Datum od
Datum do

01.05.2019 | Nogomet za vse (splošno)
Srednješolsko svetovno prvenstvo v nogometu
Dijaki Nogometnih oddelkov Gimnazije Šiška so se udeležili svetovnega nogometnega prvenstva srednjih šol, ki je potekalo pod okriljem ISF - International School Sport Federation.
30.04.2019 | Nogomet za vse (splošno)
Otroci obeležili mednarodni dan nogometa in prijateljstva
Mednarodni dan nogometa in prijateljstva praznovali v Sloveniji in v več kot dvestotih mestih po celem svetu.
26.04.2019 | Nogomet za vse (splošno)
Strokovna delavnica za vodje ekip SOS
V NNC Brdo smo gostili posebne goste. Na rednem letnem srečanju so se zbrali Vodje nogometnih ekip SOS, ki so na strokovni delavnici pregledali minulo delo in se osredotočili na letošnji program Nogometne lige SOS, ki ga že vrsto let izvajajo v sodelovanju z Nogometno zvezo Slovenije.
24.04.2019 | Nogomet za vse (splošno)
Znana so imena moštev zaključnega turnirja Nogomet za prijateljstvo
Nogomet za prijateljstvo je začel s svojo ekološko pobudo, katere del je tudi poimenovanje 32 mednarodnih Moštev prijateljstva po ogroženih živalskih vrstah.
11.04.2019 | Nogomet za vse (splošno)
Gimnazija Šiška v polfinalu svetovnega prvenstva
Dijaki Gimnazije Šiška so v četrtfinalu svetovnega srednješolskega prvenstva premagali Libanon z 2:0 in se uvrstili v polfinale, kjer se bodo pomerili z reprezentanco Slovaške.
11.04.2019 | Nogomet za vse (splošno)
Podelili Pokal devetih vrednot
Na stadionu Dragao so 23. marca podelili Pokal devetih vrednot.
06.04.2019 | Nogomet za vse (splošno)
Dijaki Gimnazije Šiška na SP v Beograd
Dijaki nogometnih oddelkov Gimnazije Šiška so se danes odpravili na 26. svetovno srednješolsko nogometno prvenstvo, pod okriljem ISF, ki ga bo gostila Srbija, natančneje Beograd.
01.04.2019 | Nogomet za vse (splošno)
Projekt Nogomet za prijateljstvo vstopa v sedmo sezono
18. marca se je v Moskvi pričela že sedma sezona mednarodnega družbeno-odgovornega projekta za otroke pod nazivom Nogomet za prijateljstvo. Projekt poteka v organizaciji ruskega podjetja Gazprom, uradnega partnerja Uefa lige prvakov.
27.03.2019 | Nogomet za vse (splošno)
Otroci podelili kartone staršem
Pretekli konec tedna se je v športni dvorani Baza odvijal nogometni turnir, na katerem so se predstavile nogometna šole Boštjana Cesarja in Bojana Jokića, Marinka Galića, Roberta Korena, Mateja Mavriča Rožiča in Boštjana Krefta ter dve ekipi ONŠ Ljubljana.
05.03.2019 | Nogomet za vse (splošno)
Pod streho še en odmeven mednarodni turnir
ŽNK Radomlje je organiziral že 8. mednarodni dekliški nogometni turnir, UKI Cup, ki ponosno nosi naslov edinega mednarodnega nogometnega turnirja za deklice pri nas. Kar 38 ekip iz 7 držav se je minulo soboto in nedeljo pomerilo na zelenici v športnem parku Radomlje.
02.03.2019 | Nogomet za vse (splošno)
V Radomljah odmeven nogometni turnir za mlajše selekcije
Gre za dvodnevni turnir, ki ga organizira Ženski nogometni klub Radomlje. Na njem bodo tekmovale deklice U9, U11, U 13 in U 15. 2. in 3. marca 2019 bo na turnirju sodelovalo 39 ekip iz sedmih držav, med njimi iz Italije, Slovaške, Črne Gore, Hrvaške, Madžarske  in Avstrije.
11.02.2019 | Nogomet za vse (splošno)
Nad šolanjem navdušen tudi Jaka Bijol
V svoje vrste vnovič vabi tudi fantovski nogometni oddelek na Gimnaziji Šiška v Ljubljani, kjer bo v petek, 15.2., potekal informativni dan. Začel se bo ob 12. uri. Kandidati za nogometni oddelek se vpisujejo v program Gimnazija/š.
30.01.2019 | Nogomet za vse (splošno)
Deklice igrale na Koroškem in Gorenjskem
„Organizator je za vsa dekleta pripravil spominsko darilo, s strani NZS pa je dekletom podelil diplome Rada igram nogomet, in ti?, ter med prisotne gledalce razdelil tudi promocijske zloženke. NK Fužinar se zahvaljuje NZS za dodelitev turnirja,“ so sporočili s Koroške.
28.01.2019 | Nogomet za vse (splošno)
Na igralni dan tudi Trigi
Ob podpori Občine Domžale in Nogometne zveze Slovenije so na Osnovni šoli Toma Brejca organizirali Igralni dan v okviru projekta Rada igram nogomet, na katerem je sodelovalo 45 deklet med petim in enajstim letom starosti.
16.01.2019 | Nogomet za vse (splošno)
V pričakovanju informativnega dne
Gimnazija Šiška in Šolski center za pošto, ekonomijo in telekomunikacije Ljubljana (ŠC PET) želita vsem nadarjenim športnicam omogočiti možnost kvalitetnega izobraževanja in športnega razvoja, zato vabimo vse zainteresirane nogometašice in njihove starše oziroma skrbnike na informativni dan.
03.01.2019 | Nogomet za vse (splošno)
Uspešna promocija ženskega nogometa v Radljah
"S samo izvedbo projekta smo bili izredno zadovoljni, zadovoljna pa so bila tudi dekleta in  njihovi športni pedagogi, ki so nam obljubili podporo pri ustanoviti dekliških nogometnih skupin," so še dodali v NK Radlje.
08.11.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Po uspešnih turnirjih DU11
Minuli vikend sta obeležila tudi turnirja DU11, ki sta ju zgledno gostila in organizirala ŽNK Goričko Stanjevci in DNŠ Gažon Obala.
07.11.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Praznik ženskega nogometa se začne že ob 12. uri
Prav Gornja Radgona bo med 12. in 14. uro gostila Festivalni dan dekliškega in ženskega nogometa, kjer se bodo dekleta, mame, tete, babice preizkusile v igranju nogometa, predvsem pa v igrah, ki so tako ali drugače povezane s to čudovito igro.
19.10.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Finale lige SOS tudi letos v NNC Brdo
Finale lige SOS je že drugo leto zapored potekalo v Nacionalnem nogometnem centru Brdo. Udeležilo se ga je kar 15 ekip iz cele Slovenije in več kot 100 nogometašev, ki so uživali vrhunske pogoje in dokazali, da nobena ovira ni previsoka za uživanje v športu.
27.09.2018 | Nogomet za vse (splošno)
Dan Nogometa za vse v NNC Brdo
Dan Nogometa za vse je v Nacionalnem nogometnem centru Brdo praznovalo kar 170 udeležencev.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
19
20
21

DELI NA