Datum od
Datum do

29.06.2017 | Mednarodna tekmovanja
Otroka rumenih Domžalam priigrala prednost dveh zadetkov
Domžalski nogometaši so proti estonskemu tekmecu prišli do lepega izhodišča za povratno tekmo. V Celju so bili precej boljši tekmec in so z zadetkoma Jana Repasa in Žana Žužka v drugem polčasu potrdili svojo premoč.
29.06.2017 | Mednarodna tekmovanja
Ljubljančani bodo v Stožicah lovili zaostanek
Ljubljanski nogometaši so letošnjo evropsko pot pod vodstvom novega trenerja Igorja Bišćana začeli s porazom. Finci so zgodaj zadeli in imeli več žogo v posesti, Olimpija pa je sicer imela več strelov, a nobenega dovolj dobrega za ugodnejše izhodišče pred povratno tekmo.
29.06.2017 | Mednarodna tekmovanja
Kapić osrednji junak goriške zmage v Armeniji
Nogometaši Gorice so na prvi tekmi prvega predkroga UEFA Evropske lige v gosteh premagali armenski Širak Gjumri z 2:0 (1:0). Osrednji junak Primorcev je bil dvakratni strelec Rifet Kapić. Povratna tekma bo prihodnji četrtek v Novi Gorici.
29.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Knapi remizirali s Hajdukom, Aluminij z romunskim prvakom
Za Domžalami, Gorico in Olimpijo je prva uradna preizkušnja sezone 2017/18, preostali prvoligaši pa nadaljujejo s piljenjem forme pred prihajajočimi tekmovalnimi izzivi. Nič drugače ni niti v Kidričevem in Velenju.
28.06.2017 | Mednarodna tekmovanja
V Celje po ugodno izhodišče za gostovanje na Baltiku
Domžale bodo za razliko od Gorice in Olimpije sezono 2017/18 odprle na slovenskih tleh, a pokalni prvak Flore ne bo gostil na igrišču v domžalskem Športnem parku, ki je bilo v minulih tednih deležno temeljite prenove. Rumeni bodo prekinitev estonskega zmagovalnega niza napadli v Celju.
28.06.2017 | Mednarodna tekmovanja
Olimpija sezono pričenja na Finskem
Ljubljančani bodo novo sezono odprli daleč od svojega domačega mesta, v skoraj dva tisoč kilometrov oddaljeni finski Vaasi. Zmaji so bili pred žrebom postavljeni v vlogo nosilca, status favorita pa bodo skušali v dveh tekmah z Vaaso potrditi tudi na nogometni zelenici.
28.06.2017 | Mednarodna tekmovanja
Goričani v Armeniji odpirajo kvalifikacije UEL
S četrtkom se za trojico slovenskih klubov pričenja sezona 2017/18. Goričanom pripada čast, da bodo v daljni Armeniji s tekmo proti Širaku odprli letošnje kvalifikacije UEFA Evropske lige. Četa Mirana Srebrniča bo obračun z armenskim pokalnim prvakom pričela že ob 14:00.
28.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Maribor slavil še tretjič v nizu, uspešni tudi grofje
Četrtek za Domžale, Gorico in Olimpijo prinaša prvi uradni obračun, Celjani, Kranjčani in Mariborčani pa so sredo izkoristili za nove pripravljalne boje. Štajerski dvojec je vknjižil zmago, medtem ko so se Gorenjci z gostovanja v Avstriji vrnili poraženi.
28.06.2017 | Pokal Pivovarna Union
Intervju s prvakom: Simon Rožman
Za Domžale, Gorico in Olimpijo se že v četrtek pričenjajo evropski boji, zato je skrajni čas, da vam ponudimo še zadnji pogovor s prvakom. Po Darku Milaniču, Mihi Žnidaršiču in Milanu Žurmanu, ki so se veselili naslova državnega prvaka, je svoje razmišljanje predstavil tudi pokalni prvak Simon Rožman.
