Grassroots day Slovenija 2013

Maj je mesec nogometa za vse, ki ga obeležimo tudi z Grasroots dnevom nogometa. Promocija nogometa mladih se je tokrat zgodila v Kopru 29. maj 2013 ob tekmah final Slovenskega pokala.

V Kopru so člani, mladinci in ženske odigrali finalne tekme pokalnih tekmovanj. Praznik pokalnega dne pa so popestrili strokovni delavci tehničnega sektorja NZS, ki so na umetni travi koperske Bonifike organizirali Dan nogometa za vse. Na umetni travi se je zvrstilo 80 mladih nogometašev s primorske regije, ki so uživali v nogometni igri, prejeli spominske majice in žoge za treniranje v klubskih programih. Predstavile so se tudi dve otroški nogometni šoli iz Kopra in Izole. Festival zabave ob nogometni žogi na tekmovalni prireditvi vrhunskega tekmovalnega ranga v Sloveniji je pomenil pomembno sporočilo vsem prisotnim, da se zavedamo tesne povezanosti Nogometa za vse s tekmovalnim in vrhunskim.

tekst: RK/NZS
foto: MJ/NZS

SORODNE NOVICE

  • 07.04.2017 | Šolska športna tekmovanja
    Nedelja bo dala zmagovalca Nike Premier Cup
    Konec oktobra so turnirji v Grosupljem, Kidričevem, Kopru in Krškem dali osmerico polfinalistov Nike Premier Cup, v prihajajočem vikendu pa bomo na igriščih Nacionalnega nogometnega centra Brdo dobili najboljšo ekipo v konkurenci nogometašev rojenih v letih 2003 in 2004.
  • 24.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
    Sobota in nedelja dala polfinaliste Nike Premier Cup
    Nogometni upi, ki so rojeni v letih 2003 in 2004, so se v soboto in nedeljo dokazovali na četrtfinalnih turnirjih Nike Premier Cup. V polfinale tekmovanja so se prebili Maribor, Mura, Brinje Grosuplje, Domžale, Krško, Veržej, Gorica in Triglav.
  • 21.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
    Sobota in nedelja s štirimi turnirji Nike Premier Cup
    Prihajajoči vikend bo spremljevalcem slovenskega nogometa znova ponudil nemalo užitkov. Ob številnih članskih dvobojih bodo na delu tudi mladi talenti, ki si po vzgledu vzornikov šele utirajo pot na velike nogometne zelenice. Sobota in nedelja bosta rezervirani za štiri četrtfinalne turnirje Nike Premier Cup.

DELI NA