prispeva sredstva organizaciji:
  • A) Europa Donna
  • B) Onkoman
  • C) Mladinsko zdravilišče in letovišče RKS Debeli rtič
  • D) Botrstvo

 

Europa Donna:

Slovensko združenje za boj proti raku dojk Europa Donna je samostojna, neodvisna, neprofitna organizacija civilne družbe. Povezuje zdrave ženske, bolnice z rakom dojk ali rakom rodil, posameznike in strokovne institucije v Sloveniji, ki delujejo na področju raka dojk in rakov rodil.

Več..

Onkoman:

Tipičnega moškega najlažje opiše beseda RAK. Trden oklep in mehka notranjost. Prav tak je tudi značaj  Slovenskega onkološkega društva za moške OnkoMan, ustanovljenega konec leta 2016 v Ljubljani. Je prvo društvo v Sloveniji, ki je prvenstveno namenjeno moškim. To pa ne pomeni, da so člani lahko »samo« moški, ampak tudi družinski člani, prijatelji, strokovnjaki z različnih področij, ter vsi ljudje dobre volje, ki so pripravljeni pomagati.

Več..

Mladinsko zdravilišče in letovišče RKS Debeli rtič:

Enega najbolj prepoznavnih družbeno odgovornih projektov predstavlja sodelovanje med Uefino fundacijo za otroke, Mladinskim zdraviliščem in letoviščem Debeli rtič, Rdečim križem in Nogometno zvezo Slovenije. Projekt sega že v leto 2013. Poslanstvo, da z nogometom izboljšujemo življenje otrok, torej tistih, ki družbi pomenijo največ, in da opazimo šibkejše, ki potrebujejo našo pomoč, jemljemo zelo resno. Vse do danes smo zgradili in osvetlili nogometno igrišče, zagotovili rekvizite za nogometne treninge in ostale športne dejavnosti ter skupaj s trenerji Nogometne zveze Slovenije izpeljali številne nogometne aktivnosti v okviru otroških letovanj na Debelem rtiču.

Več..

Botrstvo:

Projekt Botrstvo v Sloveniji je pod okriljem Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje nastal leta 2010. Namenjen je otrokom in mladostnikom iz družin v stiski z vse Slovenije, ki potrebujejo dodatno podporo in pomoč za izboljšanje kakovosti življenja.

Več..

DELI NA