Znani polfinalisti NIKE Premiere Cupa

V Ljubljani, Kranju, Velenju in Slovenskih Konjicah smo videli dobre nogometne predstave, preko katerih se bo osem najuspešnejših ekip pomerilo v nadaljnem tekmovanju za najvišja mesta. Letos je to uspelo ekipam Bravo Publikum, Domžale, Olimpija, Koper, Maribor, Dravinja, Aluminij ter Rudar Velenje.

V zanimivih turnirjih je potrebno pohvaliti pristop ekip in trenerjev k samem tekmovanju. Majhno število kartonov in fair play vseh ekip je bil na visoki ravni. Vse ekipe so pokazale borben nogomet z veliko igre in malo grobosti. Takšen način je izpostavil kar nekaj igralno zanimivih posameznikov, ki so jih spremljali s tribun, med njimi pa so bili tudi strokovni predstavniki NZS.

Finalna prireditev z dvema igralnima dnevoma bo v aprilu, kjer bomo preko dveh polfinalnih turnirjev v prvem tekmovalnem dnevu in s tekmami za razvrstitev v drugem tekmovalnem dnevu dobili Slovenskega predstavnika v tekmovanju NIKE Premiere Cup.

foto in tekst: RK/NZS

SORODNE NOVICE

  • 07.04.2017 | Šolska športna tekmovanja
    Nedelja bo dala zmagovalca Nike Premier Cup
    Konec oktobra so turnirji v Grosupljem, Kidričevem, Kopru in Krškem dali osmerico polfinalistov Nike Premier Cup, v prihajajočem vikendu pa bomo na igriščih Nacionalnega nogometnega centra Brdo dobili najboljšo ekipo v konkurenci nogometašev rojenih v letih 2003 in 2004.
  • 24.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
    Sobota in nedelja dala polfinaliste Nike Premier Cup
    Nogometni upi, ki so rojeni v letih 2003 in 2004, so se v soboto in nedeljo dokazovali na četrtfinalnih turnirjih Nike Premier Cup. V polfinale tekmovanja so se prebili Maribor, Mura, Brinje Grosuplje, Domžale, Krško, Veržej, Gorica in Triglav.
  • 21.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
    Sobota in nedelja s štirimi turnirji Nike Premier Cup
    Prihajajoči vikend bo spremljevalcem slovenskega nogometa znova ponudil nemalo užitkov. Ob številnih članskih dvobojih bodo na delu tudi mladi talenti, ki si po vzgledu vzornikov šele utirajo pot na velike nogometne zelenice. Sobota in nedelja bosta rezervirani za štiri četrtfinalne turnirje Nike Premier Cup.

DELI NA