Datum od
Datum do

26.02.2022 | 2. SNL
Uvodoma z zaostalo tekmo Doba in Nafte
Z zaostalim srečanjem Roltek Doba in lendavske Nafte se bo po zimskem premoru nadaljeval tudi drugoligaški ples. Dvoboj 17. kroga bo uvod v nadaljevanje 2. SNL, potem ko je bila tekma jeseni odpovedana kar dvakrat.
06.01.2022 | 2. SNL
Gorica in Triglav v iskanju povratka med elito
V Prvi ligi Telemach smo jeseni spremljali izenačene boje za vrh lestvice, tesno je bilo tudi pri dnu prvoligaške deseterice. Izjemno pestra je bila tudi drugoligaška jesen, s serijo zmag pa sta jo zaznamovala Gorica in Triglav.
05.12.2021 | 2. SNL
Krka dobila dvoboj z Jadranom, Nafta slavila v Krškem, Drava presenetila Gorico
Začetek decembra je v drugoligaškem tekmovanju namenjen zaostalim tekmam jesenskega dela sezone. Na prvo soboto v mesecu so Novomeščani premagali Jadran Dekane, lendavska Nafta pa je bila uspešna v Krškem. Drava je v nedeljskem popoldnevu presenetila Gorico.
01.12.2021 | 2. SNL
Gorica premagala Nafto, Krško in Dob remizirala
Osemnajsti krog 2. SNL je bil zadnji v jesenskem delu prvenstva, ki pa se bo za nekaj klubov podaljšalo še v december. Gorica je z zmago na zaostali tekmi 11. kroga proti Nafti povečala prednost pred zasledovalci, Krško in Dob pa sta se razšla brez zmagovalca.
28.11.2021 | 2. SNL
Triglav klonil v Rogaški Slatini, Gorica na prvo mesto
Nogometaši Gorice so na uvodni tekmi zadnjega kroga v jesenskem delu 2. SNL premagali Brežice, po sobotnem porazu Triglava v Rogaški Slatini pa so ostali na prvem mestu drugoligaške razpredelnice. Dekančani so napolnili mrežo Primorja, Nafta je nasula šest zadetkov Dravi.
26.11.2021 | 2. SNL
Drugoligaši pred zadnjim jesenskim krogom
Pred drugoligaši, vsaj večino njih, je zadnje jesensko dejanje. V 18. krogu 2. SNL se bosta pred kamerami Sportkluba pomerila Jadran in Primorje, na spletni strani NZS pa boste lahko spremljali dvoboj Krke in Bilj. Vodilni Triglav gostuje v Rogaški Slatini, Gorica pa bo v Kopru pričakala Brežice.
24.11.2021 | 2. SNL
Drava v zaostalem dvoboju s Krko prekinila niz brez zmage
Na Ptuju je bila odigrana zaostala tekma 14. kroga 2. SNL. Drava je v obračunu z novomeško Krko prekinil zmagovalni post, ki je trajal vse od četrtega kroga in zaključka avgusta.
21.11.2021 | 2. SNL
Triglav z goloma Matića premagal Krko, Gorici sosedski obračun
Nogometaši Triglava so po porazu v Novi Gorici dobili dvoboj s Krko, Kranjčani so z goloma Tina Matića vknjižili tesno zmago. Beltinčani so se na krilih Gala Grobelnika veselili v Ajdovščini, Gorica je dobila sosedski obračun z Biljami, Rogaška pa je po preobratu slavila v Velenju.
19.11.2021 | 2. SNL
Triglav s Krko, Gorico čaka sosedski obračun z Biljami
Drugoligaše do zimskega premora ob zaostalih obveznostih čakata še dva kroga. Vodilnih Triglav se bo po porazu v Novi Gorici v prenosu na Sportklubu meril s Krko, Gorica pa bo na domačem igrišču gost v sosedskem obračunu z Biljami.
14.11.2021 | 2. SNL
Gorica dobila dvoboj z vodilnim Triglavom
Nogometaši Gorice so dobili dvoboj s kranjskim Triglavom in maščevali poraz na Primorskem. V kranjski mreži sta končali dva žogi. Veselili so se tudi Beltinčani, Dekančani pa so v nedeljo dočakali drugo zmago sezone. Slatinčani so pred kamero NZS premagali Primorje.
