Datum od
Datum do

04.08.2018 | 2. SNL
Prvi krog brez pretiranih presenečenj
Prvi dvoboji niso ponudili večjih presenečenj, čast gostov pa so z zmago v Biljah in Brežicah ubranili nogometaši Drave in Beltincev. Največ golov je padlo na tekmi Brava in Tabora, gledalci pa so vnovič prišli na svoj račun, saj je na vseh osmih tekmah padel vsaj zadetek.
03.08.2018 | 2. SNL
Radomljani napadajo Lendavo
Po poletnem premoru bodo jutri v novo sezono zakorakali tudi drugoligaški nogometaši. Tudi letos se lahko nadejamo izjemno zanimivega prvenstva, krog favoritov za vrh lestvice pa je izjemno širok. Med kandidate za vidne dosežke lahko uvrstimo tudi Lendavčane in Radomljane.
01.08.2018 | 2. SNL
Pričenja se tudi drugoligaški ples
Prvi avgustovski konec tedna prinaša tudi uvodne tekme drugoligaškega prvenstva. Tudi letos bomo priča zanimivem bojem in lokalnim spopadom, za dvig zanimivosti pa bo poskrbela tudi trojica novincev v 2. SNL. Muro, Zarico in Veržej so zamenjali nogometaši Ankarana Postojne, Bilj in Beltincev.
13.07.2018 | 2. SNL
Drugoligaši stopnjujejo formo
Prihodnji konec tedna se pričenja nova sezona Prve lige Telekom Slovenije. Drugoligaške nogometaše do prvih udarnih preizkušenj čaka še nekaj prelitega znoja, veliko dela pa imajo tudi klubske uprave, ki pospešeno sestavljajo kadrovsko križanko.
04.07.2018 | 2. SNL
Počitka konec tudi za drugoligaše
Tudi drugoligaški nogometaši niso imeli dolgega počitka. Večina trenerjev je po enomesečnem premoru že zbrala svoje nogometaše, ki že pilijo pripravljenost pred uvodnimi tekmami nove sezone.
21.06.2018 | 2. SNL
Na Brdu izžrebali tudi pare 2. SNL
Ob parih Prve lige Telekom Slovenije in prvega kroga Pokala Slovenije je znan tudi tekmovalni spored 2. SNL, ki bo še drugič zapored ponudila obračune šestnajsterice klubov.
07.06.2018 | 2. SNL
SPINS prvič tudi z enajsterico 2. SNL
Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije (SPINS) je prvič v zgodovini izbral tudi najboljši enajsterico druge slovenske nogometne lige. V najboljši ekipi 2. SNL sezone 2017/2018 so po trije nogometaši ptujske Drave, Mure in lendavske Nafte ter po eden iz ljubljanskega Brava in Radomelj.
06.06.2018 | 2. SNL
Beltincem in Bilju uspelo
Dodatne kvalifikacije za popolnitev 2. SNL so dale še zadnja dva člana ligaške druščine v sezoni 2018/19. V drugi razred slovenskega nogometa se selita ekipi Beltincev in Bilj, ki sta bili v dveh tekmah boljši od Bleda oziroma Dravograda.
30.05.2018 | 2. SNL
Odpira se fronta za 2. SNL
Minuli konec tedna se je zaključil drugoligaški ples, ki so ga dobili nogometaši Mure. Prekmurci se selijo med prvoligaše, med katere se bodo skušali v kvalifikacijah s Triglavom prebiti tudi Ptujčani. Že danes pa se v Biljah pričenja boj za dve prosti mesti v naslednji sezoni 2. SNL.
26.05.2018 | 2. SNL
Drugo mesto pripadlo Ptujčanom
Drugoligaškega tekmovanja je konec, sobota pa je dala še zadnje odločitve. Drugo mesto je po zmagi v dvoboju z Brežicami pripadlo Ptujčanom, ki so zadržali prednost pred Nafto. Tudi bitka za obstanek ni postregla s spremembo. Petnajsto mesto je ostalo v rokah kranjske Zarice.
25.05.2018 | 2. SNL
V Lendavi in na Ptuju za drugo mesto
Pred zadnjim krogom 2. SNL je poleg boja za obstanek odprta tudi fronta za drugo mesto, za katerega se borijo Lendavčani in Ptujčani. Dvoboja Drave z Brežicami in Nafte z Jadranom pa si boste lahko v soboto ogledali na Sportklubu in spletni strani NZS.
