Datum od
Datum do

09.11.2014 | 2. SNL
2. SNL: Odigrane le tri tekme
Zaradi vremenskih nevšečnosti so bile Zaradi vremenskih nevšečnosti so bile ta konec tedna izpeljane le tri tekme 14. kroga druge slovenske nogometne lige. Edine zmage so se veselili nogometaši Veržeja, ekipi Triglava in Aluminija pa sta se morala sprijazniti z gostujočo točko. Obračuna med Šenčurjem in Krškim ter Roltek Dobom in Tolminom bosta prišla na vrsto 21. in 22. novembra.
03.11.2014 | 2. SNL
2. SNL: Krško le še dve točki pred Tolminom
13. krog druge slovenske nogometne lige je še zgostil zgornji del prvenstvene lestvice, saj je po novem med vodilno ekipo Krškega in petouvrščenim Dobom le pet točk razlike. Krčani so na domačem igrišču remizirali z Veržejem, kar je izkoristil Tolmin z visoko zmago nad Šmartnim in se približal prvemu mestu na pičli dve točki. Triglav in Aluminij se tokrat nista proslavila, saj sta streljala s slepimi naboji.
26.10.2014 | 2. SNL
2. SNL: Aluminij in Triglav pritiskata
V 12. krogu druge slovenske nogometne lige je Roltek Dob porazil Krško, ki ima le še tri točke prednosti pred Aluminijem in Triglavom. Kranjčani so presenetljivo lahko opravili s Tolminom, medtem ko so Kidričani podobno prepričljivo slavili v Veržeju. Derbi začelja je postregel kar z osmimi goli in delitvijo točk.
20.10.2014 | 2. SNL
2. SNL: Dob do zmage v Kidričevem, na drugo mesto Tolmin
Zelo zanimivo sezono spremljamo tudi v drugi slovenski nogometni ligi, kjer je bil pretekli konec tedna na sporedu 11. krog. Na vrhu ostajajo Krčani, ki so premagali Šmartno, medtem ko je Tolmin izkoristil poraz Aluminija in se prebil na drugo mesto razpredelnice. Več točk bi si želel Triglav, saj je remiziral na gostovanju pri predzadnji Dravinji.
12.10.2014 | 2. SNL
2. SNL: Triglav prizadejal prvi poraz Krškemu
Nogometaši Krškega so v 10. krogu druge slovenske nogometne lige doživeli prvi poraz v sezoni. Za vodilno moštvo prvenstva je bil usoden kranjski Triglav, ki skupaj za Aluminijem in Tolminom predstavlja glavno nevarnost za Krčane. Po lestvici se počasi vzpenja Dob, ki je tokrat porazil Šenčur.
06.10.2014 | 2. SNL
2. SNL: Krško z zmago v Tolminu povečalo prednost
V 9. krogu druge slovenske nogometne lige so med sabo obračunale vodilne štiri ekipe prvenstva. Derbi v Kranju ni dal zmagovalca, kar je šlo na roko ekipi Krškega, ki se je veselila pomembne zmage v Tolminu. Krčani imajo po novem udobnih šest točk prednosti pred Aluminijem, medtem ko na zadnjem mestu ostaja Šmartno 1928, ki je izgubilo s Šenčurjem.
28.09.2014 | 2. SNL
2. SNL: Krško na plus štiri
V 8. krogu druge slovenske nogometne lige so nogometaši Tolmina slavili minimalno zmago v Kidričevem in ujeli Aluminij pri šestnajstih točkah. Razplet derbija je šel na roke Krčanom, ki so v zadnjih minutah tekme z Dravinjo spreobrnili rezultat in povečali prednost na lestvici. Vodilni trojici je šel na roko tudi razplet gorenjskega derbija, na katerem so Triglavani doživeli že tretji poraz v sezoni.
24.09.2014 | 2. SNL
2.SNL: Na derbiju ni bilo zadetkov
Drugoligaši so danes odigrali štiri zaostale tekme 6. kroga, med katerimi je bil tudi derbi vodilnih, ki se je končal brez zmagovalca. Razplet iz Kidričevega je šel na roko kranjskemu Triglavu, ki se je po zmagi v Dobu vključil v boj za prvo pozicijo. Tolminci so iztržili točko v Veržeju, medtem ko je šmartno ostalo praznih rok na Primorskem.
21.09.2014 | 2. SNL
2. SNL: Uspešna vodilna četverica
V 7. krogu druge slovenske nogometne lige so se prve štiri ekipe še nekoliko oddaljile od zasledovalcev. Po skromnem začetku sezone se je prebudil Roltek Dob, ki je prvo letošnjo zmago olepšal s petimi zadetki proti ekipi Šmartnega 1928.
