Datum od
Datum do

02.11.2016 | Nogomet za vse (splošno)
Pilotski turnir za dekleta U15
Ekipe so se pomerile vsaka z vsako, igra pa je potekala na vseh treh igriščih. Namen turnirja je bil preizkusiti igro 9:9 pri dekletih DU15, turnir pa ni imel nobenega tekmovalnega značaja.
01.11.2016 | Nogomet za vse (splošno)
Naslovi v Ljubljano, Mursko Soboto in na Ptuj
Društvo Sožitje Maribor je v sodelovanju z NZS in Specialno olimpiado Slovenije organiziralo finale nogometne lige Specialne olimpiade Slovenije.
24.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
Sobota in nedelja dala polfinaliste Nike Premier Cup
Nogometni upi, ki so rojeni v letih 2003 in 2004, so se v soboto in nedeljo dokazovali na četrtfinalnih turnirjih Nike Premier Cup. V polfinale tekmovanja so se prebili Maribor, Mura, Brinje Grosuplje, Domžale, Krško, Veržej, Gorica in Triglav.
21.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
Sobota in nedelja s štirimi turnirji Nike Premier Cup
Prihajajoči vikend bo spremljevalcem slovenskega nogometa znova ponudil nemalo užitkov. Ob številnih članskih dvobojih bodo na delu tudi mladi talenti, ki si po vzgledu vzornikov šele utirajo pot na velike nogometne zelenice. Sobota in nedelja bosta rezervirani za štiri četrtfinalne turnirje Nike Premier Cup.
17.10.2016 | Nogomet za vse (splošno)
Nike Academy Most Wanted: V London potuje Andraž Rant
V petkovem popoldnevu so zelenico v športnem centru Jama za Bežigradom zasedli mladi mojstri okroglega usnja. Najbolj pogumni nogometaši, stari med 15 in 20 let, so svoje znanje in sposobnosti dokazovali na dogodku Nike Academy Most Wanted. Prestižna zmaga je pripadla Andražu Rantu, ki bo svoje veščine dokazoval na finalnem izboru v Londonu.
11.10.2016 | Igrišče
Izjemen odziv na turnirjih deklet U11 in U15
V Mariboru se je zbralo pet ekip ter v dobri uri druženja odigralo med seboj. Turnirja so se udeležili: ŽNK Maribor, ŽNK Radomlje, ŽNK Pomurje, ŽNK Divača in ŽNK Krim.
26.09.2016 | Nogomet za vse (splošno)
Dekleta navdušila v Radomljah
Sodelovale so ekipe ŽNK Radomlje, ŽNK Pomurje, Gažon, Primorje, Krim, ŽNK Maribor in ŽNK Divača. Vsaka od ekip je odigrala šest tekem, ki so trajale po 10 minut.
16.09.2016 | Nogomet za vse (splošno)
Suknjiče in kravate bodo znova zamenjali nogometni dresi
Čeprav smo šele pred dnevi dobili skupnega zmagovalca za sezono 2015/16, veliko časa za počitek udeležence Poslovne lige NZS ne bo. Že to soboto in nedeljo se namreč pričenja nova sezona.
31.08.2016 | Nogomet za vse (splošno)
Otroci zaključili nogometne počitnice na Debelem rtiču
V Mladinskem zdravilišču in letovišču RKS Debeli rtič je tudi letos letovalo veliko število otrok iz socialno ogroženih družin, ki so počitnice popestrili z nogometnimi vsebinami.
29.08.2016 | Nogomet za vse (splošno)
Dekleta navdušena v Volčjem Potoku
„Nogomet imam zelo rada, igramo ga tudi doma,“ je pristavila Jona. „Nogomet mi pomeni zelo veliko, rada igram. Ko stopim na igrišče, pozabim na vse svoje težave,“ pa je dodala Ajda Kličič.
27.08.2016 | Nogomet za vse (splošno)
Praznik nogometa v Volčjem potoku
Dogodek je namenjen vsem predstavnicam ženskega spola, ne glede na starost ter nogometno predznanje - tako tistim, ki jim je nogometna žoga vsakdanja popotnica kot tudi tistim, ki bi se z njo želele srečati.
