Datum od
Datum do

15.05.2013 | Šolska športna tekmovanja
Med dijaki najboljši SUAŠ
Maj je mesec nogometnih zaključkov in h koncu gredo počasi tudi Šolska športna tekmovanja v nogometu. Prvo finale smo videli v Ljubljani, kjer so slavili dijaki ljubljanske Srednje upravne in administrativne šole.
21.04.2013 | Šolska športna tekmovanja
UEFA Grassroots Workshop Oslo 2013
Evropska nogometna družina se je zbrala v glavnem mestu Norveške Oslu. Tema tokratnega druženja je bila Grassroots kot temelj vseh nogometnih vsebin. Slovenijo sta zastopala Vodja tehničnega sektorja Matjaž Jaklič in Rajko Korent iz vsebinskega področja Nogomet za vse.
29.03.2013 | Šolska športna tekmovanja
Sestanek koordinatorjev šolskega športa
Zavod za šport Republike Slovenije Planica je pod vodstvom Vodje športnih programov na zavodu Uroša Vidmajerja organiziral delovni sestanek področnih in panožnih koordinatorjev šolskega športa. Sestanka se je udeležil tudi Rajko Korent kot koordinator šolskih nogometnih tekmovanj.
27.03.2013 | Šolska športna tekmovanja
Končana akcija RIN 2012/13
V Radencih se je odvilo zadnje dejanje tekmovanja RIN zimska liga U-8 in U-10. Videli smo lepo športno prireditev za katero so najbolj zaslužni mladi nogometaši, ki so z trudom na igrišču in prijateljskim pozdravom gledalcev, organizatorjev in soigralcev ostalih ekip poželi aplavz številne množice na tribuni.
21.03.2013 | Šolska športna tekmovanja
Nogometno veselje v Radencih
V soboto 23. marca se nam obeta nogometni praznik za najmlajše v Radencih. V finalu zimskega tekmovanja RIN se bodo pomerili deset in osem letni otroci v najbolj priljubljeni športni igri pri nas. Nogomet je tekmovanje, veselje in druženje za naše najmlajše in ta prireditev bo vse prej kot tekmovanje.
08.03.2013 | Šolska športna tekmovanja
Rezultati testiranj za izboljšanje statusa
V torek, 5.marca 2013 je potekalo testiranje za možnost izboljšanja statusa v okviru kategorizacije za vpis v športne oddelke gimnazij po Sloveniji in vpis v nogometni internatski oddelek Gimnazije Šiška.
25.02.2013 | Šolska športna tekmovanja
Rad igram nogomet polfinala
Začela so se polfinalna tekmovanja RIN U-8 in U-10. Prvo tekmovanje smo imeli v Celju, kjer so si desetletniki iz Velenja priborili prvo vstopnico za nastop v finalu. Čak nas še pet polfinalnih prireditev. Turnirji bodo v Bohinjski Bistrici, Vipavi, Murski soboti, Grosuplju in Turnišču
21.02.2013 | Šolska športna tekmovanja
Obisk na Debelem rtiču
Predstavniki NZS so se oglasili na Debelem rtiču kraju miru in zdravja, kjer pridni in skromni ljudje ustvarjajo nepozabne trenutke otrokom iz različnih socialnih okolij. Sami so prepoznali nogomet kot vsebino primerno za njihove programe, kjer ima šport pomemben delež in povabili predstavnike NZS na kratek poslovni obisk.
18.02.2013 | Šolska športna tekmovanja
Testiranje za izboljšanje kategorizacije
5.3.2013 bosta ponovno izvedena antropometični in motorični test s katerima se spremlja napredek nogometašev.
15.02.2013 | Šolska športna tekmovanja
Nogometni oddelek se predstavi
Ta konec tedna na srednjih šolah in fakultetah po državi potekajo informativni dnevi, kjer učenci zbirajo informacije in se odločajo o nadaljevanju šolanja. Med srednjimi šolami, kjer velik poudarek dajejo nogometu, je tudi Gimnazija Šiška, kjer se bo nogometni razred predstavil drevi ob 12. uri.
24.01.2013 | Šolska športna tekmovanja
Sestanek vodij Nogometa za vse
V prostorih Nogometne zveze Slovenije so se zbrali koordinatorji programov Nogometa za vse. Predstavniki vseh področnih nogometnih zvez so se seznanili z nalogami in aktualnimi novostmi programa v letu 2013.
