Otroci ONŠ Ljubljana po novo nogometno znanje v Bohinj

ONŠ Ljubljana ob sodelovanju Občine Bohinj, NK Bohinj in Gostišča Zoisov grad organizira že sedemnajsto poletno nogometno šolo Bohinj 2015. Nogometnih aktivnosti, ki potekajo v sedmih tedenskih izmenah od 21.06. do 08.08.2015, se bo udeležilo predvidoma okrog 250 otrok v starosti od 6. do 13. leta iz Slovenije, zamejstva in tujine (Rusija - 7 otrok iz CSKA Moskva).

Glavni cilji organiziranja poletne nogometne šole ostajajo organizacija nogometne vadbe v poletnih počitnicah, prijetno druženje v naravnem okolju, spoznavanje novih prijateljev, navajanje na ustaljen način dela in spoznavanje vseh oblik in načinov nogometne vadbe in igre.

Posebej zanimivi bodo tudi obiski znanih nogometašev, nogometnih osebnosti in drugih športnikov. V letošnjem letu sta tako bila v prvi izmeni gosta nekdanji reprezentant Slovenije in danes trener članskega moštva nogometnega kluba Domžale Luka Elsner ter vratar slovenske nogometne reprezentance Slovenije in članskega moštva nogometnega kluba Domžale Nejc Vidmar ter v drugi izmeni igralec Olimpije in reprezentant mlade reprezentance Slovenije Andraž Šporar. Ob opravljenih nogometnih aktivnostih so otroci en dan obiskali še vodni park, z vlakom se odpeljali na Bled, odšli do izvira Save  Bohinjke,  se kopali v Bohinjskem jezeru in prosto plezali Pod skalco ter se z raftom zapeljali po Savi Bohinjki.

Vse aktivnosti poletne nogometne šole bodo izpeljane v skladu s strokovnim in organizacijskim programom, prav tako pa so o njej seznanjeni tudi slovenski mediji (poročanje nacionalne televizije).

Tekst in foto: ONŠ Ljubljana

SORODNE NOVICE

  • 07.04.2017 | Šolska športna tekmovanja
    Nedelja bo dala zmagovalca Nike Premier Cup
    Konec oktobra so turnirji v Grosupljem, Kidričevem, Kopru in Krškem dali osmerico polfinalistov Nike Premier Cup, v prihajajočem vikendu pa bomo na igriščih Nacionalnega nogometnega centra Brdo dobili najboljšo ekipo v konkurenci nogometašev rojenih v letih 2003 in 2004.
  • 24.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
    Sobota in nedelja dala polfinaliste Nike Premier Cup
    Nogometni upi, ki so rojeni v letih 2003 in 2004, so se v soboto in nedeljo dokazovali na četrtfinalnih turnirjih Nike Premier Cup. V polfinale tekmovanja so se prebili Maribor, Mura, Brinje Grosuplje, Domžale, Krško, Veržej, Gorica in Triglav.
  • 21.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
    Sobota in nedelja s štirimi turnirji Nike Premier Cup
    Prihajajoči vikend bo spremljevalcem slovenskega nogometa znova ponudil nemalo užitkov. Ob številnih članskih dvobojih bodo na delu tudi mladi talenti, ki si po vzgledu vzornikov šele utirajo pot na velike nogometne zelenice. Sobota in nedelja bosta rezervirani za štiri četrtfinalne turnirje Nike Premier Cup.

DELI NA