Zimski festivalni dan za dekleta v Murski Soboti

V soboto, 10. 1. 2014 se je Murski Soboti v tamkajšnji dvorani III. OŠ odvijal prvi zimski festivalni dan za dekleta do 11-tega in 13-tega leta starosti.

Na festivalnem dnevu so se dekleta pomerila v igri 3:3, med samo igro pa so izvajale določene spretnostne vaje. V ospredju ni bil tekmovalni rezultat, temveč zabava, druženje, veselje in igra. Festivalnega dne se je udeležilo več kot 40 deklet iz vzhodnega dela Slovenije. Več slik na http://www.mnzveza-ms.si/galerija.

tekst: PM/NZS
foto: MNZ/MS

SORODNE NOVICE

 • 07.04.2017 | Šolska športna tekmovanja
  Nedelja bo dala zmagovalca Nike Premier Cup
  Konec oktobra so turnirji v Grosupljem, Kidričevem, Kopru in Krškem dali osmerico polfinalistov Nike Premier Cup, v prihajajočem vikendu pa bomo na igriščih Nacionalnega nogometnega centra Brdo dobili najboljšo ekipo v konkurenci nogometašev rojenih v letih 2003 in 2004.
 • 24.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
  Sobota in nedelja dala polfinaliste Nike Premier Cup
  Nogometni upi, ki so rojeni v letih 2003 in 2004, so se v soboto in nedeljo dokazovali na četrtfinalnih turnirjih Nike Premier Cup. V polfinale tekmovanja so se prebili Maribor, Mura, Brinje Grosuplje, Domžale, Krško, Veržej, Gorica in Triglav.
 • 21.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
  Sobota in nedelja s štirimi turnirji Nike Premier Cup
  Prihajajoči vikend bo spremljevalcem slovenskega nogometa znova ponudil nemalo užitkov. Ob številnih članskih dvobojih bodo na delu tudi mladi talenti, ki si po vzgledu vzornikov šele utirajo pot na velike nogometne zelenice. Sobota in nedelja bosta rezervirani za štiri četrtfinalne turnirje Nike Premier Cup.

DELI NA