V Velenju trening tekma deklet U15

To nedeljo, 30.3., bo med 11. in 13. uro v Velenju potekala trening tekma za dekleta U15. Igralke se bodo zbrale ob 10. uri. Dekleta se bodo srečala z nekaterimi nogometnimi vajami ter odigrala medsebojno tekmo, na podlagi katere se bo opravil širši izbor deklet letnika 2000, 2001 in nekaterih 1999, ki bodo v letu 2014 del  selekcijskega izbora deklet U15.

Talentirana dekleta se bodo v povprečju enkrat mesečno srečevala v centrih NZS, kjer bodo vadile pod  strokovnim vodstvom selektoric in trenerjev mlajših dekliških reprezentanc NZS. Center naj bi omogočal  dekletom, ob vestnem klubskem udejstvovanju, dodaten napredek, saj bodo skupaj trenirala dekleta podobnega znanja in starosti.

Tekst: D.P.
Foto: D.P./Nzs.si

SORODNE NOVICE

 • 07.04.2017 | Šolska športna tekmovanja
  Nedelja bo dala zmagovalca Nike Premier Cup
  Konec oktobra so turnirji v Grosupljem, Kidričevem, Kopru in Krškem dali osmerico polfinalistov Nike Premier Cup, v prihajajočem vikendu pa bomo na igriščih Nacionalnega nogometnega centra Brdo dobili najboljšo ekipo v konkurenci nogometašev rojenih v letih 2003 in 2004.
 • 24.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
  Sobota in nedelja dala polfinaliste Nike Premier Cup
  Nogometni upi, ki so rojeni v letih 2003 in 2004, so se v soboto in nedeljo dokazovali na četrtfinalnih turnirjih Nike Premier Cup. V polfinale tekmovanja so se prebili Maribor, Mura, Brinje Grosuplje, Domžale, Krško, Veržej, Gorica in Triglav.
 • 21.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
  Sobota in nedelja s štirimi turnirji Nike Premier Cup
  Prihajajoči vikend bo spremljevalcem slovenskega nogometa znova ponudil nemalo užitkov. Ob številnih članskih dvobojih bodo na delu tudi mladi talenti, ki si po vzgledu vzornikov šele utirajo pot na velike nogometne zelenice. Sobota in nedelja bosta rezervirani za štiri četrtfinalne turnirje Nike Premier Cup.

DELI NA