Datum od
Datum do

15.09.2017 | Nogomet za vse (splošno)
UEFA Grassroots posvet na Nogometni zvezi Slovenije
Na sedežu Nogometne zveze Slovenije je ta teden potekal posvet na tekmo Grassroots nogometa, ki je v Sloveniji prepoznaven kot Nogomet za vse. Predstavnika Uefe, Jamie Houchen in Igor Jankovič, sta se s predstavniki NZS v dvodnevnem pogovoru dotaknila vseh področij Nogometa za vse in ocenila trenutno stanje nogometnih vsebin v Sloveniji.
08.07.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Nogomet za prijateljstvo tudi z vidno slovensko udeležbo
Ruski St. Petersburg je poleg finala pokala konfederacij gostil že peto izvedbo projekta Nogomet za prijateljstvo. Projekta v organizaciji Gazproma se je udeležila tudi slovenska delegacija, ki je globok pečat pustila tudi v nogometnem turnirju, domov pa se je vrnila z novo lepo izkušnjo.
20.06.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Ekonomisti do prvega naslova v Poslovni ligi NZS
V Nacionalnem nogometnem centru Brdo se je v soboto odvijalo sklepno dejanje letošnje sezone Poslovne lige NZS. Na zaključnem dogodku je tokrat sodelovalo 19 moštev, ki so se na nogometnem igrišču borili tako za prvaka Poslovne lige NZS kot tudi za naslov v Poslovnem pokalu NZS.
16.06.2017 | Nogomet za vse (splošno)
V NNC Brdo preizkusna tekma v hodečem nogometu
V Nacionalnem nogometnem centru Brdo je včeraj potekala preizkusna tekma v hodečem nogometu med predstavniki Nogometne zveze Slovenije in Društvom za zdravje srca in ožilja.
14.06.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Zaključni festival MNZ U7 in U9 Nova Gorica
V soboto se je v Ajdovščini zaključila sezona za najmlajše aktivne nogometaše v MNZ Nova Gorica. Festivala se je udeležilo 12 ekip v kategoriji U9 in 9 ekip v kategoriji U7 iz klubov: Ledine, DMNG, Idrija, Bilje, Vipava, Tolmin, Kobarid, Adria in Primorje.
14.06.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Uspešen zaključek rekreativne ženske nogometne lige
V soboto, 10. junija, je na igriščih nogometnega kluba Brinje Grosuplje potekal zaključek rekreativne ženske nogometne lige. Za žogo se je podilo več kot 100 deklet in žena, pa tudi nekaj dečkov in deklic, nekaj mož in prijateljev in tudi trenerji.
04.06.2017 | Nogomet za vse (splošno)
V NNC Brdo veteranski obračun Slovenije in Hrvaške
V Nacionalnem nogometnem centru Brdo sta se danes pomerili veteranski selekciji Slovenije in Hrvaške, ki sta v sproščenem vzdušju pokazali obilo dobrega nogometa. Na koncu so se zmage veselili Hrvati, ki so s 4:3 premagali izbrance Marka Elsnerja.
30.05.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Znana zmagovalca Poslovne lige NZS Ljubljana in Koper
Minuli vikend sta padli odločitvi o zmagovalcih v Poslovni ligi NZS Ljubljana in Poslovni ligi NZS Koper, kjer sta veliki pokal v zrak dvignili moštvi Marmor Hotavlje in Lama – Titus Dekani.
08.05.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Slovenski otroci se veselijo že 12. Žogarije
Nogometna zveza Slovenije namenja veliko pozornosti zdravemu načinu življenja in primernemu razvoju za otroke in mladostnike preko različnih aktivnosti. Med slednje nedvomno sodi tudi projekt Žogarija, ki bo v sodelovanju s partnerjem Mercator d.d. potekal že dvanajsto leto.
