Datum od
Datum do

05.06.2015 | Šolska športna tekmovanja
FOTO: Več kot 200 deklet navdušil nogomet
Pri delu z mladimi so pomagali tudi iz ŽNK Ankaran Hrvatini in Otroške nogometne šole Obala. Barve slednje je zastopal trener Peter Kocijančič. Letos je začel z delom, lahko pa se upravičeno pohvali, da pri njem redno vadi več kot 60 deklet. »Taki festivalni dnevi so nam v veliko pomoč pri promociji nogometa, ki ga imajo dekleta zelo rada. Bistven pa je pravi pedagoški pristop. Verjamem, da smo na Obali na pravi poti,« doda Peter.
29.05.2015 | Šolska športna tekmovanja
V Sodražici najboljše Korošice
OŠ Prežihov Voranc iz Raven na Koroškem je po trdem boju uspelo osvojiti naslov najboljše nogometne ekipe pri učenkah. Prireditev je vzorno organizirala OŠ dr. Ivan Prijatelj iz Sodražice.
21.05.2015 | Šolska športna tekmovanja
SOS se je predstavila ob polčasu pokalnega finala
Predstavitev nogometašev SOS (Specialna Olimpiada Slovenije) ob polčasu pokala je že stalnica. Letos so se predstavili z reprezentanco Slovenije, ki bo v od 25. julija do 2. avgusta nastopila na svetovnih igrah Specialne Olimpiade v Los Angelesu. Pomerili so se z nogometno ekipo VDC Koper.
19.05.2015 | Šolska športna tekmovanja
Velenjski dijaki prvaki srednjih šol
V Ljubljani je bil organiziran finalni turnir dijakov. V dvorani Edvarda Peperka so se najbolj znašli dijaki iz Gimnazije Velenje in visoko dvignili pokal za najboljšo dijaško ekipo v Sloveniji.
18.05.2015 | Šolska športna tekmovanja
V Hali Tivoli najboljša OŠ Dobrovo
Učenci iz Goriških Brd so bili najuspešnejši v finalu ŠŠT tekmovanja v konkurenci učencev. OŠ Vič je z odlično organizacijo priredila lepo športno izkušnjo za mlade nogometaše, ki so dosegli lep uspeh že samo z uvrstitvijo v finale med konkurenco 450. osnovnih šol.
14.05.2015 | Šolska športna tekmovanja
Romski nogomet v Vanči vasi
Slovenska reprezentanca Romov je odigrala prijateljsko tekmo z reprezentanco Romov iz Srbije. Športna prireditev pa je bila začinjena tudi s tekmo mladih romov domačih klubov in kulturnim programom. Nogomet bogati in združuje ljudi različnih družbenih skupin in lepa prireditev v Vanči vasi je dosegla svoj namen.
13.05.2015 | Šolska športna tekmovanja
Zmaga dijakinj Gimnazije Šiška
Dijakinje so končale letošnje tekmovanje v nogometu. Najboljše so bile dijakinje iz Gimnazije Šiška, ki so pokazale najboljše nogometne predstave in zasluženo osvojile prvo mesto v konkurenci slovenskih srednjih šol. Druge so bile dijakinje Gimnazije France Prešerna iz Kranja.
11.05.2015 | Šolska športna tekmovanja
Šolska športna tekmovnja v sklepni fazi
Maj je mesec finalnih obračunov najboljših nogometnih ekip Slovenskih osnovnih in srednjih šol. Ta teden se bodo za prvaka pomerile ekipe dijakov in dijakinj ter tudi učencev. Vsi trije turnirji bodo v Ljubljani. Učenke pa bodo svoj finalni turnir odigrale koncem meseca v Sodražici.
22.04.2015 | Šolska športna tekmovanja
FOTO: Pokalni naslov v Beltince
Nogometašice ŽNK Teleing Pomurja Beltinci so v Radomljah postale pokalne prvakinje v kategoriji U17. V finalu so bile pred 120 gledalci z 9:1 boljše od domačink.
21.04.2015 | Šolska športna tekmovanja
Novi model igre U-9
Minuli teden se je na igrišču ljubljanske Ilirije odvil dogodek za koordinatorje Nogometa za vse v MNZjih in trenerje MNZ Ljubljana, na katerem so predstavniki NZS predstavili nov model nogometne igre v kategoriji mlajših cicibanov (U-9).
