Datum od
Datum do

14.06.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Uspešen zaključek rekreativne ženske nogometne lige
V soboto, 10. junija, je na igriščih nogometnega kluba Brinje Grosuplje potekal zaključek rekreativne ženske nogometne lige. Za žogo se je podilo več kot 100 deklet in žena, pa tudi nekaj dečkov in deklic, nekaj mož in prijateljev in tudi trenerji.
13.06.2017 | Nogomet za vse (splošno)
FOTO: Tivoli v znamenju dekliškega nogometa
„Nogomet je primeren za otroke, ker jih uči discipline, delavnosti in vztrajnosti. To potrebujejo v teh mladih letih. Pa tudi kolegialnosti se naučijo pri nogometu,“ je povedala Zinka Kosec, ena od mam, ki je s svojimi otroki obiskala Tivoli in si pozorno ogledala prizorišče akcije Live You Goals
04.06.2017 | Nogomet za vse (splošno)
V NNC Brdo veteranski obračun Slovenije in Hrvaške
V Nacionalnem nogometnem centru Brdo sta se danes pomerili veteranski selekciji Slovenije in Hrvaške, ki sta v sproščenem vzdušju pokazali obilo dobrega nogometa. Na koncu so se zmage veselili Hrvati, ki so s 4:3 premagali izbrance Marka Elsnerja.
02.06.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Uspešna promocija (ženskega) nogometa na Goriškem
Minuli četrtek se je na travnati ploščadi pred stavbo mestne občine Nova Gorica odvil festival Male Olimpijade, na katerem se je otrokom nižjih razredov osnovnih šol predstavilo lepo število različnih društev in športnih panog. Del dogajanja je bil tudi nogometni kotiček.
30.05.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Znana zmagovalca Poslovne lige NZS Ljubljana in Koper
Minuli vikend sta padli odločitvi o zmagovalcih v Poslovni ligi NZS Ljubljana in Poslovni ligi NZS Koper, kjer sta veliki pokal v zrak dvignili moštvi Marmor Hotavlje in Lama – Titus Dekani.
21.05.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Na Ravnah uspešna promocija ženskega nogometa
Med udeleženkami je bila večina deklet starih med 5 in 12 let, z nogometom pa so se pobliže spoznale prav na ta dan. Pri tem so jim bile v pomoč igralke domačega kluba, ki so mladim nadobudnicam prikazale marsikatero nogometno veščino.
19.05.2017 | Nogomet za vse (splošno)
V Kamniku v znamenju ženskega nogometa
Skupno se je festivalnega dne udeležilo 150 deklic in deklet, ki so se najprej dodobra ogrela, nato pa v različnih aktivnostih in pod vodstvom trenerk in trenerjev, ter pred lepim številom prisotnih obiskovalcev (staršev, sorodnikov, navijačev, ...), preizkušala znanje svojih nogometnih veščin.
08.05.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Slovenski otroci se veselijo že 12. Žogarije
Nogometna zveza Slovenije namenja veliko pozornosti zdravemu načinu življenja in primernemu razvoju za otroke in mladostnike preko različnih aktivnosti. Med slednje nedvomno sodi tudi projekt Žogarija, ki bo v sodelovanju s partnerjem Mercator d.d. potekal že dvanajsto leto.
07.05.2017 | Šolska športna tekmovanja
Trebanjke postale državne prvakinje
Na finalnem turnirju so sodelovale ekipe iz domače Osnovne šole Trebnje, Osnovne šole Solkan, Osnovne šole Vojnik in Osnovne šole Toneta Čufarja Maribor.
01.05.2017 | Igrišče
Ni ovir za ženski nogomet
„Take akcije, kot je Živi svoje sanje, pripomorejo k promociji ženskega nogometa! Pa tudi Rada igram nogomet, svoje dodajo pa tudi naše lastne akcije, ki jih izvajamo,“ je dogajanje v Novi Gorici pohvalila Bojana P. Kompara iz ženskega nogometne sredine Ajdovščine, kjer so v dobrih šestih letih sestavili in postavili uspešno nogometno zgodbo.
