Datum od
Datum do

15.10.2023 | Ženska nogometna liga Triglav
Ajdovkam derbi, Ljubljana šestič, prvakinje suverene
V 9. krogu Ženske nogometne lige Triglav Zdravje so se novih treh točk veselili v taborih ŽNK Ljubljana, ŽNK Mura Nona in Primorje Gaia Naturelle. Obračun ŽNK Radomlje Medex – ŽNK Olimpija Ljubljana je preložen.
15.10.2023 | Ženska nogometna liga Triglav
Kamere v Kopru
Pred nami je 9. krog Ženske nogometne lige Triglav Zdravje. Tri tekme so na sporedu danes, vključno s tekmo iz Kopra – primorski derbi bo prenašal Planet TV. Obračun ŽNK Radomlje Medex – ŽNK Olimpija Ljubljana je preložen.
08.10.2023 | Ženska nogometna liga Triglav
Točke za ljubljanska ligaša
Danes sta bili na sporedu uvodni dve tekmi 8. kroga Ženske nogometne lige Triglav Zdravje. ŽNK Olimpija Ljubljana in ŽNK Ljubljana do novih treh točk. Tekma ŽNK Mura Nona – ŽNK Radomlje Medex bo 2.11., obračun Krim – WFC Drava Ptuj je bil preložen.
08.10.2023 | Ženska nogometna liga Triglav
V Ljubljani tudi pred kamerami
Danes sta na sporedu uvodni dve tekmi 8. kroga Ženske nogometne lige Triglav Zdravje. V Ljubljani ŽNK Olimpija tudi ob spletnem prenosu na Nzs.si gosti ŽNK Cerklje, v Ajdovščino pa odhaja ŽNK Ljubljana.
03.10.2023 | Ženska nogometna liga Triglav
Iz Radomelj v Italijo
Kolonijo bivših igralk članske ekipe ŽNK Radomlje Medex na tujem je v teh dneh okrepila še Naja Poje Mihelič, ki je postala igralka italijanskega Sassuola. Sedemnajstletnica je konec tedna že zaigrala na tekmi italijanske mladinske Primavera lige.
01.10.2023 | Ženska nogometna liga Triglav
Ljubljana četrtič zapored, Radomlje tretjič brez prejetega gola
Po reprezentančni pavzi se je nadaljevalo državno prvenstvo članic. Na sporedu je bil 7. krog Ženske nogometne lige Triglav Zdravje. Vodilna ekipa lige ŽNK Mura Nona je slavila na Gorenjskem, do zmag še ŽNK Ljubljana, ŽNK Radomlje Medex in Primorje Gaia Naturelle. Olimpija je bila prosta.
30.09.2023 | Ženska nogometna liga Triglav
Kamere v Velesovem, v Radomljah pod žarometi
Po reprezentančni pavzi se nadaljuje državno prvenstvo članic. Na sporedu je 7. krog Ženske nogometne lige Triglav Zdravje.
17.09.2023 | Ženska nogometna liga Triglav
Prva zmaga Ptujčank, prva točka Krimovk
Prva tekma 6. kroga, derbi Ženske nogometne lige Triglav Zdravje, je že v soboto prinesel zmago ŽNK Muri Nona, ki je bila doma z golom Noelle Vilčnik z minimalnih 1:0 boljša od ŽNK Olimpije Ljubljane. Danes so bile na sporedu še tri tekme: ŽNK Radomlje Medex so slavile v Ajdovščini, WFC Drava Ptuj v Kopru, ŽNK Cerklje v Ljubljani. Prosta je bila ŽNK Ljubljana.
17.09.2023 | Ženska nogometna liga Triglav
Kamere v Ajdovščini, na Kodeljevem pod reflektorji
Prva tekma 6. kroga Ženske nogometne lige Triglav Zdravje je prinesla zmago ŽNK Muri Nona. V nedeljo še tekme Primorje Gaia Naturelle – ŽNK Radomlje Medex (16.00), ŽNK Gažon – WFC Drava Ptuj (17.00) in Krim – ŽNK Cerklje (20.00).
16.09.2023 | Ženska nogometna liga Triglav
Tri točke ostale v Murski Soboti
Prva tekma 6. kroga, kar derbi Ženske nogometne lige Triglav Zdravje, je prinesel zmago ŽNK Muri Nona, ki je bila doma z golom Noelle Vilčnik z minimalnih 1:0 boljša od ŽNK Olimpije Ljubljane. To je bil prvi od vsaj štirih letošnjih derbijev med ekipama iz Murske Sobote in Ljubljane.
