Datum od
Datum do

22.10.2014 | Šolska športna tekmovanja
Znani polfinalisti NIKE Premiere Cupa
V Ljubljani, Kranju, Velenju in Slovenskih Konjicah smo videli dobre nogometne predstave, preko katerih se bo osem najuspešnejših ekip pomerilo v nadaljnem tekmovanju za najvišja mesta. Letos je to uspelo ekipam Bravo Publikum, Domžale, Olimpija, Koper, Maribor, Dravinja, Aluminij ter Rudar Velenje.
17.10.2014 | Šolska športna tekmovanja
NIKE Premier Cup 2014/15
Četrtfinalni turnirji NIKE Premiere Cup-a se bodo odigrali ta vikend v Kranju, Ljubljani, Velenju in Slovenskih Konjicah. Na teh turnirjih se bodo predstavile najboljše Slovenske ekipe v starosti U-15.
06.10.2014 | Šolska športna tekmovanja
Finale lige SOS v malem nogometu 2014
Specialna Olimpiada Slovenije v sodelovanju z programom Nogomet za vse NZS je tudi letos izpeljala nogometno ligo za ljudi s posebnimi potrebami. Finale so organizirali vestni delavci VDC Zagorje ob Savi in prireditev je več kot imenitno uspela.
26.08.2014 | Šolska športna tekmovanja
FOTO + VIDEO: V Krškem za promocijo ženskega nogometa
»V Novem mestu so me sprva malce čudno gledali, ko sem rekla, da igram nogomet,« Edina spregovori o svojih začetkih, podobno pa je bilo tudi v Beli Krajini, kjer je z nogometom začela Plutova.
19.06.2014 | Šolska športna tekmovanja
FOTO: Še dva naslova pristala v Beltincih
ŽNK Teleing Pomurje je pred dnevi sklenil uspešno sezono. Poleg četrtega naslova v članski konkurenci so se v Beltincih razveselili naslova v konkurenci deklic U13, v finalu pokala U17 pa so bili boljši od ŽNK Radomlje (4:1).
14.06.2014 | Šolska športna tekmovanja
FOTO: Dekleta je navdušil nogomet
Igralke so se preizkusila na 12 postajah, nad dogajanjem je sta bdeli Petra Mikeln in Tina Kelenberger, trening mladih nadobudnih deklet pa si je ogledal tudi Branko Gros, predsednik Komisije za ženski nogomet.
14.06.2014 | Šolska športna tekmovanja
FOTO: Ulični nogomet navdušil Ljubljano, zmaga v Koper
Mlado in staro se je zabavalo ob zabavni igri Telekoma Slovenije, kjer so močili svoje prijatelje, v Renaultovem kotičku pa so preizkušali svoje nogometno – avtomobilistične sposobnosti. Uvodni turnir so si ogledali tudi predstavniki Renault Slovenije in Nogometne zveze Slovenije.
13.06.2014 | Šolska športna tekmovanja
Hope Powell zaključila seminar na Bledu
Ugledna gostja iz Anglije in Inštruktorica FIFE je na zaključku seminarja na Bledu ocenila udeležence kot perspektivne trenerje v ženskem nogometu in nam zaželela čim več sreče pri razvoju ženskega nogometa v Sloveniji.
10.06.2014 | Šolska športna tekmovanja
Osnovne šole končale nogometna tekmovanja
Dobili smo še zadnje zmagovalce nogometnega tekmovanja slovenskih osnovnih šol v kategorijah učenk, učencev in osnovnih šol s prilagojenim programom. Letos so bili najuspešnejše učenke iz Dornave, in učenci iz Turnišča ter učenci prilagojenega programa iz Raven na Koroškem.
09.06.2014 | Šolska športna tekmovanja
FIFA seminar na Bledu
Nogometna zveza Slovenija skupaj z mednarodno nogometno zvezo FIFA na Bledu organizira seminar ze trenerje, ki delujejo v ženskem nogometu. .
