Datum od
Datum do

06.05.2010 | NZS
Dane Jošt delegat v Madridu
Nekdanjega generalnega sekretarja Nogometne zveze Slovenije in zdajšnjega vodjo finančnega sektorja, Daneta Jošta, je doletela ogomna čast. Mednarodna nogometna zveza (UEFA) mu je dodelila vlogo delegata v finalu Lige prvakov, ko se bosta v Madridu pomerila Bayern in Inter.
06.05.2010 | A
Uradni sladoled slovenske nogometne reprezentance
Nogometna zveza Slovenije in Ledo Slovenija sta podpisala sporazum o sponzoriranju slovenske nogometne reprezentance v letu Svetovnega nogometnega prvenstva v Južni Afriki 2010.
06.05.2010 | Pokal Pivovarna Union
Skomini finale Hervis pokala Slovenije
Sklepno dejanje pokalnega tekmovanja bo potekalo pod taktirko 34-letnega koprskega delivca pravice, enega najboljših sodnikov na sončni strani Alp, Damirja Skomina.
05.05.2010 | Pokal Pivovarna Union
Za zmago štejejo zadetki
Ni bilo veliko junakov, ki bi v pokalnem tekmovanju več kot enkrat tresli nasprotnikovo mrežo, pa vendar je nekaj posameznikov, ki so v 19-letni zgodovini tekmovanja pustili vtis.
05.05.2010 | Pokal Pivovarna Union
Intervju: Damir Pekič
Drugi klubski strelec in hkrati tisti člen Birjukovega moštva, ki je tehtnico v Hervis pokalu Slovenije prevesil v domžalsko korist, je vsekakor 31-letni napadalec Damir Pekič. Z njegovim natančnim strelom je moštvo sprva napredovalo do polfinala od tam pa po evrogolu pristalo pred sklepno preizkušnjo pokalnega tekmovanja.
04.05.2010 | U15
Natančni Matavž, Milec in Črnčič
Tri kroge pred koncem prvenstva se je veselila trojica slovenskega podmladka, ki je na zelenicah prebila 1036 minut in ob tem dvakrat tudi porumenela. Po šestih mesecih je na nogometnem igrišču znova nastopil Etien Velikonja, Martin Milec je polnil Šentjurjevo mrežo, nov zadetek v nizozemski ligi je prispeval Tim Matavž, natančen pa je bil tudi Leon Črnčič s svojo Atalanto.
04.05.2010 | A
Alžirci objavili seznam
Alžirski nogometni selektor Rabah Saadane je objavil razširjen seznam igralcev, na katere računa na tokratnem, tretjem SP afriške države. Med nasprotniki arabskega predstavnika v skupini C je tudi Slovenija.
04.05.2010 | Pokal Pivovarna Union
Gianluca: Nič ne bi imel proti, če bi me Matjaž Kek vzel na SP
S finalno tekmo Hervis pokala Slovenije, ki se bo med Mariborom in Domžalami v Ljudskem vrtu odvila v soboto, bo dobila epilog tudi akcija »Postani 12. igralec in dvigni Hervis pokal tudi ti!«, v kateri bosta Gianluca Holderjan in Jože Korošec doživela prav posebno izkušnjo in postala 12. igralec mariborske in domžalske ekipe.
04.05.2010 | Pokal Pivovarna Union
To soboto vsi v Ljudski vrt
Sklepno dejanje Hervis pokala Slovenije za sezono 2009/2010 se nezadržno bliža. V ta namen so od ponedeljka, 3. maja na voljo tudi vstopnice za dvoboj Maribora in Domžal. Navijajte za svoje moštvo in si čim prej priskrbite listič, ki vam dovoljuje vstop na tekmo. Naj zmaga vaše moštvo!
04.05.2010 | Pokal Pivovarna Union
Kdo bo osvojil Ljudski vrt?
Finalista zaključnega boja pokalnega tekmovanja sta se v tekoči sezoni štirikrat že pomerila. Tako Maribor kot Domžale sta na prizorišču sklepnega dejanja Hervis pokala Slovenije že okusila zmago, Ljudski vrt pa je nazadnje ostal brez zmagovalca. Kdo bo tokrat pripravil zmagovalno ofenzivo in osvojil štajersko trdnjavo?