13.04.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Vrača se tudi Poslovna liga NZS
V soboto, 15. aprila, se bo po dolgem zimskem premoru ponovno pričelo dogajanje v Poslovni ligi NZS Koper in Poslovni ligi NZS Ljubljana, medtem, ko se prvi poslovno-nogometni izzivi na Štajerskem pričenjajo teden kasneje.
07.04.2017 | Šolska športna tekmovanja
Nedelja bo dala zmagovalca Nike Premier Cup
Konec oktobra so turnirji v Grosupljem, Kidričevem, Kopru in Krškem dali osmerico polfinalistov Nike Premier Cup, v prihajajočem vikendu pa bomo na igriščih Nacionalnega nogometnega centra Brdo dobili najboljšo ekipo v konkurenci nogometašev rojenih v letih 2003 in 2004.
07.04.2017 | Družbeni nogomet
Sobota in nedelja v znamenju dneva čistega športa
Nogometna zveza Slovenije in Slovenska antidoping organizacija (SLOADO) sta letos ponovno združili moči v svetovni kampanji "Play True Day" (Dan čistega športa). Play True Day je dan, namenjen promociji boja proti dopingu in širitvi ideje o čistem športu.
29.03.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Več kot 300 nogometašic igralo v Radomljah
Slavnostnih podelitev, ob zaključkih tekmovanj, sta se udeležili tudi selektorici kadetskih izbranih vrst Slovenije in Hrvaške - Tina Kelenberger in Tihana Nemčić. Slovenska selektorica je oba dneva pozdravila vse prisotne in se zahvalila organizatorjem za izpeljavo unikatnega turnirja na našem prostoru.
29.03.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Fair-play v nogometu, poslu in vsakdanjem življenju
Dijaki nogometnega oddelka Gimnazije Šiške so v ponedeljek obiskali Kinodvor, kjer so si v okviru festivala Kinotrip ogledali ruski film Igrišče, ki izpostavlja pomen fair-playa v družbi.
15.03.2017 | Nogomet za vse (splošno)
V vrtcih zaživele nogometne urice
Nogometna zveza Slovenije je v šolskem letu 2016/17 pričela izvajati program Nogometni vrtci, ki je namenjen otrokom starosti 5 in 6 let. Novost se je odlično prijela, saj so nad možnostjo igranja nogometa v vrtcih navdušeni tako otroci, kot tudi njihovi starši.
09.03.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Rekordno v Radomljah
Tudi letos bodo marljivi nogometni zanesenjaki zbrani v ŽNK Radomlje organizirali zdaj že 6. tradicionalni Uki Cup. Ker je zanimanje ekip tako, bo letošnji turnir potekal v dveh dneh – med 18. in 19. marcem.
09.02.2017 | Nogomet za vse (splošno)
V Domžalah seminar za trenerje iz Regijskih centrov MNZ
V soboto, 4. februarja, je v športnem parku Domžale potekal izpopolnjevalni seminar za trenerje, ki delujejo v Regijskih centrih MNZ. Seminarja se je udeležilo 20 trenerjev, ki so predelali vsebine, namenjene spomladanskim treningom v Regijskih centrih MNZ za sezono 2016/2017.
10.01.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Sestanek vodij mladinskih programov 1. SKL in SML
V prostorih Nogometne zveze Slovenije na Brdu pri Kranju so se na strokovnem posvetu zbrali vodje mladinskih programov klubov, ki tekmujejo v prvi slovenski mladinski in kadetski ligi.
23.12.2016 | Nogomet za vse (splošno)
Srečanje trenerjev in vodij mladinskih programov
V skladu s sprejeto strategijo NZS 2020 kjer je bilo jasno opredeljeno, da je področje Mladinskega nogometa zelo pomembno so se v ponedeljek, 19.12.2016 na povabilo tehničnega sektorja NZS v Nacionalnem nogometnem centru Brdo zbrali vodje Mladinskih programov 2.SML/SKL ter trenerji NZS, ki delujejo v okviru programa Regijski centri MNZ.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
19
20
21

DELI NA