Datum od
Datum do

06.05.2018 | 2. SNL
Krka še drugič usodna za Muro
Krka ostaja zakleta za vodilno ekipo drugoligaškega prvenstva. Mura na novomeškem Portovalu ni potrdila naslova prvaka 2. SNL, Dolenjci pa so nadaljevali niz dobrih rezultatov na domačem igrišču. Tabor je odščipnil točko Dravi, ki jo je z zmago v Veržeju ujela in tudi prehitela Nafta.
05.05.2018 | 2. SNL
Črno-beli na Portovalu napadajo naslov prvaka
Do zaključka 2. SNL so ostali le še štirje krogi, v nedeljo pa bi lahko okronali novega prvaka drugoligaškega prvenstva. Mura bi z zmago na novomeškem Portovalu tudi v teoriji potrdila prvo mesto in se prebila med prvoligaše, a imajo tudi Dolenjci svoje načrte.
05.05.2018 | 2. SNL
Brici v pričakovanju Ilirije
Mura lahko zgodaj popoldne potrdi naslov drugoligaškega prvaka, nekaj ur kasneje pa bosta teoretično potrditev obstanka v drugem rangu slovenskega nogometa lovili ekipi Brd in Ilirije. Dvoboj desetega in devetega moštva 2. SNL si boste lahko ogledali v prenosu na spletni strani NZS.
03.05.2018 | 2. SNL
Mura pred novo zaključno žogico
Črno-beli bi naslov drugoligaškega prvaka potrdili z nedeljsko zmago v Novem mestu. Drava, ki je z lendavskim skalpom skočila na drugo mesto in zaostaja deset točk, bo gostovala v Sežani. Nafta odhaja v bližnji Veržej, Radomlje gostujejo v Dekanih.
29.04.2018 | 2. SNL
Drava s skalpom Nafte do drugega mesta
Pristaši Mure so z nestrpnostjo pričakovali nedeljsko popoldne, a bo treba na teoretično potrditev naslova prvaka 2. SNL še nekoliko počakati. V Fazaneriji so točko vknjižili nogometaši Brava, derbi kroga pa je pripadel Ptujčanom.
28.04.2018 | 2. SNL
Na Ptuju za drugo mesto
Drugoligaši danes odpirajo spored 26. kroga, pozornost javnosti pa bo pritegnilo tudi zanimivo nedeljsko dogajanje. V najstarejšem slovenskem mestu se bosta pred kamerami Sportkluba udarili tretja in druga ekipa prvenstva, Drava in Nafta. Pred derbijem kroga sta spregovorila Dejan Školnik in Marko Roginić.
26.04.2018 | 2. SNL
Derbi na Ptuju, Mura pred prvo zaključno žogico
Nogometaše v 2. SNL po sredinih tekmah 25. kroga nove preizkušnje čakajo že v soboto in nedeljo. Zaključek aprila bi lahko potrdil novega prvaka. Mura bi ob remiju Drave in Nafte, ki se bosta na Ptuju udarila za drugo mesto, s skalpom ljubljanskega Brava že odprla penino.
25.04.2018 | 2. SNL
Razlike na vrhu lestvice nespremenjene
Razlike na vrhu lestvice ostajajo nespremenjene, Mura po zmagi v Dobu ostaja 11 točk pred Nafto, ki je na krilih Marka Roginića ugnala tudi Rogaško. Drava je dobila zahtevno gostovanje v Novem mestu, v Brežicah pa so bili uspešni tudi Radomljani.
25.04.2018 | 2. SNL
Slatinčani osvajajo lendavsko trdnjavo
Drugoligaška moštva bodo danes odigrala srečanja 25. kroga, ki bo sklenjen s tekmo v Lendavi. Na domači zelenici izjemno čvrsta Nafta bo gostila Slatinčane, ki se krčevito borijo za obstanek v drugoligaški konkurenci.
24.04.2018 | 2. SNL
Teden dvojnih obveznosti
Drugoligaše do zaključka prvenstva loči le še šest preizkušenj, zaključni aprilski teden pa prinaša dvojne spored obveznosti. Vodilna Mura bo v sredo, ko bodo moštva odigrala srečanja 25. kroga, gostovala v Dobu, Nafta bo gostila Rogaška, tretjo Dravo pa čaka zahtevno gostovanje v Novem mestu.
