Datum od
Datum do

17.04.2018 | 1. SŽNL
Spektakel pred TV kamerami
Za nami je vikend, ki je spisal del zgodovine Slovenske ženske nogometne lige. Sportklub je premierno prenašal tekmo – kaj tekmo, kar derbi vodilnih ekip, ki sta poskrbeli za izvrstno promocijo ženskega klubskega nogometa. Obračun v Radomljah se je končal z rezultatom 0:0. Radomljanke imajo na 1. mestu 34 točk, Olimpija zdaj 33, tretje Pomurke pa 31.
15.04.2018 | 1. SŽNL
SŽNL prihaja na Sportklub
Poleg derbija, o katerem smo pisali v petek in soboto, sta danes na sporedu še dve tekmi. Olimpija, ki jo vodi trener Tomaž Upelj, gostuje na Obali. Aktualne državne prvakinje so absolutne favoritinje. Domačinke pa ne bodo v najmočnejši postavi – manjka kaznovana Alessia Bellian. Gostiteljice lovijo priključek. V primeru presenečenja (beri: zmaga ali remi) bi prišle še korak bližje 4. mestu, ki je zdaj v rokah Maribora.
14.04.2018 | 1. SŽNL
V pričakovanju najboljšega, kar slovenski ženski nogomet premore
Nedelja bo minila v znamenju ženskega klubskega nogometa, v Radomljah je na sporedu obračun 15. kroga SŽNL. Pomerili se bosta vodilni vrsti tekmovanja, obračun pa bo od 12.25 na sporedu na Sportklubu 1. Vodilni ŽNK Moje-lece.si Radomlje gosti ŽNK Telemach GMT Beltince.
13.04.2018 | 1. SŽNL
Na derbiju SŽNL kamere Sportkluba
Po reprezentančnih akcijah se ta vikend nadaljuje tekmovanje v Slovenski ženski nogometni ligi (SŽNL). Tokratni krog, 15. po vrsti, pa predstavlja mejnik, saj bo derbi med vodilnima ekipama Radomljanj in Pomurk na sporedu v neposrednem prenosu na Sportklub 1, obračun se prične v nedeljo, 15.4., ob 12.30.
27.03.2018 | 1. SŽNL
Prvakinje s prednostjo, nadaljujemo 15. aprila
Vodilni trojec SŽNL ŽNK Moje-lece.si, ŽNK Teleing GMT Beltinci in ŽNK Olimpija Ljubljana ima po 14 krogih odigranih 12 tekem. V vodstvu ostajajo jesenske prvakinje, ki so s 5:0 slavile v Ljubljani. Olimpija je s teniških 6:0 odpravila Cerklje, Ankaran pa je odnesel točke s Štajerske.
25.03.2018 | 1. SŽNL
Vodilne Radomlje pri Krimu, Olimpija gosti Cerklje
S tekmami 14. kroga se nadaljuje tekmovanje v SŽNL. Na sporedu so tekme v Mariboru in Ljubljani.
19.03.2018 | 1. SŽNL
Še drugič boljše od Olimpije
Tokratni 13. krog bo v najlepšem spominu ostal igralkam ekipe ŽNK Moje-lece.si Radomlje, ki so še drugič v tej sezoni ugnale Olimpijo. Do visokih zmag so prišli še ŽNK Teleing GMT Beltinci, ŽNK Ankaran in Maribor. Na vrhu lestvice strelk Špela Kolbl in Tina Paliska.
18.03.2018 | 1. SŽNL
Za vrh v Radomljah, Krim začenja v Prekmurju
Tudi 13. krog SŽNL prinaša derbi zgornjega dela, tokrat se bosta pomerila ŽNK Moje-lece.si Radomlje in ŽNK Olimpija. V Cerkljah gostuje Maribor, ŽNK Krim Rolljet bo spomladanski del začel v Prekmurju, ŽNK Ankaran pa doma proti Ajdovščini.
13.03.2018 | 1. SŽNL
Radomljanke učinkovite, derbi Olimpiji
Vodilna ekipa SŽNL ŽNK Moje-lece.si Radomlje je s suvereno zmago začela spomladanski del. Zmagovalke derbija je v 77. minuti odločila Ana Milović, Laura Slemc je prispevala dva gola za nov uspeh Gorenjk. Prvenstvo se nadaljuje v nedeljo, 18.3.
11.03.2018 | 1. SŽNL
Razvoj igralk je proces, čez noč ne gre
„Malce težav je bilo zaradi vremena, pa saj so to imeli vsi klubi,“ nam uvodoma pove Nuša Ladinek, glavna trenerka večkratnih državnih prvakinj zasedbe  ŽNK Telemach GMT Beltinci. Ekipa začenja spomladanski del SŽNL, v nogometno pomlad pa gredo še dodatno pomlajeni. A brez bojazni. Predvsem z željo po razvoju igralk. 
11.03.2018 | 1. SŽNL
ŽNK Olimpija po dvojno krono, Radomljanke ne dajo 1. mesta
Danes se pričenja spomladanski del SŽNL, na sporedu pa je 12. krog tekmovanja. Na vrhu sta s po 27 točkami ŽNK Moje-lece.si Radomlje in ŽNK Teleing GMT Beltinci, sledi jim ŽNK Olimpija Ljubljana. Iz tekmovanje je izstopila vrsta Fužinarja. Že uvodni krog prinaša obračun Ljubljančank in Pomurk. Vodilne Radomljanke gostujejo v Mariboru, Cerklje odhajajo v Vipavsko dolino.