03.05.2010 | NZS
Licenčni oddelek NZS obelodanil rezultate licenciranja prvoligašev
Licenčni oddelek Nogometne zveze Slovenije je na današnji novinarski konferenci predstavil rezultate licenciranja nogometnih klubov Prve lige. Rok za pritožbo na drugostopenjski organ je 15. maj.
03.05.2010 | A
Predstavljen tudi beli dres slovenske reprezentance
Slovenska nogometna reprezentanca bo to poletje na svetovnem nogometnem prvenstvu v Afriki nastopila kot najmanjša država med 32 moštvi s celega sveta. Slovenija se je na prvenstvo uvrstila z zgodovinsko zmago v dodatnih kvalifikacijah proti Rusiji.
03.05.2010 | Pokal Pivovarna Union
Finale 2010: Predstavljamo NK Maribor
Vijoličasti so v slovenskem nogometnem prostoru svojevrstna blagovna znamka. Izkušnje z evropskih prizorišč so jih učile o tem, kako delovati v danem prostoru, dvoboji na zelenicah pa dodobra utrdili v najbolj razširjenem športu na svetu. Petkratni pokalni prvaki naskakujejo nov naslov.
02.05.2010 | Pokal Pivovarna Union
Finale 2010: Predstavljamo NK Domžale
Domžalčani so ena od uspešnih zgodb v slovenskem nogometnem prostoru. Iz druge lige so se dvignili kot feniks iz pepela, v tej sezoni pa imajo možnost dvakratnemu naslovu državnih prvakov in super pokalnim zmagovalcev dodati še lovoriko Hervis pokala Slovenije.
30.04.2010 | U15
Nejc Vidmar: Nisem še rekel zadnje
Ob številnih atraktivnih potezah z okroglim usnjem nemalokrat pozabimo na ključni člen vsakega zadetka. Ni napadalec edini, ki je zaslužen za to, da množice vzklikajo na polnih tribunah štadionov. Tisti, ki žogi dovoli, da konča v mreži, je vratar. Tokrat smo poklepetali z Nejcem Vidmarjem, perspektivnem domžalskem in reprezentančnem čuvaju mreže.
30.04.2010 | A
Južnoafriška baza že dobiva končno podobo
Hyde Park High School, trening baza slovenske nogometne reprezentance med svetovnim prvenstvom v JAR, že dobiva končno podobo, ki po pričakala slovensko delegacijo v pričetku junija.
29.04.2010 | U15
Velikonja ponovno nared
Se še spomnite 21-letnega napadalca nogometne šole Nova Gorica? Čudežni deček z neverjetnim občutkom za doseganje zadetkov je po jesenski poškodbi levega kolena znova nared. Kot pravi sam, boljši, kot kadarkoli prej.
29.04.2010 | A
Marketing iz zasede pred SP
V obdobju pred SP sta na nogometnem trgu sponzorskih in licenčnih pravic dva osnovna nosilca pravic – glede SP 2010 kot dogodka je to FIFA, glede slovenske nogometne reprezentance pa NZS.
28.04.2010 | Pokal Pivovarna Union
Matjaž Kek in Dejan Djuranovič v vlogi ambasadorjev 12. igralca!
Prijave na akcijo »Postani 12. igralec in dvigni Hervis pokal tudi ti!«, ki se bo odvila na finalni tekmi Hervis pokala Slovenije, se iztečejo danes, že zdaj pa je znano ime obeh ambasadorjev, ki bosta pospremila 12. igralca enega oziroma drugega kluba. Pri Mariboru bo imel to vlogo Matjaž Kek, selektor slovenske reprezentance, pri Domžalah pa Dejan Djuranovič, eden najbolj trofejnih slovenskih nogometašev.
28.04.2010 | A
Najboljši doslej
Kekovi varovanci so po najnovejši lestvici Mednarodne nogometne zveze najvišje do sedaj. Po tem, ko je bila izbrana vrsta v začetku meseca na repu trideseterice, je s skokom šestih mest tokrat pristala na 23.
1
2
3
...
750
751
752
753
754
755
756
757
...
788
789
790

DELI NA