22.04.2018 | 2. SNL
Roginić blestel tudi v Ljubljani
Za drugoligaši so srečanja 24. kroga prvenstva, ki ga je vnovič zaznamoval Marko Roginić. Hrvat v vrstah Nafte je po torkovem četverčku v mreži Zarice blestel tudi v prestolnici. Napadalec je bil s tremi goli osrednji junak dvoboja z Ilirijo.
20.04.2018 | 2. SNL
Novo mesto gosti dvoboj sosedov na lestvici
Na programu Sportkluba si boste lahko ogledali obračun Ilirije in Nafte, pred kamero NZS pa se bodo udarili sosedje na ligaški razpredelnici, nogometaši Krke in Brava. Pred srečanjem sta spregovorila Matej Potokar in Domen Jugovar.
20.04.2018 | 2. SNL
Ilirija po novo presenečenje, Nafta želi zadržati drugo mesto
Lendavčani so se v zaostali tekmi 21. kroga 2. SNL veselili visoke zmage in skočili pred Dravo. Modri bodo skušali na drugem mestu ostati tudi po gostovanju v prestolnici, poudarja Florijan Raduha, a Mustafa Nukić sporoča, da bo tudi Ilirija krenila po novo zmago.
18.04.2018 | 2. SNL
Drava po dveh porazih gosti Slatinčane
Zaostala tekma med tednom je poleg rekordno visoke zmage dala tudi novo prvo zasledovalko vodilne Mure. Nafta se je z devetimi zadetki v mreži Zarice prebila pred Dravo, ki bo po dveh porazih gostila Rogaško. Muraši gostijo Jadran, Lendavčani pa odhajajo v prestolnico.
17.04.2018 | 2. SNL
Nafta napolnila kranjsko mrežo in skočila pred Dravo
Drava ni več prva zasledovalka soboške Mure. Na drugo mesto lestvice 2. SNL so po zmagi v zaostali tekmi 21. kroga nogometaši Nafte, ki so v mrežo kranjske Zarice pospravili kar devet zadetkov.
17.04.2018 | 2. SNL
Nafta po prvem domačem porazu gosti Zarico
Lendavčani so v sobotnem obračunu z Radomljami doživeli prvi poraz pred svojimi gledalci, nocoj pa modre čaka nova domača preizkušnja in sicer zaostalo srečanje 21. kroga. Pod lendavskimi griči bodo ob 19. uri gostovali nogometaši Zarice.
15.04.2018 | 2. SNL
Drava izgubila v Ljubljani, Radomlje prekinile lendavsko serijo
Bravo je dobil petkov dvoboj v prestolnici, a novega poraza Drave ni izkoristila Nafta, ki je prvič to sezono klonila pred domačimi gledalci. V Lendavi so se veselili Radomljani. Mura je v Goriških Brdih vknjižila novo zmago in zdaj beži že za 12 točk.
13.04.2018 | 2. SNL
Radomlje napadajo lendavski niz
Dvoboj tretjega in četrtega moštva 2. SNL boste lahko spremljali tudi v televizijskem prenosu na Sportklubu, pred srečanjem pa sta spregovorila Vedran Vinko in Robi Jakovljević. Lahko Nafta skoči na drugo mesto?
12.04.2018 | 2. SNL
Bravo in Drava odpirata spored 23. kroga
Za šesterico drugoligašev so še tri zaostala srečanja 19. kroga prvenstva, spored 23. kroga pa bodo s petkovo tekmo v prestolnici odprli nogometaši Brava in Drave. Večina tekem bo odigranih v soboto, edino nedeljsko srečanje pa bodo gostile Vipolže, Brici se bodo udarili z vodilno Muro.
11.04.2018 | 2. SNL
Pred Brici pokleknili še Dobljani
S tremi zaostalimi tekmami se je danes zaključil tudi 19. krog drugoligaškega prvenstva. Nafta je v obračunu s Taborom nadaljevala domači niz, Fužinar je z remijem presenetil Radomlje, Brda pa so vknjižila že četrto zmago v nizu. Pred četo Tončija Žlogarja je poklenil Dob.
1
2
3
...
20
21
22
23
24
25
26
27
...
42
43
44

DELI NA