13.04.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Vrača se tudi Poslovna liga NZS
V soboto, 15. aprila, se bo po dolgem zimskem premoru ponovno pričelo dogajanje v Poslovni ligi NZS Koper in Poslovni ligi NZS Ljubljana, medtem, ko se prvi poslovno-nogometni izzivi na Štajerskem pričenjajo teden kasneje.
29.03.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Fair-play v nogometu, poslu in vsakdanjem življenju
Dijaki nogometnega oddelka Gimnazije Šiške so v ponedeljek obiskali Kinodvor, kjer so si v okviru festivala Kinotrip ogledali ruski film Igrišče, ki izpostavlja pomen fair-playa v družbi.
15.03.2017 | Nogomet za vse (splošno)
V vrtcih zaživele nogometne urice
Nogometna zveza Slovenije je v šolskem letu 2016/17 pričela izvajati program Nogometni vrtci, ki je namenjen otrokom starosti 5 in 6 let. Novost se je odlično prijela, saj so nad možnostjo igranja nogometa v vrtcih navdušeni tako otroci, kot tudi njihovi starši.
09.02.2017 | Nogomet za vse (splošno)
V Domžalah seminar za trenerje iz Regijskih centrov MNZ
V soboto, 4. februarja, je v športnem parku Domžale potekal izpopolnjevalni seminar za trenerje, ki delujejo v Regijskih centrih MNZ. Seminarja se je udeležilo 20 trenerjev, ki so predelali vsebine, namenjene spomladanskim treningom v Regijskih centrih MNZ za sezono 2016/2017.
10.01.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Sestanek vodij mladinskih programov 1. SKL in SML
V prostorih Nogometne zveze Slovenije na Brdu pri Kranju so se na strokovnem posvetu zbrali vodje mladinskih programov klubov, ki tekmujejo v prvi slovenski mladinski in kadetski ligi.
23.12.2016 | Nogomet za vse (splošno)
Srečanje trenerjev in vodij mladinskih programov
V skladu s sprejeto strategijo NZS 2020 kjer je bilo jasno opredeljeno, da je področje Mladinskega nogometa zelo pomembno so se v ponedeljek, 19.12.2016 na povabilo tehničnega sektorja NZS v Nacionalnem nogometnem centru Brdo zbrali vodje Mladinskih programov 2.SML/SKL ter trenerji NZS, ki delujejo v okviru programa Regijski centri MNZ.
17.10.2016 | Nogomet za vse (splošno)
Nike Academy Most Wanted: V London potuje Andraž Rant
V petkovem popoldnevu so zelenico v športnem centru Jama za Bežigradom zasedli mladi mojstri okroglega usnja. Najbolj pogumni nogometaši, stari med 15 in 20 let, so svoje znanje in sposobnosti dokazovali na dogodku Nike Academy Most Wanted. Prestižna zmaga je pripadla Andražu Rantu, ki bo svoje veščine dokazoval na finalnem izboru v Londonu.
16.09.2016 | Nogomet za vse (splošno)
Suknjiče in kravate bodo znova zamenjali nogometni dresi
Čeprav smo šele pred dnevi dobili skupnega zmagovalca za sezono 2015/16, veliko časa za počitek udeležence Poslovne lige NZS ne bo. Že to soboto in nedeljo se namreč pričenja nova sezona.
31.08.2016 | Nogomet za vse (splošno)
Otroci zaključili nogometne počitnice na Debelem rtiču
V Mladinskem zdravilišču in letovišču RKS Debeli rtič je tudi letos letovalo veliko število otrok iz socialno ogroženih družin, ki so počitnice popestrili z nogometnimi vsebinami.
02.08.2016 | Nogomet za vse (splošno)
Nogometno poletje
UEFA podpira nogomet najmlajših saj se zaveda, da je Nogomet za vse podlaga za vse ostale nogometne programe, vključno s razvojem kvalitete. Čas med počitnicami pa je odlična priložnost otrokom polepšati prosti čas tudi z nogometno žogo in jih med počitnicami spraviti v gibanje.
1
2
3
4

DELI NA