NPC: Zaključni turnir na Brdu pri Kranju

V soboto in nedeljo bodo na Brdu pri Kranju potekali zaključni boji v tekmovanju Nike Premier Cup, kjer nastopajo nogometaši do 15-leta starosti. V boju za lovoriko je ostalo še osem ekip, med katerimi je tudi branilec naslova – Aluminij iz Kidričevega.

Kidričani bodo polfinalni turnir otvorili z dvobojem proti Bravu Publikum, v skupini A pa sta še ekipi Aha Emmi Bistrice in Kopra. Druga polfinalna skupina se bo začela z obračunom med Mariborom in Gorico, medtem ko imata svojo računico še ekipi Vipoll Veržeja in Domžal. Zmagovalca obeh skupin se bosta v nedeljo srečala v velikem finalu, prvak pa si bo zagotovil potovanje na Finsko, kjer bo potekal evropski finale Nike Premier Cup-a.

Polfinalne tekme se bodo igrale po sistemu 2 x 15 minut, medtem ko bodo nedeljski obračuni trajali 2x 35 minut.

Nike Premier Cup, polfinale:

Zaključni boji

Tekma za 7. mesto:
10.4. ob 10.00 Aha Emmi Bistrica – Vipoll Veržej

Tekma za 5. mesto:
10.4. ob 10.00 Koper - Domžale

Tekma za 3. mesto:
10.4. ob 11.30 Bravo Publikum - Gorica

Tekma za 1. mesto:
10.4. ob 13.00 Aluminij - Maribor


Tekst: MKo
Foto: Arhiv NZS

SORODNE NOVICE

  • 07.04.2017 | Šolska športna tekmovanja
    Nedelja bo dala zmagovalca Nike Premier Cup
    Konec oktobra so turnirji v Grosupljem, Kidričevem, Kopru in Krškem dali osmerico polfinalistov Nike Premier Cup, v prihajajočem vikendu pa bomo na igriščih Nacionalnega nogometnega centra Brdo dobili najboljšo ekipo v konkurenci nogometašev rojenih v letih 2003 in 2004.
  • 24.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
    Sobota in nedelja dala polfinaliste Nike Premier Cup
    Nogometni upi, ki so rojeni v letih 2003 in 2004, so se v soboto in nedeljo dokazovali na četrtfinalnih turnirjih Nike Premier Cup. V polfinale tekmovanja so se prebili Maribor, Mura, Brinje Grosuplje, Domžale, Krško, Veržej, Gorica in Triglav.
  • 21.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
    Sobota in nedelja s štirimi turnirji Nike Premier Cup
    Prihajajoči vikend bo spremljevalcem slovenskega nogometa znova ponudil nemalo užitkov. Ob številnih članskih dvobojih bodo na delu tudi mladi talenti, ki si po vzgledu vzornikov šele utirajo pot na velike nogometne zelenice. Sobota in nedelja bosta rezervirani za štiri četrtfinalne turnirje Nike Premier Cup.

DELI NA