07.09.2014 | 2. SNL
2. SNL: Krško vztraja na vrhu, Aluminij pritiska
V 5. krogu druge slovenske nogometne lige so nogometaši Krškega premagali Šenčur in podaljšali bivanje na vrhu prvenstvene lestvice. Krčanom diha za ovratnik Aluminij, visoke apetite pa sta z lepima zmagama potrdili še ekipi Tolmina in Triglava. Edina gostujoča zmaga je tokrat pripadla Veržeju, ki je proslavljal »hat-trick« Davida Vinkoviča.
05.09.2014 | 2. SNL
2. SNL: Bo Krško povečalo prednost?
5. krog druge slovenske nogometne lige prinaša neposredni obračun drugo in tretjeuvrščene ekipe med Aluminijem in Ankaran Hrvatini. Lepa priložnost se tako ponuja vodilnim Krčanom, ki bi z zmago proti Šenčurju utegnili povečati prednost pred zasledovalci.
01.09.2014 | 2. SNL
2. SNL: Na vrhu Krško
4. krog druge slovenske nogometne lige je bil po okusu Krškega, ki se je z zmago v Veržeju zavihtelo na vrh prvenstvene lestvice. Krčanom sta šla na roko še poraza Aluminija in Ankaran Hrvatinov, medtem ko ostaja branilec naslova iz Doba edina ekipa brez zmage.
25.08.2014 | 2. SNL
2.SNL: Tretja zmaga Aluminija
V 3. krogu druge slovenske nogometne lige so še tretjič v sezoni slavili nogometaši Aluminija, ki so prepričljivo odpravili Veržej. Dobro formo kažeta še ekipi Ankaran Hrvatinov in Krškega, ki prav tako zaenkrat še ne poznata poraza.
18.08.2014 | 2. SNL
2.SNL: Na vrhu Aluminij
Nogometaši Aluminija so v 2. krogu druge slovenske nogometne lige slavili v Dobu in se zavihteli na vrh prvenstvene lestvice, saj so vse preostale ekipe že oddale prve letošnje točke. Visoka pričakovanja sta potrdila Ankaran Hrvatini in Veržej, medtem ko na ničli ostaja Dravinja, ki je bila blizu presenečenja v Kranju.
15.08.2014 | 2. SNL
2. SNL: Vroče v Dobu in na Primorskem
2. krog druge slovenske nogometne lige prinaša popravna izpita za Triglav in Dob, ki se na prvih tekmah nista proslavila. Prvake čaka tekma kroga z Aluminijem, dobrega nogometa pa ne bi smelo primanjkovati niti na obračunu med Ankaran Hrvatini in Tolminom.
11.08.2014 | 2. SNL
2. SNL: Visoka zmaga Tolmina na prvi tekmi
Uvodni krog druge slovenske nogometne lige bo ostal v lepem spominu Tolmincem, ki so se na premierni tekmi med drugoligaško konkurenco zavihteli na vrh prvenstvene lestvice. Odličen vtis so pustili tudi Krčani, ki so presenetljivo porazili favorizirani Triglav.
08.08.2014 | 2. SNL
2. SNL: Začenjajo tudi drugoligaši
Domače zelenice bodo ta konec tedna dodobra zaživele, saj s tekmovanjem začenjajo tudi drugoligaši. Med druščino letos pozdravljamo tudi Dravinjo Kostroj, Tolmin in Triglav, ki ne skriva ambicij po hitrem povratku med elito. Obeta se razburljiva sezona.
30.06.2014 | 2. SNL
2. SNL: Novinca v prvem krogu
Nova sezona drugoligaškega tekmovanja se začenja 10. Avgusta. V prvem krogu 2. SNL se bosta pomerila Dravinja Kostroj in TKK Tolmin, ki sta v preteklem tekmovalnem obdobju nastopala v tretjem kakovostnem razredu.
25.05.2014 | 2. SNL
2. SNL: Dobu pokal, Radomljam dodatne kvalifikacije
V zadnjem krogu druge slovenske nogometne lige sta se na derbiju pomerila lokalna rivala iz Doba in Radomelj. Gostitelji so potrdili naslov s prestižno zmago, medtem ko je Radomljam priskočil na pomoč kar Aluminij, ki je zapravil dodatne kvalifikacije za prvo ligo s porazom v Celju.
18.05.2014 | 2. SNL
2. SNL: Aluminij premagal prvaka
V 26. krogu druge slovenske nogometne lige so nogometaši Aluminija premagali prvake iz Doba in ohranili teoretične možnosti za drugo mesto, ki vodi v dodatne kvalifikacije za prvo ligo. Te se nasmihajo Radomljam, ki po zmagi nad Belo krajino potrebujejo le še točko.
1
2
3
...
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44

DELI NA