Datum od
Datum do

07.04.2017 | Družbeni nogomet
Sobota in nedelja v znamenju dneva čistega športa
Nogometna zveza Slovenije in Slovenska antidoping organizacija (SLOADO) sta letos ponovno združili moči v svetovni kampanji "Play True Day" (Dan čistega športa). Play True Day je dan, namenjen promociji boja proti dopingu in širitvi ideje o čistem športu.
29.03.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Več kot 300 nogometašic igralo v Radomljah
Slavnostnih podelitev, ob zaključkih tekmovanj, sta se udeležili tudi selektorici kadetskih izbranih vrst Slovenije in Hrvaške - Tina Kelenberger in Tihana Nemčić. Slovenska selektorica je oba dneva pozdravila vse prisotne in se zahvalila organizatorjem za izpeljavo unikatnega turnirja na našem prostoru.
29.03.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Fair-play v nogometu, poslu in vsakdanjem življenju
Dijaki nogometnega oddelka Gimnazije Šiške so v ponedeljek obiskali Kinodvor, kjer so si v okviru festivala Kinotrip ogledali ruski film Igrišče, ki izpostavlja pomen fair-playa v družbi.
15.03.2017 | Nogomet za vse (splošno)
V vrtcih zaživele nogometne urice
Nogometna zveza Slovenije je v šolskem letu 2016/17 pričela izvajati program Nogometni vrtci, ki je namenjen otrokom starosti 5 in 6 let. Novost se je odlično prijela, saj so nad možnostjo igranja nogometa v vrtcih navdušeni tako otroci, kot tudi njihovi starši.
09.03.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Rekordno v Radomljah
Tudi letos bodo marljivi nogometni zanesenjaki zbrani v ŽNK Radomlje organizirali zdaj že 6. tradicionalni Uki Cup. Ker je zanimanje ekip tako, bo letošnji turnir potekal v dveh dneh – med 18. in 19. marcem.
09.02.2017 | Nogomet za vse (splošno)
V Domžalah seminar za trenerje iz Regijskih centrov MNZ
V soboto, 4. februarja, je v športnem parku Domžale potekal izpopolnjevalni seminar za trenerje, ki delujejo v Regijskih centrih MNZ. Seminarja se je udeležilo 20 trenerjev, ki so predelali vsebine, namenjene spomladanskim treningom v Regijskih centrih MNZ za sezono 2016/2017.
10.01.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Sestanek vodij mladinskih programov 1. SKL in SML
V prostorih Nogometne zveze Slovenije na Brdu pri Kranju so se na strokovnem posvetu zbrali vodje mladinskih programov klubov, ki tekmujejo v prvi slovenski mladinski in kadetski ligi.
23.12.2016 | Nogomet za vse (splošno)
Srečanje trenerjev in vodij mladinskih programov
V skladu s sprejeto strategijo NZS 2020 kjer je bilo jasno opredeljeno, da je področje Mladinskega nogometa zelo pomembno so se v ponedeljek, 19.12.2016 na povabilo tehničnega sektorja NZS v Nacionalnem nogometnem centru Brdo zbrali vodje Mladinskih programov 2.SML/SKL ter trenerji NZS, ki delujejo v okviru programa Regijski centri MNZ.
02.11.2016 | Nogomet za vse (splošno)
Pilotski turnir za dekleta U15
Ekipe so se pomerile vsaka z vsako, igra pa je potekala na vseh treh igriščih. Namen turnirja je bil preizkusiti igro 9:9 pri dekletih DU15, turnir pa ni imel nobenega tekmovalnega značaja.
01.11.2016 | Nogomet za vse (splošno)
Naslovi v Ljubljano, Mursko Soboto in na Ptuj
Društvo Sožitje Maribor je v sodelovanju z NZS in Specialno olimpiado Slovenije organiziralo finale nogometne lige Specialne olimpiade Slovenije.
