01.12.2019 | 2. SNL
Dob uspešen v Brežicah, Brici ugnali Rogaško

V 2. SNL so zadnjo novembrsko soboto in prvo decembrsko nedeljo izkoristili za zaostali srečanji sedmega kroga. V Brežicah so se zmage razveselili nogometaši Doba, ki so tako prekinili posavsko serijo neporaženosti, Brici pa so bili na domačem igrišču boljši od Rogaške.

Gostje so z golom Igorja Kondića povedli že v uvodni minuti srečanja, sredi prvega polčasa pa je prednost gostov podvojil Kristijan Šipek. Gostitelji so do častnega zadetka prišli pet minut pred koncem srečanja, ko je v polno meril Tin Martić. Brežice so doživeli prvi poraz po petih tekmah neporaženosti.

V nedeljo je bila v Vipolžah odigrana še zaostala tekma med Brici in Slatinčani, dvoboj začelja lestvice pa je pripadel gostiteljem. Vlado Badžim se je tako na zadnji jesenski preizkušnji le razveselil prve zmage na briški klopi, za minimalno veselje "vinarjev" je v uvodu drugega polčasa zadel Rok Bužinel. Brda so z zmago na 13. mestu prehitela Brežičane. Rogaška je s petimi točkami manj predzadnja.

Drugoligaško prvenstvo se bo s tekmami 20. kroga nadaljevalo v začetku marca.

Tekst: PDo
Foto: m24.si

SORODNE NOVICE

  • 04.05.2017 | 2. SNL
    Dob z lovom Triglava nadaljuje v Brežicah
    Dobljani s tekmo več na računu za vodilnim Triglavom, ki bo v soboto gostoval v Novem mestu, zaostajajo le še točko, nove točke pa bodo lovili v Brežicah. Sobotno srečanje Brežic in Doba pa boste lahko spremljali tudi v prenosu na NZS.si.

DELI NA