To soboto vsi v Ljudski vrt

Sklepno dejanje Hervis pokala Slovenije za sezono 2009/2010 se nezadržno bliža. V ta namen so od ponedeljka, 3. maja na voljo tudi vstopnice za dvoboj Maribora in Domžal. Navijajte za svoje moštvo in si čim prej priskrbite listič, ki vam dovoljuje vstop na tekmo. Naj zmaga vaše moštvo!

Ljudski vrt je bil v zadnjem letu in pol zavetišče izbrane vrste in ni naključje, da se pomembnejše tekme odvijajo na štajerski travi. Tokrat bosta v Ringu nastopila Maribor in Domžale, ki se bosta konec tedna potegovala za 19. naslov pokalnih zmagovalcev s tem pa bolj kot za samo lovoriko, za možnost nastopa v evropskem tekmovanju.

Kako do vstopnice?

Če kdaj, potem privrženci tako enih, kot tudi drugih potrebujejo bučno podporo s tribun ravno na tem obračunu. Zato smo že v ponedeljek na spletni strani odprli obrazec, preko katerega si lahko brez čakanja zagotovite svojo vstopnico. Sistem je enak, kot pri reprezentančnih tekmah, saj je praksa pokazala, da je učinkovit. Karte rezervirate s klikom na izbrano število vstopnic (v eni kategoriji lahko kupite osem (8) vstopnic) in v roku 15 minut potrdite svojo izbiro. V ta namen se vam bo odprl tudi interaktivni zemljevid, s pomočjo katerega boste lažje izbrali želeno mesto.

Vstopnice so v prodaji po 10 EUR za odrasle in po polovični ceni (5 EUR) za otroke do 18. leta starosti. Tako vzhodna, kot tudi zahodna tribuna imata enako ceno. Ostali dve tribuni sta namenjeni navijačem ene oz. druge ekipe.

Način samega plačila je odvisen od datuma naročila, izbirate pa lahko med tremi plačili: ali preko kreditne kartice (VISA, Euro/Mastercard, Diners), ki bo bremenjena z zneskom nakupa, plačila po položnici, ki bo posredovana na vaš naslov, ali preko Monete.

In navijači?

Poskrbljeno je tudi za privržence obeh finalistov. V domžalskem taboru so za navijače pripravili posebno ponudbo. Organizirali so avtobusni prevoz, kjer v paketu vožnje do štajerske prestolnice za 10 EUR dobite še vstopnico za ogled tekme in navijaško majico. Za otroke do 14. leta je cena polovična (5 EUR). Vse interesente vabijo v klubski lokal, za podrobnosti pa obiščite njihovo spletno stran.

V Mariboru se po tem, ko so si karte že lahko zagotovili kupci sezonskih vstopnic, nadaljuje preprodaja vstopnic za ključno tekmo sezone. Dragocen listič si lahko zagotovite v Tribuna baru, na stojnici NK Maribor ter na Grajskem trgu, ter na običajnih prodajnih mestih Nogometne zveze Slovenija (Eventim, Petrol, Kompas). Medtem, ko je cena vstopnice 10 EUR pa imajo organizirani navijači in mladina do 14. leta polovično ceno (5 EUR).

Kot že rečeno se bo tekma pričela v soboto, 8. maja ob 20. uri, ko bomo dobili 19. pokalnega zmagovalca v samostojni Sloveniji. Za laskavi naslov se bosta borila Maribor, ki naskakuje šesto zvezdico, ter Domžale, kot debitant velikega finala.