09.01.2013 | Šolska športna tekmovanja
Učenke in učenci v bojih za državni nivo
V šolah je na vrsti nogomet. Prvi so začeli učenci in učenke, kise borijo še za zadnja mesta, ki vodijo v nadaljne tekmovanje. Področni vodje končujejo tekmovanja po Sloveniji nas pa veseli, da je nogomet še vendo zelo priljubljen in množično zastopan šport v šolsko vzgojnem procesu.
20.12.2012 | Šolska športna tekmovanja
Praznično vzdušje tudi v nogometu otrok
Leto se končuje in veseli december prinaša veliko razburljivih dokodkov za naše najmlajše. Praznično pričakovanje pa je še kako prisotno v naših nogometnih klubih, saj imajo v svojih vrstah množico otrok, ki jih osrečujejo z nogometom že skozi celo leto. Marsikje pa uspejo v tem času v nogomet vnesti tudi praznične vsebine, ki se jih otroci prav posebej razveselijo.
28.11.2012 | Šolska športna tekmovanja
RIN v Murski Soboti
Tekmovanje pod imenom RIN U-8 in U-10 začenja tudi v Murski Soboti. Nogomet je v prekmurski ravnici zelo priljubljen in otroci so se razveselili terminov tekmovanj letošnjega zimskega druženja z nogometno žogo. Zavzeti organizatorji v Prekmurju pa vzporedno povabijo na igranje nogometa tudi šestletnike, ki se spoznajo z igranjem nogometa na turnirju.
22.11.2012 | Šolska športna tekmovanja
Začenja tudi MNZ Koper
Prva faza tekmovanja RIN zimska liga U-8 in U-10 je v polnem teku po celotni Slovenij. Nekateri že pošiljajo rezultate drugi pa se pripravljajo na prve tekme. ta vikend začenja tekmovanje v Kopru, kjer organizator nogometa za vse Mile Burič s sodelavci pripravlja 6. turnirjev.
19.11.2012 | Šolska športna tekmovanja
RIN v Lendavi
V letošnje zimsko tekmovanje RIN se je v MNZ Lendava prijavilo 35 ekip. V tekmovanju U8 bo nastopalo 16 ekip. Ekipe bodo razdeljene v štiri skupine s po štirimi ekipami. V tekmovanju U10 pa je skupaj prijavljenih 7 ekip. MNZ Lendava bo organizirala tekmovanje RIN tudi v selekciji U6, letos je prijavljenih kar 12 ekip.
18.11.2012 | Šolska športna tekmovanja
Otroci spoznavali nogomet
V mesecu oktobru so nogometaše gimnazije Šiška v Ljubljani obiskali otroci iz vrtca Ciciban, enota Čebelica stari med 3 in 5 let, si ogledali, kako dijaki trenirajo in se sami preizkusili v nogometu. Preko igre so s pomočjo trenerjev nogometnega razreda Gimnazije Šiška spoznali poklic trenerja, si ogledali njegove zakonitosti in treninge, ki jih profesionalni športniki dnevno izvajajo. Namen druženja je bilo približati nogomet najmlajšim.
14.11.2012 | Šolska športna tekmovanja
RIN v mnz Celje
Spomin na finalno prireditev v organizaciji MNZ Celje v Podčetrtku je še vedno živ. Odlična organizacija nogometnih delavcev tega področja je zaslužna za velik interes otrok tudi letos. Viktor Maurer nam je poslal spiske turnirjev prve faze zimskega tekmovanja RIN U-10 in U-8.
08.11.2012 | Šolska športna tekmovanja
RIN zimsko tekmovanje U-10 na Gorenjskem
V letošnje zimsko tekmovanje desetletnikov se je na Gorenjskem prijavilo kar 28 ekip. Koordinator nogometa za vse Stojan Humar se je potrudil in pripravil vse potrebno za začetek prve faze tekmovanja. Prvi turnir se bo odigral to nedeljo v Cerkljah na Gorenjskem.
06.11.2012 | Šolska športna tekmovanja
FARE teden - z nogometom proti diskriminaciji
Kot vsako leto se tudi letos (tokrat že 8. leto zapored) Slovenija pridružuje evropskemu tednu mreže FARE (Football Against Racism in Europe), ki poteka v oktobru na nogometnih igriščih širom Evrope. Od leta 2001 in prve izvedbe projekta v 10 državah se je omenjeni projekt v tem času razširil v več kot 45 evropskih držav v okviru več kot 1.000 dogodkov.
1
2
3
...
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21

DELI NA