Datum od
Datum do

06.03.2024 | A
Euro 2024: Platforma za preprodajo vstopnic odprta
Evropska nogometna zveza (Uefa) je danes odprla uradno platformo za preprodajo vstopnic za tekme evropskega prvenstva 2024. Kupci vstopnic, ki se tekem Eura 2024 ne nameravajo udeležiti, lahko do 11. marca 2024 oddajo svoje vstopnice v prodajo, interesenti pa bodo lahko opravili nakup med 13. in 14. marcem 2024.
29.02.2024 | A
Letne vstopnice v prodaji, posamične 7. marca
Slovenska nogometna reprezentanca marca pričenja s pripravami na evropsko prvenstvo 2024 s tekmama proti Malti in Portugalski. Prodaja letnih vstopnic je že stekla, prodaja posamičnih za tekmo s Portugalsko pa bo 7. marca.
27.02.2024 | A
Reprezentanti pred obračunom s Portugalsko stopnjujejo strelsko formo
Slovenija bo konec marca v Stožicah gostila reprezentanco Portugalske, varovanci Matjaža Keka pa v svojih klubov učinkovito dosegajo zadetke. Tokrat se je med strelce vpisala četverica, z dvema zadetkoma se je izkazal Elšnik, zadeli pa so tudi Gorenc Stankovič, Šeško in Vipotnik.
21.02.2024 | A
Kek ostaja selektor do novembra 2025
Nogometna zveza Slovenije oziroma predsednik Radenko Mijatović je danes s selektorjem Kekom uskladil dogovor, da bo Matjaž Kek vodil nogometno izbrano vrsto Slovenije še vsaj do konca kvalifikacij za Svetovno prvenstvo 2026.
20.02.2024 | A
Balkovec natančen s prostega strela, Gorenc Stankovič zadel v Konferenčni ligi
V preteklih dneh so bili slovenski reprezentanti ponovno na delu v svojih klubih. Z zadetkom sta se tokrat izkazala Jure Balkovec in Jon Gorenc Stankovič.
13.02.2024 | A
Slovenski reprezentanti v dobri podajalski in strelski formi
Minuli konec tedna so se v pogon vrnili reprezentanti, ki si kruh služijo doma v Sloveniji, na Poljskem in v Avstriji. S ključnimi podajami sta se izkazala Žan Karničnik in Timi Max Elšnik, ki se je vpisal tudi med strelce. Gol so dosegli tudi Benjamin Šeško, Benjamin Verbič in Žan Vipotnik.
09.02.2024 | A
Za uvod dvakrat doma, zaključek v Avstriji
Po včerajšnjem žrebu skupin za Uefa liga narodov so postali znani termini vseh tekem. Slovenija bo ligo B v skupini 3 odprla 6. septembra ob 20.45 pred domačimi gledalci proti Avstriji.
08.02.2024 | A
Slovenija v Uefa ligi narodov z Avstrijo, Norveško in s Kazahstanom
Evropska nogometna zveza Uefa je v Parizu izžrebala skupine za četrto izvedbo lige narodov. Slovenija bo igrala v skupini 3 lige B skupaj z Avstrijo, Norveško in s Kazahstanom. Tekmovanje se bo začelo septembra.
06.02.2024 | A
Šeško do devetega gola, sedem reprezentantov pričenja spomladanski del sezone
Pretekli konec tedna se je z novim zadetkom v Bundesligi izkazal Benjamin Šeško, v prihajajočih dneh pa bodo znova na delu reprezentanti, ki so v zimskem času prestajali premor. Vračajo se tisti varovanci selektorja Keka, ki si kruh služijo na Poljskem, v Avstriji ter v Prvi ligi Telemach.
01.02.2024 | A
Pred Eurom z Armenci in Bolgari
Slovenska nogometna reprezentanca je izbrala še junijska pripravljalna partnerja za tekme evropskega prvenstva 2024. Varovanci Matjaža Keka se bodo tik pred odhodom v Nemčijo pomerili z Armenci in Bolgari.
