Datum od
Datum do

11.05.2015 | Šolska športna tekmovanja
Šolska športna tekmovnja v sklepni fazi
Maj je mesec finalnih obračunov najboljših nogometnih ekip Slovenskih osnovnih in srednjih šol. Ta teden se bodo za prvaka pomerile ekipe dijakov in dijakinj ter tudi učencev. Vsi trije turnirji bodo v Ljubljani. Učenke pa bodo svoj finalni turnir odigrale koncem meseca v Sodražici.
22.04.2015 | Šolska športna tekmovanja
FOTO: Pokalni naslov v Beltince
Nogometašice ŽNK Teleing Pomurja Beltinci so v Radomljah postale pokalne prvakinje v kategoriji U17. V finalu so bile pred 120 gledalci z 9:1 boljše od domačink.
21.04.2015 | Šolska športna tekmovanja
Novi model igre U-9
Minuli teden se je na igrišču ljubljanske Ilirije odvil dogodek za koordinatorje Nogometa za vse v MNZjih in trenerje MNZ Ljubljana, na katerem so predstavniki NZS predstavili nov model nogometne igre v kategoriji mlajših cicibanov (U-9).
18.04.2015 | Šolska športna tekmovanja
V nedeljo se pričenja poslovni nogometni ples
V nedeljo se pričenja krstna sezona Poslovne nogometne lige, ki je namenjena izključno zaposlenim in »notranjim« sodelavcem 18-ih podjetij – udeležencem Poslovne nogometne lige, ki bo najprej zaživela na Obali, od septembra pa tudi v ostalih slovenskih mestih. Nogometni zvezi Slovenije, ki projekt izvaja skupaj s SportForum Slovenija – Društvo za promocijo športa Slovenije, želi s tovrstnimi aktivnostmi animirati čim več podjetij za udejstvovanje v nogoetnem svetu, prav tako pa tovrstni dogodki predstavljajo tudi izjemno priložnost za raznovrstne gospodarske povezave.
17.04.2015 | Šolska športna tekmovanja
Nogomet v srednjih šolah
Končani so vsi turnirji četrtfinalnega tekmovanja srednjih šol tako v kategoriji dijakov kot tudi dijakinj. Tu si lahko pogledate rezultate najuspešnejših ekip srednjih šol.
14.04.2015 | Šolska športna tekmovanja
VIDEO: Nike Premier Cup - Na Dansko potuje Aluminij
S slavjem Aluminija se je zaključil letošnji turnir Nike Premier Cup, tekmovanje, v katerem vsako leto merijo moči nogometaši starostne skupine U-15. Letos je sodelovalo 16 ekip, najboljših osem z vzhoda in osem iz zahoda.
12.04.2015 | Šolska športna tekmovanja
FOTO: NK Aluminij je najboljši v Nike Premier Cupu
Lani so v finalu Krčani z rezultatom 2:1 premagali Triglav Kranj. Pred dvema letoma so bili najboljši Domžalčani, ki so s 4:1 ugnali NK Maribor. Leta 2012 so bili prvaki Nike Premier Cupa nogometaši NK Noga Triglav, ki so z 1:0 odpravili NK Aluminij. Mariborčani so bili najboljši leta 2011, s 4:1 so premagali Interblock. Pred petimi leti so pokal v zrak dvignili igralci Brava Publikum, ki so z 2:1 porazili Koprčane.
11.04.2015 | Šolska športna tekmovanja
Nike Premier Cup: V finalu Maribor Branik in Aluminij
Na tem mestu velja povabilo, da jutrišnjo nedeljo izkoristite za obisk Kopra, kjer bo med 10. in 13. uro vse v znamenju Nike Premier Cupa. Kot smo že zapisali, se bosta za 1. mesto pomerila Maribor in Aluminij, za 3. domači Koper in Domžale, za 5. Olimpija in Bravo Publikum, za 7. pa Rudar Velenje in Dravinja.
09.04.2015 | Šolska športna tekmovanja
Nike Premier Cup: Zaključni boji na Primorskem
Ta konec tedna se začenjajo zaključni boji Nike Premier Cupa, priljubljenega nogometnega tekmovanja v kategoriji do 15. leta starosti. V konkurenci je ostalo še osem ekip, ki se bodo potegovale za uvrstitev na mednarodno prizorišče. V letošnji sezoni bomo dobili novega zmagovalca, saj se je branilec naslova, Krško, moral posloviti že v četrtfinalu.