15.09.2023 | Ženska nogometna liga Triglav
Pripravljene na derbi, prenos na Sportklubu
S tekmo v Murski Soboti, z derbijem tudi pred kamerami Sportklubu, se v soboto začenja 6. krog Ženske nogometne lige Triglav Zdravje. Vodilni ekipi lige ŽNK Mura Nona in ŽNK Olimpija Ljubljana se bosta pomerili na prvem letošnjem derbiju.
10.09.2023 | Ženska nogometna liga Triglav
Radomlje do prve zmage
Najvišjo zmago kroga je vknjižil ŽNK Radomlje Medex, ki je za prvo zmago sezone z rezultatom 10:0 odpravil ŽNK Gažon. ŽNK Ljubljana je z 9:0 slavila na Ptuju, ŽNK Olimpija Ljubljana s 7:0 doma proti Krimu. V Velesom brez zmagovalca (1:1). Prosta je bila ŽNK Mura Nona.
10.09.2023 | Ženska nogometna liga Triglav
Kamere v Velesovem in Radomljah
S tekmo v Ljubljani se začel 5. krog 32. sezone Ženske nogometne lige Triglav Zdravje. Olimpija je bila s 7:0 boljša od Krima, Sara Makovec je dosegla tri gole. Ostale tri tekme bodo v nedeljo, ko bosta na sporedu tudi dva prenosa. Kamere Planet TV-ja bodo v Velesovem, kamere NZS-ja pa v Radomljah.
09.09.2023 | Ženska nogometna liga Triglav
Olimpija suvereno do nove zmage
S tekmo v Ljubljani se začel 5. krog 32. sezone Ženske nogometne lige Triglav Zdravje. Olimpija je bila s 7:0 boljša od Krima, Sara Makovec je dosegla tri gole. Ostale tri tekme bodo v nedeljo.
08.09.2023 | Ženska nogometna liga Triglav
Prva v petek, tri v nedeljo
S tekmo v Ljubljani se danes začenja 5. krog 32. sezone Ženske nogometne lige Triglav Zdravje. Neporažena ŽNK Olimpija gosti krimovke. Ostale tri tekme bodo v nedeljo.
03.09.2023 | Ženska nogometna liga Triglav
Vodilni dvojec učinkovit, zmagi za Ljubljano in Cerklje
Za nami je 4. krog 32. sezone Ženske nogometne lige Triglav Zdravje. Vodilni dvojec na prvenstveni lestvici je vknjižil zmago z dvomestnim številom golov, v tekmi pred kamerami je ŽNK Ljubljana odpravila ŽNK Radomlje Medex, ŽNK Cerklje pa s točkami z Obale.
02.09.2023 | Ženska nogometna liga Triglav
Prenos iz Ljubljane, generalka prvakinj
V nedeljo je na sporedu 4. krog 32. sezone Ženske nogometne lige Triglav Zdravje. V spletnem prenosu obračun ŽNK Ljubljane in ŽNK Radomelj Medex, ob tem še tri tekme ŽNK Mura Nona – ŽNK Krim, Primorje Gaia Naturelle – ŽNK Olimpija Ljubljana in ŽNK Gažon – ŽNK Cerklje.
27.08.2023 | Ženska nogometna liga Triglav
Prva točka Ptujčank, remi v Radomljah
S prepričljivima zmagama vodilnega dvojca ŽNK Mura Nona in ŽNK Olimpije, remijem v Radomljah in prvo letošnjo zmago ŽNK Ljubljane se je sklenil 3. krog 32. sezone Ženske nogometne lige Triglav Zdravje. Ana Milović se je utrdila na vrhu lestvice strelk, Vanja Duronjić je odigrala 100. tekmo v SŽNL.
26.08.2023 | Ženska nogometna liga Triglav
Spletna prenosa iz Velesovega in Radomelj
Pred kamerami se bo ob 10.30 začela tekma ŽNK Cerklje – ŽNK Ljubljana, pol ure za tem še drugi spletni prenos – na igrišču pa ekipi ŽNK Radomlje Medex in WFC Drava Ptuj. Ob 11. uri se bosta začeli še dve tekmi: v Bratoncih ŽNK Mura Nona gosti Primorje Gaia Naturelle, v Ljubljani pa ŽNK Olimpija Ljubljana pričakuje ŽNK Gažon.
20.08.2023 | Ženska nogometna liga Triglav
Domačo čast rešile Ajdovke
Tretji krog 32. sezone Ženske nogometne lige Triglav Zdravje so obeležile zmage ŽNK Mura None, ŽNK Olimpije, ŽNK Cerklje in Primorja Gaia Naturelle. Do domačih točk in domače zmage le Ajdovke.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
47
48
49

DELI NA