02.08.2016 | Nogomet za vse (splošno)
Nogometno poletje
UEFA podpira nogomet najmlajših saj se zaveda, da je Nogomet za vse podlaga za vse ostale nogometne programe, vključno s razvojem kvalitete. Čas med počitnicami pa je odlična priložnost otrokom polepšati prosti čas tudi z nogometno žogo in jih med počitnicami spraviti v gibanje.
02.08.2016 | Nogomet za vse (splošno)
Slovenija 5., Halilovič najboljši vratar
Slovenija je nastopila v postavi Alan Halilovič, Klemen Hribernik, Jan Breznik, Igor Legčevič, Žiga Papež, Dejan Manojlovič, Luka Pečnik, Zoran Prodanovič, Mladen Pečanac, Klemen Banovec in Teo Božič. Selektor je bil Simon Rosič, priznani slovenski futsal trener.
19.07.2016 | Nogomet za vse (splošno)
Na evropsko prvenstvo v Sarajevo
Sodelovali bodo Bosna in Hercegovina, Romunija, Madžarska, Hrvaška, Rusija, Poljska, Portugalska, Italija, Bolgarija, Ukrajina, Uzbekistan, Makedonija, Srbija, Belgija, Slovaška in Slovenija. Nosilci skupin bodo Hrvaška, Madžarska, Romunija in Bosna in Hercegovina, žreb skupin pa bo opravljen v nedeljo, 24. julija.
03.07.2016 | Družbeni nogomet
Nogomet na Debelem rtiču
Nogometna zveza Slovenije je tudi letos priskočila na pomoč socialno ogroženim otrokom, ki letujejo v Mladinskem zdravilišču in letovišču RKS Debeli rtič.
21.06.2016 | Šolska športna tekmovanja
Ekonomski fakulteti Poslovni pokal NZS
Minulo soboto se je na Brdu pri Kranju v prečudovitem Nacionalnem nogometnem centru Brdo odvijal sklepni dogodek letošnje sezone Poslovne nogometne lige – Poslovni pokal NZS 2016, medtem, ko se bodo zaključni boji v Poslovni ligi NZS odvili v mesecu septembru.
15.06.2016 | Šolska športna tekmovanja
Zelenice NNC Brdo zasedli mladi upi
Zelenice Nacionalnega nogometnega centra Brdo so v nedeljo zasedli tudi mladi nogometaši rojeni leta 2003 in kasneje. Selekcije najmlajših reprezentanc vseh devetih medobčinskih nogometnih zvez so se letos prvič zbrale na istem prizorišču.
12.06.2016 | Šolska športna tekmovanja
FOTO: Dijaki 4. letnika zmagovalci turnirja v NNC Brdo
Dogodke na terenu so pozorno spremljali vodja tehničnega sektorja Matjaž Jaklič, direktor reprezentanc NZS Milan Miklavič ter selektorja mlajših kategorij Igor Benedejčič in Dušan Kosič. „To je pozitiven projekt, s katerima ima Nogometna zveza Slovenije izvrstne izkušnje, precej reprezentantov se je šolalo ravno tu,“ je zgledno sodelovanje NZS-ja in Gimnazija Šiška pohvalil Milan Miklavič.
10.06.2016 | Šolska športna tekmovanja
V NNC Brdo Zaključni turnir nogometnih oddelkov Gimnazije Šiška
Danes bo v Nacionalnem nogometnem centru Brdo potekal Zaključni turnir nogometnih oddelkov Gimnazije Šiška. Na dveh igriščih se bodo merili dijakinje in dijaki šole.
02.06.2016 | Šolska športna tekmovanja
V Strunjanu sklepno dejanje šolskih tekmovanj
Nogometna sezona se počasi bliža svojemu koncu tudi v šolskih športnih tekmovanjih. Po tradiciji preteklih let je sklepno dejanje turnir osnovnih šol z NIS. Turnir je tretje leto zaporedoma organiziral Center za usposabljanje Elvira Vatovec.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
19
20
21

DELI NA