Draga prijateljica, dragi prijatelj nogometa!

Nogometna zveza Slovenije je že globoko v pripravah na UEFA Futsal Evropsko prvenstvo. Slovenija bo najboljše evropske reprezentance gostila v času od 26. januarja do 11. februarja v Ljubljani. Prvenstvo predstavlja enega največjih organizacijskih projektov NZS v letu 2018, zato bo v projektnih skupinah na različnih področjih sodelovalo več kot 300 sodelavcev in prostovoljcev.

Projektna skupina na Nogometni zvezi Slovenije se s tem projektom intenzivno ukvarja že več kot šest mesecev. Pri izvedbi projekta, pa bomo potrebovali pomoč na različnih področjih, eno kadrovsko zahtevnejših je transport.
Pri tem gre za prevoz oseb (UEFA administracije, UEFA VIP gostov, sodnikov, predstavnikov nastopajočih reprezentanc, …), le-ti se bodo opravljali z osebnimi in kombiniranimi vozili za prevoz oseb.

Za vse osebe, ki bodo sodelovale na področju transporta so predvidena tudi finančna dnevna nadomestila in prehrana v času opravljanja dela.

Vozniki bodo v organizacijo prvenstva vključeni v času med 26. januarjem in 11. februarjem 2018.

V kolikor imaš v tem obdobju čas in si želiš postati del uspešne organizacije prvega futsal evropskega prvenstva v Sloveniji izpolni obrazec na povezavi, mi pa te bomo po prejeti prijavi kontaktirali in seznanili s podrobnostmi poteka in organizacije prvenstva.

Za dodatne informacije se lahko obrneš na strokovno službo NZS (Miha Košorog, miha.kosorog@nzs.si; 041 975 437).

V upanju na pozitiven odziv te lepo pozdravljamo,

Nogometna zveza Slovenije


PRIJAVA ZA DELO VOZNIKA NA UEFA FUTSAL EVROPSKEM PRVENSTVU

Uporaba osebnih podatkov

Nogometna zveza Slovenije bo uporabljala informacije, ki jih podate na tem obrazcu, da vas lahko obvešča o vseh svojih novostih ter marketinških in drugih aktivnostih. Prosimo označite, s katerimi nameni obdelave osebnih podatkov soglašate:


Vedno lahko spremenite svojo odločitev s klikom na polje »odjava« v nogi našega elektronskega sporočila ali preko poslanega elektronska sporočila na urednistvo@nzs.si. Vaše informacije bomo obravnavali skrbno. Več informacij o naši politiki glede varovanja osebnih podatkov dobite na naši spletni strani www.nzs.si. S klikom na spodnje polje »Potrdi« se strinjate, da lahko Nogometna zveza Slovenije zbira in obdeluje vaše podatke v skladu z navedenimi pogoji.