28.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Grgić ni več knap
Tudi ekipa velenjskega Rudarja bo v sezono 2017/18 krenila s pošteno prevetreno zasedbo. Povratnik na velenjsko klop Marijan Pušnik bo razpolagal s pomlajenim moštvom, Damir Grgić pa je naslednji, ki tudi uradno ni več član velenjskega prvoligaša.
28.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Kocić v novi sezoni ne bo član Aluminija
Po Lovru Bizjaku, Mateu Damišu, Vedranu Turkalju in Josipu Zebi so v Kidričevem potrdili še ime petega nogometaša, ki v sezoni 2017/18 ne bo del zasedbe trenerja Slobodana Gruborja.
27.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Vuklišević in Pušaver družno tudi v Rudarju
Damjan Vuklišević in Robert Pušaver sta slačilnico delila že v Mariboru in Krškemu, ki sta mu s svojimi predstavami kar dvakrat zapored pomagala do prvoligaškega obstanka, v prihodnje pa bo dvojec družno branil barve velenjskega Rudarja.
26.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Celje tesno izgubilo z romunskim prvakom
Medtem ko Domžalčani, Goričani in Ljubljančani že odštevajo ure do četrtkovih evropskih preizkušenj, preostali prvoligaši nadaljujejo z igranjem pripravljalnih preizkušenj. V ponedeljek so bili na delu Celjani in Ankarančani, ki so odigrali kar dve tekmi.
26.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Majer se je pridružil Mevlji
Domžalčani so v dobrem letu v tujino poslali že zajetno število nogometašev. Črnicu, Horiću, Trajkovskemu in ostalim pa se je na tujem zdaj pridružil tudi Žan Majer, ki je v minulem poletju prav tako odigral pomembno vlogo pri evropskih uspehih rumenih.
26.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Krčani potrdili paket kadrovskih sprememb
Tudi v Krškem so pred novo sezono že pošteno zavihali rokave. Vodenje članskega moštva je ob začetku priprav prevzel Stipe Balajić, ki lahko že nekaj dni računa tudi na nove obraze, nekateri med njimi so se že predstavili v sobotni pripravljalni preizkušnji z Osijekom.
25.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Knapi strelsko razpoloženi tudi na praznično nedeljo
Praznična nedelja je za nekatere nogometaše slovenskih prvoligašev pomenila tudi dan prost obveznosti, Velenjčani pa so jo izkoristili za še drugo pripravljalno preizkušnjo. Po remiju z moskovsko Lokomotivo je Pušnikova zasedba napolnila mrežo moldavskega Unghenija.
25.06.2017 | Tekmovanja mladih
Intervju s prvakom: Milan Žurman
Ljudski vrt je v sezoni 2016/17 spominjal na pravo zbiralnico lovorik. Po sanjski pomladi, ko so točko oddali zgolj Rudarju, so se lahko v Mariboru veselili še šestega naslova kadetskega državnega prvaka. Kaj je po osvojeni lovoriki dejal mariborski strateg Milan Žurman?
25.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Dangubić prva okrepitev Celja
Po številnih odhodih so prvega poletnega novinca predstavili tudi v knežjem mestu. Mladi zasedbi trenerja Tomaža Petroviča bo v sezoni 2017/18 pomagal tudi Filip Dangubić, za katerega bo Celje po Krki in Krškemu že tretji slovenski klub.
25.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Domžale v svoje vrste zvabile tudi albanskega talenta sezone
Domžalčani, ki jih že v četrtek čaka uvodna evropska preizkušnja, nadaljujejo s prestopnimi aktivnostmi. Vodstvo kluba je v vrste pokalnega prvaka zvabilo že sedmega poletnega novinca, še drugega iz tujine.
25.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Ankarančani močnejši za drugega strelca 2. SNL
Ankaran Hrvatini so po Vinku Cerovcu predstavili še drugega novinca v svojih vrstah. Roka Kidriča so lahko v zadnjih treh, štirih sezonah dodobra spoznali ljubitelji 2. SNL, saj je visokorasli napadalec uspešno branil barve Šmartnega, Dravinje, Drave in Doba.
1
2
3
...
307
308
309
310
311
312
313
314
...
391
392
393

DELI NA