05.02.2018 | 1. SŽNL
Jesenske prvakinje z novim trenerjem v lov na naslov
Radomljanke so uvodni del sezone SŽNL končale na prvem mestu, odkoder bodo stopile v spomladanski del. S pripravami so v Radomljah začeli prejšnji mesec, ker želijo pripraviti dekleta na zelo naporen spomladanski del. Ne smemo mimo dejstva, da imajo kar precejšnji del moštva v reprezentančni selekciji U19 in U17. Pred začetkom sezone so opravili tudi testiranja, v klubu pa so v sklepni fazi priprave na organizacijo UKI CUP 2018, ki bo potekal v sredini marca za selekcije U9 do U15.
26.11.2017 | 1. SŽNL
Odpovedano na Koroškem, Pomurje brez boja
Prva (8. krog) bi morala biti v Beltincih, a zasedbe Ankarana ni bilo na tekmo v Prekmurje. Prestavljena pa je bila tudi na nedeljo načrtovana tekma na Koroškem, kjer bi se morala srečati vrsti Fužinarja in ŽNK Olimpije Ljubljana. Kriv je bil sneg.
22.11.2017 | 1. SŽNL
V soboto znano komu naslov jesenskih prvakinj
Še dve tekmi, v Ravnah in Beltincih, nas ločita do konca jesenskega dela prvenstva SŽNL. Na vrh se lahko ob izdatni zmagi zavihtijo Beltičanke, ki imajo danes 24 točk, Radomljanke pa 27. Enajsti krog je postregel s prenosom tekme, favoriti pa so na vseh štirih obračunih opravičili svojo vlogo. Najvišjo zmago sezone so zabeležile vodilne Radomljanke. Na listi strelk vodi Špela Kolbl.
19.11.2017 | 1. SŽNL
Za konec jeseni še prenos obračuna iz Radomelj
„Ne delamo razlik med tekmicami,“ iz Radomelj sporoča trener vodilne ekipe lige Peter Kristan. Tudi zato pričakuje resen pristop svojih igralk, čeprav bo nekaj sprememb v zasedbi. „Ne skrbi me, saj imamo več igralk, ki lahko dosežejo gol,“ še pristavi Kristan, ki želi jesenski del končati na 1. mestu. Ajdovke, vodi jih trener Luka Kompara, imajo motiv več tudi zavoljo neposrednega prenosa.
18.11.2017 | 1. SŽNL
V nedeljo pred kamerami NZS Ajdovke in Radomljanke
„Če bomo tudi po koncu lige prve, bo to super. Če ne, bomo na vrh skušale v naslednjih sezonah,“ trezno razmišlja Kristan. „Vesel sem teh rezultatov, bolj pa me zanima igra ter razvoj igralk,“ še poudari, predno izrazi pohvalo na račun nedeljskega prenosa.
16.11.2017 | 1. SŽNL
IME KROGA SŽNL: Nika Babnik
Z načrtnim delom so se v minulih letih izkazali tudi pri ŽNK Krim Rolljetu, ki tretjo sezono nastopa v 1. SŽNL. V tem hipu imajo pet zaporednih zmag, tudi po zaslugi Nike Babnik, ki je postala igralka 9. kroga SŽNL. Ljubljančanke so slavile zmago v Ajdovščini (minuli vikend pa še proti Mariboru).
15.11.2017 | 1. SŽNL
Krimovke odnesle točke iz Maribora
Za nami je 10. krog SŽNL; 1. mesto na lestvici so potrdile igralke ŽNK Moje-lece.si Radomlje, ki so slavile zmago na Koroškem. Pomurke so zmagale v Ajdovščini, Ankaran je bil boljši od ŽNK Cerklje, derbi sredine prvenstvene lestvice pa je pripadel Krimovkam. Na lestvici strelk vodi Tina Paliska.
12.11.2017 | 1. SŽNL
Sosedska derbija v Mariboru in v Ankaranu
„Veselim se tekme, saj igramo tekmo na Koroškem, kjer sem preživel svojo mladost in začel svojo pot v ženskem nogometu. S poškodbami nimamo večjih težav tako, da na Koroško odhajamo v popolni zasedbi. V tekmo bomo šli odločno, kajti za uspeh bo štela samo zmaga in nove tri točke. Vsekakor pa se zavedamo kvalitete in slabosti Fužinarja, na katere smo se na treningih čez teden dobro pripravili,“ pa svoje doda trener Peter Kristan, ki uspešno sedi na klopi Radomljank.
07.11.2017 | 1. SŽNL
Radomljanke z desetko potrdile 1. mesto
Če kdaj, potem so favoritinje svoje vloge upravičile v 9. krogu SŽNL. Najvišjo zmago so zabeležile igralke vodilne zasedbe ŽNK Moje-lece.si Radomlje, za petami pa so jim bile Pomurke in Ljubljančanke. Do treh točk so prišle tudi krimovke.
1
2
3
...
24
25
26
27
28
29
30
31
...
45
46
47

DELI NA