25.01.2024 | A
Euro 2024: Danes znani rezultati žreba
Evropska nogometna zveza (Uefa) je danes pričela z obveščanjem navijačev o rezultatih žreba za nakup vstopnic za Euro 2024.
24.01.2024 | A
Pred Portugalsko Kekovi izbranci še na Malto
Slovenska reprezentanca se bo po uspešni reprezentančni akciji v ZDA ponovno zbrala marca, ko varovance Matjaža Keka čakajo nove preizkušnje. Pet dni pred tekmo s Portugalsko v Stožicah se bodo Slovenci odpravili v Valletto, kjer bodo odigrali drugo od petih pripravljalnih tekem pred evropskim prvenstvom.
22.01.2024 | A
Mlakar stopnjuje strelsko formo
Minuli konec tedna so bili s svojimi klubi znova na delu člani slovenske A reprezentance. Kapetan slednje je s svojim Atleticom napredoval v naslednji krog pokalnega tekmovanja, Jan Mlakar pa se je znova vpisal med strelce pri Pisi.
20.01.2024 | A
Slovenci z golom Gradišarja premagali Američane
Reprezentanca Slovenije je v San Antoniu premagala izbrano vrsto ZDA. Dvoboj pomlajenih in precej spremenjenih zasedb je z golom sredi prvega polčasa odločil Nejc Gradišar.
19.01.2024 | A
Slovenci trenirali v San Antoniu
Potem ko je slovenska reprezentanca v poznih četrtkovih urah prispela v San Antonio, so varovanci Matjaža Keka danes preizkusili travnato površino na stadionu Toyota Field.
18.01.2024 | A
Slovenija marca z nekdanjimi evropskimi prvaki
Nogometna zveza Slovenije in Portugalska nogometna zveza sta sklenili dokončni dogovor o igranju pripravljalne tekme moških članskih reprezentanc v Ljubljani. Tekma, za katero si je ob obeležitvi stote obletnice obletnice krovne nogometne organizacije v Sloveniji močno prizadeval predsednik NZS, Radenko Mijatović, bo odigrana 26. marca v Stožicah.
17.01.2024 | A
Slovenija oddelala pet treningov, v ZDA v četrtek
Slovenska reprezentanca bi se morala v zgodnjih sredinih urah odpraviti na pot proti San Antoniu, a bodo selektor Matjaž Kek in njegovi varovanci bivanje v Sloveniji podaljšali. Razlog je odpovedan let iz Frankfurta v Houston. Slovenija tako v ZDA potuje v četrtek.
16.01.2024 | A
Lovrić nadaljuje s sijajno formo, Vipotnik znova med strelci
Pretekli vikend je bila na delu dvanajsterica slovenskih reprezentantov. Zimski premor je zaključen v Nemčiji, v Italiji pa se je z novo izvrstno predstavo izkazal Sandi Lovrić, ki je za Udinese dosegel gol in asistenco. Z zadetkom se je izkazal tudi Žan Vipotnik.
15.01.2024 | A
Slovenci oddelali prva treninga
Slovenska izbrana vrsta je v slovenski Istri začela priprave na pripravljalno preizkušnjo z ZDA, ki bo 20. januarja v San Antoniu. Varovanci Matjaža Keka so se tokrat zaradi neuradnega termina zbrali v spremenjeni zasedbi, a vseeno prepričani, da lahko na Kekov seznam kandidatov za Evropsko prvenstvo dodajo nekaj novih imen.
09.01.2024 | A
Šporar in Lovrić dvakrat natančna
Kljub temu, da so za nami prazniki, je bila deseterica reprezentantov na delu pri svojih klubih. Sandi Lovrić se je za zadnjih dveh srečanjih izkazal z dvema asistencama, Andraž Šporar pa je ob zadnji zmagi dosegel dva zadetka.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
104
105
106

DELI NA