23.05.2018 | 2. SNL
Vroče v boju za obstanek in drugo mesto
Mura bo v Kranju odigrala še zadnje srečanje pred selitvijo v Prvo ligo Telekom Slovenije, precej bolj vroče pa je v boju za obstanek in drugo mesto, za katerega se borita ekipi Drave in Nafte. Lendavčani bodo v soboto doma gostili Dekančane, Ptujčani pa Brežičane.
19.05.2018 | 2. SNL
V Fazaneriji slavili kljub porazu, Drava zadržala drugo mesto
Gledalci so na osmih tekmah videli kar 41 zadetkov, na tekmi Brava in Radomelj kar 11. Z zadetki najbolj skromno srečanje je bilo odigrano v Vipolžah, kjer so se po golu v 93. minuti veselili Lendavčani. Nafta je kljub temu ostala na tretjem mestu, saj je Drava slavila v Fazaneriji, a ni pokvarila domače proslave naslova.
18.05.2018 | 2. SNL
Derbi vodilnih v Fazaneriji
Naslov prvaka je oddan Muri, ki se bo v soboto poslovila od domačega občinstva. Črno-beli bodo imeli v zaključku prvenstva vpliv tako na bitko za obstanek kot za drugo mesto, saj se bodo udarili z Zarico in Dravo. Pred derbijem vodilnih moštev lige sta pričakovanja predstavila Žiga Kous in Nastja Čeh.
18.05.2018 | 2. SNL
Lendavčani v Goriških Brdih upajo na drugo mesto
Spomladi smo v dvoboju za drugo mesto videli že nekaj preobratov. Lendavčani in Ptujčani so si v zadnjih tednih že nekajkrat izmenjali drugo mesto, dva kroga pred koncem pa bolje kaže Dravi. Štajerci bodo gostovali pri prvaku, Nafto pa čaka neugodno gostovanje v Goriških Brdih.
16.05.2018 | 2. SNL
Naslov oddan, drugo mesto še ne
Naslov drugoligaškega prvaka je oddan, fronta za drugo mesto pa ostaja odprta. Po spodrsljaju Nafte, ki bo tokrat gostovala v Vipolžah, so se na drugo mesto vrnili Ptujčani. Drava bo gostja soboške Fazanerije, v igri za drugo mesto pa ostajajo tudi Radomljani, ki se odpravljajo k ljubljanskemu Bravu.
13.05.2018 | 2. SNL
V Fazaneriji proslavili naslov
Zdaj je tudi matematično potrjeno. Mura je z današnjo zmago v domači Fazaneriji potrdila naslov prvaka 2. SNL, na drugo mesto pa so se po spodrsljaju Nafte prebili Ptujčani. Lokalni derbi Radomelj in Doba je pripadel gostiteljem.
12.05.2018 | 2. SNL
Radomlje gostijo sosedski derbi
Sobotno dogajanje v 28. krogu 2. SNL je postreglo z nekaj presenečenji, nedelja pa bo ponudila še tri tekme. V Fazaneriji lahko okronajo nove prvake, že zgodaj popoldne pa se zanimiv obračun obeta tudi v Radomljah. Mlinarji se bodo v sosedskem obračunu, pred kamerami Sportkluba, pomerili s sosedi Dobljani.
11.05.2018 | 2. SNL
Brežičani gostje lendavske Nafte
V Fazaneriji bi lahko v nedeljo slavili naslov prvaka 2. SNL, že v soboto pa bodo svojo nalogo opravili Lendavčani. Modri bodo v predzadnji domači tekmi sezone gostili zasedbo Brežic Terme Čatež. Medtem ko se Posavci krčevito borijo za obstanek, bi Nafta z novo zmago zadržala drugo mesto.
09.05.2018 | 2. SNL
Fazanerija v pričakovanju kronanja
Se bo naslov drugoligaškega prvaka slavil v Fazaneriji? Mura bo pričakala Sežance, nadaljevala pa se bo tudi borba za drugo mesto. V Lendavi bodo v soboto gostovale Brežice, na Ptuju pa v nedeljo Veržej. Morda najzanimivejši obračun kroga bodo v nedeljo odigrali sosedje Radomljani in Dobljani.
1
2
3
...
19
20
21
22
23
24
25
26
...
42
43
44

DELI NA