18.04.2015 | Šolska športna tekmovanja
V nedeljo se pričenja poslovni nogometni ples
V nedeljo se pričenja krstna sezona Poslovne nogometne lige, ki je namenjena izključno zaposlenim in »notranjim« sodelavcem 18-ih podjetij – udeležencem Poslovne nogometne lige, ki bo najprej zaživela na Obali, od septembra pa tudi v ostalih slovenskih mestih. Nogometni zvezi Slovenije, ki projekt izvaja skupaj s SportForum Slovenija – Društvo za promocijo športa Slovenije, želi s tovrstnimi aktivnostmi animirati čim več podjetij za udejstvovanje v nogoetnem svetu, prav tako pa tovrstni dogodki predstavljajo tudi izjemno priložnost za raznovrstne gospodarske povezave.
17.04.2015 | Šolska športna tekmovanja
Nogomet v srednjih šolah
Končani so vsi turnirji četrtfinalnega tekmovanja srednjih šol tako v kategoriji dijakov kot tudi dijakinj. Tu si lahko pogledate rezultate najuspešnejših ekip srednjih šol.
14.04.2015 | Šolska športna tekmovanja
VIDEO: Nike Premier Cup - Na Dansko potuje Aluminij
S slavjem Aluminija se je zaključil letošnji turnir Nike Premier Cup, tekmovanje, v katerem vsako leto merijo moči nogometaši starostne skupine U-15. Letos je sodelovalo 16 ekip, najboljših osem z vzhoda in osem iz zahoda.
12.04.2015 | Šolska športna tekmovanja
FOTO: NK Aluminij je najboljši v Nike Premier Cupu
Lani so v finalu Krčani z rezultatom 2:1 premagali Triglav Kranj. Pred dvema letoma so bili najboljši Domžalčani, ki so s 4:1 ugnali NK Maribor. Leta 2012 so bili prvaki Nike Premier Cupa nogometaši NK Noga Triglav, ki so z 1:0 odpravili NK Aluminij. Mariborčani so bili najboljši leta 2011, s 4:1 so premagali Interblock. Pred petimi leti so pokal v zrak dvignili igralci Brava Publikum, ki so z 2:1 porazili Koprčane.
11.04.2015 | Šolska športna tekmovanja
Nike Premier Cup: V finalu Maribor Branik in Aluminij
Na tem mestu velja povabilo, da jutrišnjo nedeljo izkoristite za obisk Kopra, kjer bo med 10. in 13. uro vse v znamenju Nike Premier Cupa. Kot smo že zapisali, se bosta za 1. mesto pomerila Maribor in Aluminij, za 3. domači Koper in Domžale, za 5. Olimpija in Bravo Publikum, za 7. pa Rudar Velenje in Dravinja.
09.04.2015 | Šolska športna tekmovanja
Nike Premier Cup: Zaključni boji na Primorskem
Ta konec tedna se začenjajo zaključni boji Nike Premier Cupa, priljubljenega nogometnega tekmovanja v kategoriji do 15. leta starosti. V konkurenci je ostalo še osem ekip, ki se bodo potegovale za uvrstitev na mednarodno prizorišče. V letošnji sezoni bomo dobili novega zmagovalca, saj se je branilec naslova, Krško, moral posloviti že v četrtfinalu.
26.03.2015 | Šolska športna tekmovanja
Žoge za otroke v MNZ Lendava
Medobčinska nogometna zveza Lendava je mladim nadebudnežem, ki odkrivajo čare nogometne žoge v otroških nogometnih šolah na področju MNZ, pripravila lep nogometni popoldan.
24.03.2015 | Šolska športna tekmovanja
Radomlje v znamenju ženskega nogometa
Prehodni pokal UKI CUP je šel premierno v Beltince, saj so bile prav ekipe iz Beltincev tiste, ki so v vseh kategorijah zbrale največ točk.
23.03.2015 | Šolska športna tekmovanja
ŠŠT nogomet učenci končali četrtfinalne turnirje
Učenci so končali četrtfinalne turnirje na državni ravni. Tukaj si lahko ogledate rezultate in udeležence polfinalnih tekmovanj, ki bodo organizirani v naslednjem mesecu.
12.02.2015 | Šolska športna tekmovanja
Informativni dan na GLŠ in ŠC PET
Bodoči srednješolci in srednješolke se v teh dneh spogledujejo z izzivom, kje nadaljevati šolanje. Izvrstne možnosti za razvoj nogometašev in nogometašic ponujajo na Gimnaziji Šiška ter Šolskem centru za pošto, ekonomijo in telekomunikacije Ljubljana, kjer so se izobraževali tudi številni slovenski reprezentanti.
1
2
3
...
7
8
9
10
11
12
13
14
...
19
20
21

DELI NA