Žogarija

Nogometna zveza Slovenije namenja veliko pozornosti zdravemu načinu življenja in primernemu razvoju za otroke in mladostnike preko različnih aktivnosti. Med slednje nedvomno sodi tudi projekt Žogarija, ki bo v sodelovanju s partnerjem Mercator d.d. potekal že enajsto leto.

Žogarija, ki se izvaja v 9 evropskih državah (Slovenija, Italija, Avstrija, Madžarska, Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Makedonija, Srbija in Črna Gora), na inovativen in celovit način predstavlja vrednote, ki so pomembne za celostni razvoj mladih osebnosti, kot so zdrav način življenja, igre, dela, ustvarjanja in zabave.

Pri nas se bo med majem in junijem 2017 zvrstilo kar devet dogodkov, na katerih se bodo lahko zabavali otroci, stari do 11 let. Udeležencem bodo na voljo različne aktivnosti, kot so nogomet 3 na 3, spretnostne igre, kviz znanja, fair-play protokol, pevski in plesni nastopi, vragolije Žogarije, Tudi vi profesor, ustvarjalne delavnice in druge. Najboljše ekipe bodo nagrajene z brezplačnim ogledom tekem slovenske nogometne reprezentance in nogometnimi žogami.

 

DELI NA