Nedelja bo dala zmagovalca Nike Premier Cup

Konec oktobra so turnirji v Grosupljem, Kidričevem, Kopru in Krškem dali osmerico polfinalistov Nike Premier Cup, v prihajajočem vikendu pa bomo na igriščih Nacionalnega nogometnega centra Brdo dobili najboljšo ekipo v konkurenci nogometašev rojenih v letih 2003 in 2004.

Na polfinalna turnirja, ki bosta v NNC Brdo odigrana v soboto, so se jeseni uvrstili mladi upi Brinja Grosuplje, Domžal, Gorice, Krškega, Maribora, Mure, NOGA Triglava in Veržeja. Osmerica moštev se bo za prestižno lovoriko najprej udarila v sobotnih polfinalnih turnirjih, na katerih bo vsaka od ekip odigrala po tri srečanja.

V prvi polfinalni skupni se bodo srečali nogometaši Domžal, Triglava, Maribora, ki branijo lansko zmago, in Veržeja, v drugem turnirju pa se bodo za zmago v skupini merili Grosupeljčani, Krčani, Novogoričani in Sobočani.

V nedeljo ob 10. uri bodo odigrana še srečanja za sedmo, peto in tretje mesto, uro in pol zatem pa bomo v finalnem obračunu dobili še zmagovalca tekmovanja, ki bo slovenske barve predstavljal na evropskem finalu Nike Premier Cup.

Finalni dvoboj, ki se bo v nedeljo na osrednjem igrišču št. 1 pričel ob 11.30, si bo moč ogledati tudi v spletnem prenosu na NZS.si.

Razpored tekem prvega polfinalnega turnirja (igrišče št. 2):
TRIGLAV DOMPLAN - MARIBOR (11:00)
VIPOLL VERŽEJ - DOMŽALE (11:45)
MARIBOR - DOMŽALE (12:30)
TRIGLAV DOMPLAN - VIPOLL VERŽEJ (13:15)
VIPOLL VERŽEJ - MARIBOR (14:00)
DOMŽALE - TRIGLAV DOMPLAN (14:45)

Razpored tekem drugega polfinalnega turnirja (igrišče št. 3):
BRINJE GROSUPLJE - MURA (11:00)
KRŠKO - GORICA (11:45)
MURA - GORICA (12:30)
BRINJE GROSUPLJE - KRŠKO (13:15)
KRŠKO - MURA (14:00)
GORICA - BRINJE GROSUPLJE (14:45

Avtor: NZS
Foto: NZS

SORODNE NOVICE

  • 24.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
    Sobota in nedelja dala polfinaliste Nike Premier Cup
    Nogometni upi, ki so rojeni v letih 2003 in 2004, so se v soboto in nedeljo dokazovali na četrtfinalnih turnirjih Nike Premier Cup. V polfinale tekmovanja so se prebili Maribor, Mura, Brinje Grosuplje, Domžale, Krško, Veržej, Gorica in Triglav.
  • 21.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
    Sobota in nedelja s štirimi turnirji Nike Premier Cup
    Prihajajoči vikend bo spremljevalcem slovenskega nogometa znova ponudil nemalo užitkov. Ob številnih članskih dvobojih bodo na delu tudi mladi talenti, ki si po vzgledu vzornikov šele utirajo pot na velike nogometne zelenice. Sobota in nedelja bosta rezervirani za štiri četrtfinalne turnirje Nike Premier Cup.

DELI NA