NIKE Premier Cup 2014/15

Četrtfinalni turnirji NIKE Premiere Cup-a se bodo odigrali ta vikend v Kranju, Ljubljani, Velenju in Slovenskih Konjicah. Na teh turnirjih se bodo predstavile najboljše Slovenske ekipe v starosti U-15.

V soboto si lahko ogledate turnir v Ljubljani na igrišču NK Interblock, kjer bodo poleg domače ekipe nastopilli še igralci iz NK Olimpija, NK Gorica in NK Koper. Istočasno se bodo v Kranju za naprdovanje v polfinale pomerili NOGA Triglav, Domžale, Bravo Publikum in NOGA Britof. V nedeljo pa bodo izvedli turnir v Velenju, kje bodo nastopili nogometni klubi nogometnih šol NK Rudar, Robert  KOren Dravograd, Aluminij in Krško. V Slovenskih Konjicah se bodo med seboj pomerili domačin Dravinja, Maribor Branik, Celje in Farmatech Veržej.

Tekme bodo odigrane s skrajšanem igralnim časom vsak z vsakim s pričetkom ob 10:00. Vabljeni na ogled Slovenske nogometne prihodnosti na tradicionalnem turnirju, ki se nadaljuje tudi s polfinalnimi turnirji in finalno tekmo. Najboljša ekipa pa nadaljuje kot predstavnik Slovenije na Evropskem prvenstvu turnirja, ki nosi ime po svojem pokrovitelju NIKE.

Tekst in foto: RK/NZS

SORODNE NOVICE

 • 07.04.2017 | Šolska športna tekmovanja
  Nedelja bo dala zmagovalca Nike Premier Cup
  Konec oktobra so turnirji v Grosupljem, Kidričevem, Kopru in Krškem dali osmerico polfinalistov Nike Premier Cup, v prihajajočem vikendu pa bomo na igriščih Nacionalnega nogometnega centra Brdo dobili najboljšo ekipo v konkurenci nogometašev rojenih v letih 2003 in 2004.
 • 24.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
  Sobota in nedelja dala polfinaliste Nike Premier Cup
  Nogometni upi, ki so rojeni v letih 2003 in 2004, so se v soboto in nedeljo dokazovali na četrtfinalnih turnirjih Nike Premier Cup. V polfinale tekmovanja so se prebili Maribor, Mura, Brinje Grosuplje, Domžale, Krško, Veržej, Gorica in Triglav.
 • 21.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
  Sobota in nedelja s štirimi turnirji Nike Premier Cup
  Prihajajoči vikend bo spremljevalcem slovenskega nogometa znova ponudil nemalo užitkov. Ob številnih članskih dvobojih bodo na delu tudi mladi talenti, ki si po vzgledu vzornikov šele utirajo pot na velike nogometne zelenice. Sobota in nedelja bosta rezervirani za štiri četrtfinalne turnirje Nike Premier Cup.

DELI NA