08.06.2014 | Šolska športna tekmovanja
Zaključna revija MNZ reprezentanc letnika 2001
Letošnje leto smo prvič izvedli zaključno revijo MNZ reprezentanc v igralni kategoriji U-13. Izbrani igralci so se predstavili na turnirju vzhoda in zahoda. Tekme so bile preglednega in ne tekmovalnega značaja in so se odigrale v Domžalah in Kidričevem.
07.06.2014 | Šolska športna tekmovanja
Radomeljčanke do naslova, hvaležne pa vsem za podporo
»Imamo dobro generacijo, zavedali smo se, da lahko sežemo visoko. Zmagali smo tudi na zimski ligi. Vedeli smo, da smo konkurenčni. Nič pa ni v naprej zagotovljeno, za vse je potrebno trdo delati!«
06.06.2014 | Šolska športna tekmovanja
FOTO + VIDEO: V Kopru 300 deklet igralo nogomet
Dekleta so vnovič pokazala, da imajo rade nogomet, pri igrah in vajah pa so jim pomagali marljivi animatorji. Po dveh urah in pol igranja, na nogometnem poligonu z umetno travo na koprski Bonifiki, se je v nogometnih veščinah preizkusilo okoli 300 deklet.
04.06.2014 | Šolska športna tekmovanja
Srednješolsko nogometno prvenstvo blestela Gimnazija Šiška
V letošnji izvedbi ŠŠT pri dijakih in dijakinjah so prvi mesti v obeh kategorijah osvojili ekipi Gimnazije Šiška. Turnirja v Ljubljani in Novem Mestu izvedena z odliko v prijetnem in borbenem športnem vzdušju.
26.05.2014 | Šolska športna tekmovanja
Nogometaši SOS na finalu Pokala Slovenije
Nogometna ekipa Specialne olimpiade Slovenije se je že trinajstič predstavila ob polčasu finala pokala NZS, ki je tudi letos potekal v Kopru. Ob tej priložnosti so se ob polčasu pokala predstavili nogometaši "specialci", ki se bodo udeležili mednarodnega turnirja na Madžarskem v juniju.
26.05.2014 | Šolska športna tekmovanja
UEFA Grassroots Day 2014 Slovenija
21. maja smo na Debelem rtiču ob otvoritvi malega igrišča z umetno travo izvedli tudi prireditev UEFA Grassroots Day ali Dan nogometa za vse, kot smo ga poslovenili. Prireditev je sovpadala s podobnimi akciji širom Evrope.
24.05.2014 | Igrišče
Matej Mavrič Rožič sklenil uspešno športno pot
Nekdanji reprezentant Slovenije Matej Mavrič Rožič je obesil nogometne čevlje na klin z dobrodelno tekmo na štadionu pod piranskim obzidjem.
19.05.2014 | Šolska športna tekmovanja
Polfinalni turnirji osnovnih šol
Končali smo tudi polfinalne turnirje osnovnih šol tako pri učenkah kot tudi učencih. tekmovanje pri učencih je bilo tudi letos zašpisano kot najbolj množično tekmovanje v šolskem sistemu tekmovanj na kar smo še posebej ponosni skupaj z soorganizatorjem Zavodom za šport Planica.
19.05.2014 | Šolska športna tekmovanja
UEFA Grassroots Day 2014
Na Debelem rtiču bo ob otvoritvi nogometnegas igrišča 21. maja posebna prireditev, na kateri bomo obeležili Dan nogometa z imenom UEFA Grassroots Day 2014.
17.05.2014 | Šolska športna tekmovanja
Mladi ženski upi na Koroškem
Dekleta so opravila tri treninge, odigrali pa so tudi dve trening tekmi s fantovskima selekcijama KNK Fužinar U13 in U15. »Rezultat ni bil v ospredju, cilj je bil, da so priložnost za vstop v igro in dokazovanje dobile vse deklice,« sklene Tina Kelenberger.
1
2
3
...
8
9
10
11
12
13
14
15
...
19
20
21

DELI NA