To soboto vsi v Ljudski vrt

Sklepno dejanje Hervis pokala Slovenije za sezono 2009/2010 se nezadržno bliža. V ta namen so od ponedeljka, 3. maja na voljo tudi vstopnice za dvoboj Maribora in Domžal. Navijajte za svoje moštvo in si čim prej priskrbite listič, ki vam dovoljuje vstop na tekmo. Naj zmaga vaše moštvo!

Ljudski vrt je bil v zadnjem letu in pol zavetišče izbrane vrste in ni naključje, da se pomembnejše tekme odvijajo na štajerski travi. Tokrat bosta v Ringu nastopila Maribor in Domžale, ki se bosta konec tedna potegovala za 19. naslov pokalnih zmagovalcev s tem pa bolj kot za samo lovoriko, za možnost nastopa v evropskem tekmovanju.

Kako do vstopnice?

Če kdaj, potem privrženci tako enih, kot tudi drugih potrebujejo bučno podporo s tribun ravno na tem obračunu. Zato smo že v ponedeljek na spletni strani odprli obrazec, preko katerega si lahko brez čakanja zagotovite svojo vstopnico. Sistem je enak, kot pri reprezentančnih tekmah, saj je praksa pokazala, da je učinkovit. Karte rezervirate s klikom na izbrano število vstopnic (v eni kategoriji lahko kupite osem (8) vstopnic) in v roku 15 minut potrdite svojo izbiro. V ta namen se vam bo odprl tudi interaktivni zemljevid, s pomočjo katerega boste lažje izbrali želeno mesto.

Vstopnice so v prodaji po 10 EUR za odrasle in po polovični ceni (5 EUR) za otroke do 18. leta starosti. Tako vzhodna, kot tudi zahodna tribuna imata enako ceno. Ostali dve tribuni sta namenjeni navijačem ene oz. druge ekipe.

Način samega plačila je odvisen od datuma naročila, izbirate pa lahko med tremi plačili: ali preko kreditne kartice (VISA, Euro/Mastercard, Diners), ki bo bremenjena z zneskom nakupa, plačila po položnici, ki bo posredovana na vaš naslov, ali preko Monete.

In navijači?

Poskrbljeno je tudi za privržence obeh finalistov. V domžalskem taboru so za navijače pripravili posebno ponudbo. Organizirali so avtobusni prevoz, kjer v paketu vožnje do štajerske prestolnice za 10 EUR dobite še vstopnico za ogled tekme in navijaško majico. Za otroke do 14. leta je cena polovična (5 EUR). Vse interesente vabijo v klubski lokal, za podrobnosti pa obiščite njihovo spletno stran.

V Mariboru se po tem, ko so si karte že lahko zagotovili kupci sezonskih vstopnic, nadaljuje preprodaja vstopnic za ključno tekmo sezone. Dragocen listič si lahko zagotovite v Tribuna baru, na stojnici NK Maribor ter na Grajskem trgu, ter na običajnih prodajnih mestih Nogometne zveze Slovenija (Eventim, Petrol, Kompas). Medtem, ko je cena vstopnice 10 EUR pa imajo organizirani navijači in mladina do 14. leta polovično ceno (5 EUR).

Kot že rečeno se bo tekma pričela v soboto, 8. maja ob 20. uri, ko bomo dobili 19. pokalnega zmagovalca v samostojni Sloveniji. Za laskavi naslov se bosta borila Maribor, ki naskakuje šesto zvezdico, ter Domžale, kot debitant velikega finala.

