Grassroots razprava v Velenju
Matjaž Jakopič in Miloš Rus sta na povabilo NK Rudar iz Velenja predstavila Grassroots filozofijo in usmeritve v naslednjem obdobju do leta 2012. Na strokovnem posvetu so poleg vseh trenerjev NK Rudar sodelovali tudi trenerji drugih klubov iz Šaleške doline, ki nastopajo v tekmovanjih pod okriljem NZS in tekmovanjih pod okriljem MNZ Celje.

Po nazorni predstavitvi so se v razpravo aktivno vključili tudi trenerji, ki so izpostavili težave s katerimi se vsakodnevno srečujejo. Ob izmenjavi mnenj, stališč  in izkušenj vseh prisotnih so razpravljalci dobili kar nekaj praktičnih rešitev in nasvetov za reševanje omenjenih težav.

Po predstavitvi so vsi prisotni pozitivno ocenili vsebino in potek srečanja ter izrazili pričakovanja, da se bodo podobna srečanja nadaljevala tudi v bodoče in na ta način prispevala k reševanju težav, ki se pojavljajo v praksi in širila pozitivne praktične primere, namenjene vsem, ki so na kakršenkoli način vključeni v nogomet na vseh nivojih in v vseh pojavnih oblikah.

Tekst: NZS/MR?
Foto: Vid Ponikvar

SORODNE NOVICE

  • 07.04.2017 | Šolska športna tekmovanja
    Nedelja bo dala zmagovalca Nike Premier Cup
    Konec oktobra so turnirji v Grosupljem, Kidričevem, Kopru in Krškem dali osmerico polfinalistov Nike Premier Cup, v prihajajočem vikendu pa bomo na igriščih Nacionalnega nogometnega centra Brdo dobili najboljšo ekipo v konkurenci nogometašev rojenih v letih 2003 in 2004.
  • 24.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
    Sobota in nedelja dala polfinaliste Nike Premier Cup
    Nogometni upi, ki so rojeni v letih 2003 in 2004, so se v soboto in nedeljo dokazovali na četrtfinalnih turnirjih Nike Premier Cup. V polfinale tekmovanja so se prebili Maribor, Mura, Brinje Grosuplje, Domžale, Krško, Veržej, Gorica in Triglav.
  • 21.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
    Sobota in nedelja s štirimi turnirji Nike Premier Cup
    Prihajajoči vikend bo spremljevalcem slovenskega nogometa znova ponudil nemalo užitkov. Ob številnih članskih dvobojih bodo na delu tudi mladi talenti, ki si po vzgledu vzornikov šele utirajo pot na velike nogometne zelenice. Sobota in nedelja bosta rezervirani za štiri četrtfinalne turnirje Nike Premier Cup.

DELI NA