26.03.2015 | Šolska športna tekmovanja
Žoge za otroke v MNZ Lendava
Medobčinska nogometna zveza Lendava je mladim nadebudnežem, ki odkrivajo čare nogometne žoge v otroških nogometnih šolah na področju MNZ, pripravila lep nogometni popoldan.
24.03.2015 | Šolska športna tekmovanja
Radomlje v znamenju ženskega nogometa
Prehodni pokal UKI CUP je šel premierno v Beltince, saj so bile prav ekipe iz Beltincev tiste, ki so v vseh kategorijah zbrale največ točk.
23.03.2015 | Šolska športna tekmovanja
ŠŠT nogomet učenci končali četrtfinalne turnirje
Učenci so končali četrtfinalne turnirje na državni ravni. Tukaj si lahko ogledate rezultate in udeležence polfinalnih tekmovanj, ki bodo organizirani v naslednjem mesecu.
12.02.2015 | Šolska športna tekmovanja
Informativni dan na GLŠ in ŠC PET
Bodoči srednješolci in srednješolke se v teh dneh spogledujejo z izzivom, kje nadaljevati šolanje. Izvrstne možnosti za razvoj nogometašev in nogometašic ponujajo na Gimnaziji Šiška ter Šolskem centru za pošto, ekonomijo in telekomunikacije Ljubljana, kjer so se izobraževali tudi številni slovenski reprezentanti.
10.02.2015 | Šolska športna tekmovanja
UEFA Study Group na Škotskem
Začetek februarja je bil zaznamovan tudi z obiskom Slovenske delegacije v Škotskem mestu Kilmarnock, kjer je UEFA organizirala seminar na temo Nogometa za vse, ki mu daje veliko pozornosti in veljave.
28.01.2015 | Šolska športna tekmovanja
FOTO: Deklice igrale nogomet v Vipavi
V soboto, 25.1.2015 je v Vipavi potekal zimski festivalni dan za dekleta U11 in U13. Dekletom iz Krima, Velesovega, Radomelj, Jevnice ter Extrema so se prvič pridružile tudi dekleta iz slovenske obale.
13.01.2015 | Šolska športna tekmovanja
Zimski festivalni dan za dekleta v Murski Soboti
V soboto, 10. 1. 2014 se je Murski Soboti v tamkajšnji dvorani III. OŠ odvijal prvi zimski festivalni dan za dekleta do 11-tega in 13-tega leta starosti.
17.11.2014 | Šolska športna tekmovanja
Rad igram nogomet zimsko igranje za najmlajše
Ta vikend se je odigral prvi turnir akcije Rad igram nogomet zimsko igranje u9 in u-11. Po tradiciji so prvi začeli na Gorenjskem, kjer so se zbrali mladi nogometni nadobudneži na Jesenicah.
23.10.2014 | Šolska športna tekmovanja
FARE sporočilo tudi v Sloveniji
V oktobru po celotni Evropi potekajo akcije ozaveščanja deležnikov nogometa o vseh vrstah diskriminacije in o fair playu. V Sloveniji se projekt FARE organizacije odvija že 10. leto zapored in veseli smo, da je vedno bolj prepoznaven in zaželjen.
22.10.2014 | Šolska športna tekmovanja
Znani polfinalisti NIKE Premiere Cupa
V Ljubljani, Kranju, Velenju in Slovenskih Konjicah smo videli dobre nogometne predstave, preko katerih se bo osem najuspešnejših ekip pomerilo v nadaljnem tekmovanju za najvišja mesta. Letos je to uspelo ekipam Bravo Publikum, Domžale, Olimpija, Koper, Maribor, Dravinja, Aluminij ter Rudar Velenje.
17.10.2014 | Šolska športna tekmovanja
NIKE Premier Cup 2014/15
Četrtfinalni turnirji NIKE Premiere Cup-a se bodo odigrali ta vikend v Kranju, Ljubljani, Velenju in Slovenskih Konjicah. Na teh turnirjih se bodo predstavile najboljše Slovenske ekipe v starosti U-15.
1
2
3
...
7
8
9
10
11
12
13
14
...
19
20
21

DELI NA