Povezava: http://www.hervispokalslovenije.si/tekmovanja/hervis-pokal-slovenije/vstopnice

Tekst: Andreja Potočnik
Foto: Arhiv NZS

SORODNE NOVICE

 • 11.05.2022 | Pokal Pivovarna Union
  Koprčani so pokalni prvaki
  Nogometaši Kopra so pokalni prvaki sezone 2021/22. Primorci, ki vodijo tudi v državnem prvenstvu, so v drugem polčasu finalnega dvoboja strli odpor Brava ter ga z zadetki Lamina Colleyja in Andreja Kotnika premagali z izidom 3:1.
 • 10.05.2022 | Pokal Pivovarna Union
  Danes za pokalno lovoriko
  Danes bo v knežjem mestu okronan novi pokalni prvak. Bodo novo pokalno lovoriko dvignili nogometaši Kopra ali Brava? Primorci lovijo četrti naslov, Ljubljančani bodo v velikem finalu zaigrali prvič v zgodovini kluba.
 • 09.05.2022 | Pokal Pivovarna Union
  Finalisti samozavestni pred pokalnim dnem v Celju
  V sredo, 11. maja se bo v Celju odvijal veliki finale pokalnega tekmovanja v ženski in moški konkurenci. V moškem finalu se bodo ob 20.30 pomerili nogometaši Kopra in Brava, v ženskem pa igralke ŽNK Ljubljane in ŽNK Olimpije.
 • 06.05.2022 | Pokal Pivovarna Union
  Finalni dan Pokala Pivovarna Union v znamenju trajnostnih aktivnosti
  V sredo bomo dobili novega pokalnega prvaka, novo lovoriko bodo v knežjem mestu dvignili nogometaši Kopra ali Brava. Finalni obračun na Stadionu Z'dežele bo minil v znamenju trajnostnih aktivnosti.
 • 05.05.2022 | Pokal Pivovarna Union
  Koper po četrtega, Bravo po prvega
  V sredo, 11. maja, bomo v Celju dobili novega zmagovalca Pokala Pivovarna Union. V velikem finalu se bosta pomerili ekipi Kopra in Brava, ki bosta na prestolu skušali nadomestiti nogometaše Olimpije.
 • 28.04.2022 | Pokal Pivovarna Union
  V prodaji vstopnice za finale pokalnega tekmovanja
  V Celju bosta 11. maja oddani prvi lovoriki za sezono 2021/22. V finalu ženskega pokala Pivovarna Union se bosta pomerili ekipi ŽNK Ljubljana in ŽNK Olimpija, medtem ko bomo v moškem finalu spremljali dvoboj med Koprom in Bravom. Vstopnice so že v prodaji.
 • 22.04.2022 | Pokal Pivovarna Union
  Znane prvoimenovane ekipe Pokala Pivovarna Union
  V Nacionalnem nogometnem centru Brdo je danes potekal žreb prvoimenovanih ekip v finalu Pokala Pivovarna Union za sezono 2021/22.
 • 21.04.2022 | Pokal Pivovarna Union
  Tudi na Bonifiki odločil zaključek tekme, Osuji junak Kopra
  Nogometašem Brava so se v finalu Pokala Pivovarna Union pridružili še Koprčani. Zanimiv spopad na Bonifiki je bil odločen globoko v sodniškem podaljšku, ko je Bede Amarachi Osuji zadel z bele točke. Domači vratar David Adam je v drugi minuti dvoboja zaustavil enajstmetrovko Ivana Božića.
 • 20.04.2022 | Pokal Pivovarna Union
  Bravo z norim preobratom do zgodovinskega finala
  Kakšen dvoboj v Šiški. Domžale so po polčasu vodile z goloma Senijada Ibričića in Tilna Klemenčiča, Bravo pa je v nadaljevanju dvoboja zaigral kot prerojen in si z norim preobratom priigral zgodovinski finale. Ljubljanski junaki so Luka Marjanac, Martin Kramarič in Gregor Bajde, ki je zadel v četrti minuti podaljška.
 • 19.04.2022 | Pokal Pivovarna Union
  Pred pokalno tekmo: Koper - Celje
  Prvega finalista Pokala Pivovarna Union bo dal dvoboj v prestolnici, v četrtkovem večeru pa se bosta za drugo finalno vstopnico udarili ekipi Kopra in Celja. Primorci so v igri za dvojno krono, Štajerci bodo imeli motiv več, saj bo majski finale odigran v knežjem mestu.

DELI NA