Draga prijateljica, dragi prijatelj nogometa!

Nogometna zveza Slovenije je že globoko v pripravah na UEFA Evropsko prvenstvo do 21 let. Slovenija bo najboljše mlade evropske reprezentance gostila v času od 24. do 31. marca ter od 31.maja do 6.junija v Ljubljani, Mariboru, Celju in Kopru. Prvenstvo predstavlja enega največjih organizacijskih projektov NZS v letu 2021, zato bo v projektnih skupinah na različnih področjih sodelovalo več kot 400 sodelavcev in prostovoljcev.

Projektna skupina na Nogometni zvezi Slovenije se s tem projektom intenzivno ukvarja že več kot deset mesecev. Pri izvedbi projekta, pa bomo potrebovali pomoč na različnih področjih, med drugim tudi pri transportu. Gre za prevoz oseb (UEFA administracije, UEFA VIP gostov, sodnikov in predstavnikov nastopajočih reprezentanc) in prevoz tovora (oprema). Prevozi se bodo opravljali z osebnimi in kombiniranimi vozili.

Za vse osebe, ki bodo sodelovale na področju transporta so predvidena tudi finančna nadomestila in sicer dnevno nadomestilo za delo in nadomestilo za prehrano.

V kolikor imate v tem obdobju čas in si želite postati del zgodbe o uspešni organizaciji evropskega prvenstva v Sloveniji, se lahko prek spodnje povezave prijavite za delo.

Po prejeti prijavi vas bomo kontaktirali in seznanili s podrobnostmi poteka in organizacije prvenstva.

Za dodatne informacije se lahko obrnete na elektronski naslov rok.straziscar@ep-u21.si

V upanju na pozitiven odziv vas lepo pozdravljamo,

Nogometna zveza SlovenijePRIJAVA ZA DELO VOZNIKA NA UEFA U21 EURO 2021

Uporaba osebnih podatkov

Nogometna zveza Slovenije bo uporabljala informacije, ki jih podate na tem obrazcu, da vas lahko obvešča o vseh svojih novostih ter marketinških in drugih aktivnostih. Prosimo označite, s katerimi nameni obdelave osebnih podatkov soglašate:


Vedno lahko spremenite svojo odločitev s klikom na polje »odjava« v nogi našega elektronskega sporočila ali preko poslanega elektronska sporočila na urednistvo@nzs.si. Vaše informacije bomo obravnavali skrbno. Več informacij o naši politiki glede varovanja osebnih podatkov dobite na naši spletni strani www.nzs.si. S klikom na spodnje polje »Potrdi« se strinjate, da lahko Nogometna zveza Slovenije zbira in obdeluje vaše podatke v skladu z navedenimi pogoji.