24.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
Sobota in nedelja dala polfinaliste Nike Premier Cup
Nogometni upi, ki so rojeni v letih 2003 in 2004, so se v soboto in nedeljo dokazovali na četrtfinalnih turnirjih Nike Premier Cup. V polfinale tekmovanja so se prebili Maribor, Mura, Brinje Grosuplje, Domžale, Krško, Veržej, Gorica in Triglav.
21.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
Sobota in nedelja s štirimi turnirji Nike Premier Cup
Prihajajoči vikend bo spremljevalcem slovenskega nogometa znova ponudil nemalo užitkov. Ob številnih članskih dvobojih bodo na delu tudi mladi talenti, ki si po vzgledu vzornikov šele utirajo pot na velike nogometne zelenice. Sobota in nedelja bosta rezervirani za štiri četrtfinalne turnirje Nike Premier Cup.
17.10.2016 | Nogomet za vse (splošno)
Nike Academy Most Wanted: V London potuje Andraž Rant
V petkovem popoldnevu so zelenico v športnem centru Jama za Bežigradom zasedli mladi mojstri okroglega usnja. Najbolj pogumni nogometaši, stari med 15 in 20 let, so svoje znanje in sposobnosti dokazovali na dogodku Nike Academy Most Wanted. Prestižna zmaga je pripadla Andražu Rantu, ki bo svoje veščine dokazoval na finalnem izboru v Londonu.
11.10.2016 | Igrišče
Izjemen odziv na turnirjih deklet U11 in U15
V Mariboru se je zbralo pet ekip ter v dobri uri druženja odigralo med seboj. Turnirja so se udeležili: ŽNK Maribor, ŽNK Radomlje, ŽNK Pomurje, ŽNK Divača in ŽNK Krim.
26.09.2016 | Nogomet za vse (splošno)
Dekleta navdušila v Radomljah
Sodelovale so ekipe ŽNK Radomlje, ŽNK Pomurje, Gažon, Primorje, Krim, ŽNK Maribor in ŽNK Divača. Vsaka od ekip je odigrala šest tekem, ki so trajale po 10 minut.
16.09.2016 | Nogomet za vse (splošno)
Suknjiče in kravate bodo znova zamenjali nogometni dresi
Čeprav smo šele pred dnevi dobili skupnega zmagovalca za sezono 2015/16, veliko časa za počitek udeležence Poslovne lige NZS ne bo. Že to soboto in nedeljo se namreč pričenja nova sezona.
31.08.2016 | Nogomet za vse (splošno)
Otroci zaključili nogometne počitnice na Debelem rtiču
V Mladinskem zdravilišču in letovišču RKS Debeli rtič je tudi letos letovalo veliko število otrok iz socialno ogroženih družin, ki so počitnice popestrili z nogometnimi vsebinami.
29.08.2016 | Nogomet za vse (splošno)
Dekleta navdušena v Volčjem Potoku
„Nogomet imam zelo rada, igramo ga tudi doma,“ je pristavila Jona. „Nogomet mi pomeni zelo veliko, rada igram. Ko stopim na igrišče, pozabim na vse svoje težave,“ pa je dodala Ajda Kličič.
27.08.2016 | Nogomet za vse (splošno)
Praznik nogometa v Volčjem potoku
Dogodek je namenjen vsem predstavnicam ženskega spola, ne glede na starost ter nogometno predznanje - tako tistim, ki jim je nogometna žoga vsakdanja popotnica kot tudi tistim, ki bi se z njo želele srečati.
02.08.2016 | Nogomet za vse (splošno)
Nogometno poletje
UEFA podpira nogomet najmlajših saj se zaveda, da je Nogomet za vse podlaga za vse ostale nogometne programe, vključno s razvojem kvalitete. Čas med počitnicami pa je odlična priložnost otrokom polepšati prosti čas tudi z nogometno žogo in jih med počitnicami spraviti v gibanje.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
19
20
21

DELI NA