Datum od
Datum do

02.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
V rumenem do leta 2021
Ob Petru Franjiću in Ivanu Firerju se je ob Kamniško Bistrico vrnil Alen Ožbolt, ki je ob povratku z rumenimi podpisal tudi novo pogodbo. Podaljšanje sodelovanja pa se je danes razveselil tudi Jan Repas.
02.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Koprčani z novim vezistom
Slovenski prvoligaši nadaljujejo s kadrovanjem, petega novinca v zimskem prestopnem roku so danes predstavili Koprčani. Igorju Neneziću, povratniku na Bonifiko, Darku Lukanoviću, Franetu Ikiću in Anelu Topuzoviću se je danes med kozlički pridružil še Nermin Hodžić.
02.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Domžale močnejše za izkušenega Firerja
Ivan Firer je po Petru Franjiću in Alenu Ožboltu, ki se je po letu in pol kaljenja v Dortmunda vrnil ob Kamniško Bistrico, še tretja pridobitev Domžalčanov. Izkušeni Rogatčan je z rumenimi sklenil enoletno pogodbo.
02.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Gorica premagala Ilirijo, Maribor v prvi turški tekmi remiziral
Goričani, ki bodo četrtkovo popoldne izkoristili za gostovanje pri videmskem Udineseju, so v četrti pripravljalni tekmi ugnali Ilirijo, Mariborčani pa so odigrali prvo srečanje po selitvi v Turčijo in remizirali z ruskim Arsenalom. Radomlje so remizirale z GOŠK Gabelo.
01.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Med italijanske prvoligaše tudi Andrej Kotnik
V Italiji je zastor nad zimskim prestopnim rokom padel uro pred polnočjo. V skupino tistih, ki so se na Apeninski polotok preselili v izdihljajih torkovega večera, spada tudi Andrej Kotnik, vezist Gorice.
01.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Sunny posojen v Izrael
Etien Velikonja je zapustil ljubljanske Stožice, napadalca manj pa od danes naprej šteje tudi mariborska zasedba. Od Mariborčanov se je začasno poslovil Sunny Omoregie, ki so ga Štajerci posodili izraelskemu Hapoelu Kfar Sabi.
01.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Velikonja slovensko prestolnico zamenjal za turško
Ne le v Italiji, kamor je na zadnji dan zimskega prestopnega roka prestopil Andrej Kotnik, vse več slovenskih nogometašev igra tudi v Turčiji, kjer bo v prihodnje igral tudi Etien Velikonja.
01.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Kidričani izgubili prvo tekmo v hrvaški Istri
Aluminij je po nedeljski selitvi v hrvaško Istro, kjer bodo Kidričani poleg treningov na naravni zelenici sodelovali tudi na prijateljskem turnirju, odigral prvo pripravljalno tekmo.
31.01.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Koper Medulin zapustil z zmago, Rudar s porazom
Koprčani in Velenjčani so danes zaključili z udejstvovanjem na turnirju v hrvaškem Medulinu. Na četrti tekmi so bili uspešnejši Koprčani, ki so po zmagi osvojili peto mesto, Rudar pa je pripravljalni turnir po porazu sklenil na osem mestu.
30.01.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Ožbolt se je vrnil med rumene
Gregor Bajde se je v soboto predčasno vrnil v Ljudski vrt in si bo spomladi znova nadel dres Maribora, povratnika v svoji družbi pa so danes pozdravili tudi Domžalčani. Po letu in pol igranja se je s posode v drugi ekipi Borussie Dortmund vrnil Alen Ožbolt.
29.01.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Aluminij dodal še dva nova obraza
Kot naslednji so se v hrvaško Istro, ki v tem času nogometašem nudi ugodnejše razmere za vadbo, preselili tudi nogometaši Aluminija. Vodstvo kidričevskega prvoligaša pa je prav pri južnih sosedih našlo še dva novinca.
29.01.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Krčani remizirali z Olimpijo
Tudi zadnja januarska sobota je ponudila pester spored pripravljalnih preizkušenj. Na delu je bila kar sedmerica prvoligašev, ki so ostali neporaženi.
28.01.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Kidričani predstavili še dva novinca
Kidričani se bodo jutri odpravili proti hrvaški Istri, sedež na avtobusu pa bodo dobili vsaj trije novi obrazi. Ob Derricku Mensahu, ki so ga pri Aluminiju predstavili v petek, sta deveto ekipo Prve lige Telekom Slovenije okrepila še dva novometaša, Sanin Muminović in Vedran Mesec.
28.01.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Sikošek bo zaigral za danski Brondby
Po Mihi Zajcu in Antoniu Mlinarju Delamei Prvo ligo Telekom Slovenije v nekaj dneh zapušča še tretji reprezentant. Gregor Sikošek bo nogometno pot nadaljeval na Danskem, v dresu Brondbyja.
28.01.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Maribor v pomlad tudi z Bajdetom
Mariborsko moštvo bo hladno in še vedno pobeljeno štajersko prestolnico zamenjalo za precej toplejšo Turčijo. V zdaj že tradicionalno pripravljalno bazo bo z vijoličastimi odpotoval tudi današnji povratnik v Ljudski vrt - Gregor Bajde.
28.01.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Koper do prve zmage, Domžale izgubile
Slovenski prvoligaši so v teh dneh, vsaj kar se tiče pripravljalnih tekem, dejavni predvsem v hrvaški Istri. Na hrvaških tleh sta bili v petkovem popoldnevu odigrani dve tekmi, Domžalčani so izgubili, Koprčani pa so po treh porazih prvič zmagali.
27.01.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Kidričani so se okrepili z ganskim vezistom
Nogometaši Aluminija bodo domače Kidričevo v nedeljo zamenjali za nekoliko prijaznejše podnebje hrvaške Istre, s Kidričani pa bo proti morju odpotoval tudi ganski vezist Derrick Mensah.
27.01.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Gulič novinec v goriški zasedbi
Goričani so zadnji januarski teden teden izkoristili za sklenitev dogovora z mladim napadalcem Markom Guličem, ki je zrasel na Bonifiki, jeseni pa je za Adrio dosegel osem zadetkov.
27.01.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Celjani na Reki dvakrat povedli
Celjani, Goričani in Krčani so se v četrtkovem popoldnevu pomerili z uglednimi in kakovostnimi nasprotniki. Grofje so gostovali pri Rijeki, vodilni ekipi hrvaškega prvenstva, Goričani so se v Kopru pomerili z beograjskim Partizanom, Posavci pa so bili gostje videmskega Udineseja.
26.01.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Milić podaljšal pogodbo z Domžalami
Dejan Milić, ki je v torek dopolnil 33 let, je dan po rojstnem dnevu z Domžalčani sklenil novo pogodbo. Ljubljančan je sodelovanje z rumenimi podaljšal še za dve leti, do konca sezone 2018/19.
1
2
3
...
146
147
148
149
150
151
152
153
...
162
163
164

DELI NA