12.11.2021 | 2. SNL
Za uvod v drugo polovico prvenstva spopad vodilnih Goričanov in Kranjčanov
S tekmami 16. kroga se pričenja druga polovica 2. SNL. V soboto se bosta udarili vodilni ekipi lige, Gorica v derbiju vrha lestvice, ki ga boste lahko spremljali na Sportklubu, gosti Triglav. Pred kamero NZS bodo točke napadali Slatinčani in Ajdovci.
07.11.2021 | 2. SNL
Triglav in Gorica do nove zmage, BIlje slavile na Koroškem
Na uvodni preizkušnji zadnjega kroga prve polovice 2. SNLje padlo kar šest zadetkov, Novomeščani in Ajdovci pa so si razdelili točke. Triglav po zmagi v Ljubljani ostaja na čelu lestvice, nove zmage so se veselili tudi Goričani. Bilje so Ravenčanom zadale prvi domači poraz.
04.11.2021 | 2. SNL
Zadnji krog prve polovice prvenstva, sosedski dvoboj v Brežicah
Drugoligaši s prvim novembrskim koncem tedna zaključujejo uvodno polovico letošnjega prvenstva. Vodilni Triglav bo v soboto gostoval pri Iliriji, Gorica pa se bo pred kamerami Sportkluba udarila z Rudarjem. Na spletni strani NZS boste lahko spremljali nedeljski sosedski obračun Brežic in Krškega.
30.10.2021 | 2. SNL
Nafta dobila prekmurski derbi, severnoprimorski pripadel Gorici
Vodilni Triglav je premagal tretje Ravenčane, Nafta pa je na domači zelenici z golom Nermina Haljete dobila prekmurski derbi z Beltinci. Severnoprimorski derbi Primorja in Gorice je po desetletju čakanja in enajstmetrovki Etiena Velikonje pripadel zasedbi iz mesta vrtnic.
29.10.2021 | 2. SNL
Prekmurski derbi v Lendavi, primorski v Ajdovščini
Štirinajsti krog 2. SNL bo minil v znamenju dveh lokalnih derbijev, ki ju boste lahko spremljali na Sportklubu in spletni strani NZS. V prekmurskem derbiju se bosta udarila Nafta in Beltinci, v primorskem pa Primorje in Gorica.
27.10.2021 | 2. SNL
Gorica dobila zaostalo tekmo v Dekanih
Nogometaši Gorice so v Dekanih dobili zaostalo srečanje desetega kroga 2. SNL. Primorski obračun je pred sosedskim derbijem z Ajdovci odločil Etien Velikonja.
24.10.2021 | 2. SNL
Zadnje Brežice remizirale z vodilnim Triglavom
Prvouvrščeni Triglav je v 13. krogu 2. SNL remiziral z zadnjimi Brežicami, na gostovanju v Ljubljani pa je bilo uspešnejše Primorje. Nafta je pred kamero NZS premagala Rogaško, Krka pa je zmagovalni post prekinila s tesnim slavjem v dvoboju z Dobom. Fužinar je v Črni premagal Velenjčane.
22.10.2021 | 2. SNL
Prenos iz Novega mesta in Rogaške Slatine
Vodilni Triglav gostuje v Brežicah, na Sportklubu pa boste lahko spremljali zaključni obračun kroga med Krko in Dobom. Pred kamero NZS se bosta udarila Rogaška in Nafta.
16.10.2021 | 2. SNL
Triglav do nove zmage, Krka s točko iz Lendave
Drava je v dvoboju z Ilirijo prekinila niz porazov, Krka je v Lendavi osvojila točko, Triglav pa je v spopadu z Biljenci vknjižil deseto zmago sezone. Goričani so se po tritedenskem premoru na zelenice vrnili z zmago v Dobu, prvič to sezono pa so slavili tudi Dekančani.
14.10.2021 | 2. SNL
Nafta pred kamerami Sportkluba s Krko
Drugoligaši so minuli konec tedna zakorakali v drugo tretjino prvenstva. Dvanajsti krog 2. SNL bosta odprla Drava in Ilirija, pred kamerami Sportkluba pa se bosta v petkovem večeru pomerila Nafta in Krka, na spletni strani NZS pa boste lahko spremljali obračun Rudarja in Brežic.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
42
43
44

DELI NA