Povezava: http://www.hervispokalslovenije.si/tekmovanja/hervis-pokal-slovenije/vstopnice

Tekst: Andreja Potočnik
Foto: Arhiv NZS

SORODNE NOVICE

 • 14.03.2023 | Pokal Pivovarna Union
  Znani pari polfinala ženskega in četrtfinala moškega pokala Pivovarna Union
  Nogometna zveza Slovenije (NZS) je na Brdu pri Kranju izžrebala pare četrtfinala pokala Pivovarna Union. Branilec naslova Koper se bo v gosteh meril z drugoligašem Aluminijem.
 • 08.03.2023 | Pokal Pivovarna Union
  Znani vsi četrtfinalisti, štirje prihajajo iz 2. SNL
  Po Primorju, Celju, Kopru, Rogaški, Mariboru, Aluminiju in Olimpiji so se zmage v osmini finala Pokala Pivovarna Union razveselili še v taboru Bistrice. Štajerski drugoligaš je premagal Bravo, kar pomeni, da bodo v četrtfinalu igrali kar štirje drugoligaši.
 • 06.03.2023 | Pokal Pivovarna Union
  V lov po četrtfinale
  V lovu na pokalno lovoriko je ostalo še 16 klubov, med torkom in četrtkom pa si bo osmerica zmagovalcev zagotovila mesto v četrtfinalu letošnje izvedbe Pokala Pivovarna Union.
 • 13.01.2023 | Pokal Pivovarna Union
  Pokal Pivovarna Union in Nogometna zveze Slovenije med finalisti »Edie Awards«
  Nogometna zveza Slovenije se je v zaključku lanske klubske sezone odločila za pogumno potezo ter organizirala prvo trajnostno nogometno tekmo v Sloveniji. Čast je pripadla zaključku pokalnega tekmovanja, finalnima tekmama Pokala Pivovarna Union v ženski in moški konkurenci. Uspešen projekt NZS so prepoznali tudi organizatorji svetovno znanih nagrad »Edie Awards«, ki jih podeljujejo na področju trajnosti.
 • 08.01.2023 | Pokal Pivovarna Union
  Pokal: »Koprive«, »divjoki« in enajstmetrovke
  Zakaj in kako je letošnji format Pokala Pivovarne Union postal tako uspešna zgodba.
 • 23.11.2022 | Pokal Pivovarna Union
  Izžrebani pari osmine finala, pokalni prvaki Koprčani z Domžalčani
  Novembra smo dobili šestnajsterico udeležencev osmine finala Pokala Pivovarna Union, po današnjem žrebu pa so znani tekmovalni pari, ki se bodo marca prihodnje leto udarili za četrtfinale.
 • 10.11.2022 | Pokal Pivovarna Union
  Prvoligaški obračun za osmino finala pripadel Celjanom
  Znanih je vseh 16 udeležencev osmine finala Pokala Pivovarna Union. Videm je na domačem igrišču presenetil Dobljane, prvoligaški obračun z Muro pa je dobilo Celje. Napredovala sta tudi Olimpija in Maribor, spored šestnajstine finala pa so s tekmo proti Cirkulanam zaprli pokalni prvaki Koprčani. 
 • 07.11.2022 | Pokal Pivovarna Union
  Torek, sreda in četrtek rezervirani za pokalne spopade
  Torek, sreda in četrtek bodo namenjeni tekmam šestnajstine finala Pokala Pivovarna Union. Tekmovanje s tem krogom prehaja pod okriljem Nogometne zveze Slovenije, do sedaj so klubi igrali znotraj meja matične Medobčinske nogometne zveze.
 • 21.10.2022 | Pokal Pivovarna Union
  Izžrebani pari tretjega kroga, prvaki Koprčani z Ljutomerčani
  V Nacionalnem nogometnem centru Brdo so opoldne izžrebali pare šestnajstine finala Pokala Pivovarna Union, v katerega se je prebilo 32 zmagovalcev drugega kroga tekmovanja. Edini prvoligaški par tvorita Celje in Mura, pokalni prvaki Koprčani pa se bodo na Bonifiki pomerili s tretjeligašem iz Cirkulan.
 • 20.10.2022 | Pokal Pivovarna Union
  Drugi krog Pokala Pivovarna Union postregel z nekaj presenečenji
  Znanih je vseh 32 udeležencev tretjega kroga Pokala Pivovarna Union. V šestnajstino finala pokalnega tekmovanja se je prebila osmerica prvoligašev, Radomlje so morale priznati premoč Brava, brez presenečenj pa vseeno ni šlo.

DELI NA