Datum od
Datum do

27.10.2010 | U18
Boljši od Madžarov
Mladinska selekcija pod vodstvom Boruta Jarca je na prijateljski tekmi v Turnišču premagala Madžare.
26.10.2010 | Pokal Pivovarna Union
Pomembno je zadeti
To je osnovno in hkrati edino vodilo povratnih pokalnih dvobojev. Čeprav sta v prednosti le Olimpija in Interblock, v nogometu kaj hitro lahko sledijo preobrati. Tega se zavedajo v vseh osmih klubih, zato bodo povratne tekme tekme 'na nož'.
25.10.2010 | A
Kirm in Cesar med strelci
Vrnitev Andraža Kirma v najboljšo enajsterico poljske Wisle se je za slovenskega reprezentanta iztekla več kot odlično. Kirm je dosegel dva zadetka ob zmagi nad Lechio s 5:2, s svojo nedeljsko predstavo pa je lahko zadovoljen tudi Boštjan Cesar, ki je dosegel prvi gol za svoj Chievo ob zmagi nad Ceseno.
25.10.2010 | Pokal Pivovarna Union
Olimpija na zmagovalnem pohodu, kako drugi?
V sredo bodo na sporedu povratni četrtfinalni dvoboji Hervis pokala Slovenije in tako bomo še korak bližje tistemu, ki se bo maja prihodnje leto nasmihal Evropi. Sreda bo hkrati zadnji letošnji pokalni večer (z izjemo dvoboja v Kopru), saj bosta polfinalna dvoboja in veliko finale odigrani šele prihodnjo pomlad.
25.10.2010 | U15
Lazarevič edini tujec v igri
Med mladimi reprezentanti se je četverica prvoligašev veselila zmage, med tistimi, ki se kalijo v tujini pa je priložnost dočakal le Dejan Lazarevič, ki pa je s Torinom zebeležil poraz.
25.10.2010 | U17
Prvi krog kvalifikacij za reprezentanco U17
Reprezentanca do 17 let je pod vodstvom Miloša Rusa v ponedeljek odpotovala na Ciper, kjer jo v sredo čaka prva tekma kvalifikacij za EP.
22.10.2010 | A
Uradno: Z Gruzijo v Kopru
Slovenska reprezentanca, ki je v teh dneh v središču pozornosti zaradi rekordne uvrstitve na uradni Fifini lestvici, bo novembersko pripravljalno tekmo odigrala v Kopru. Slednje je na četrtkovem zasedanju potrdil kolegij predsednika Nogometne zveze Slovenije.
22.10.2010 | A
Tim Matavž: »Čutil sem, da je Gröningen prava izbira!«
Mladi Primorec se je z nogometom najprej srečal na ulici, ga pri šestih letih začel igrati v Biljah, kasneje pa ga je iz Nove Gorice zaneslo na Nizozensko. Tam redno opozarja nase, saj skoraj ni tedna, ko ne bi dosegel zadetka in to je pritegnilo tudi selektorja. Kek ga je odpeljal v Južno Afriko, 188 centimetrov visoki fant pa je zasijal na dvoboju s Ferci, ko je dosegel kar tri zadetke. Po Primožu Glihi in Milenku Ačimoviču se je kot tretji vpisal v izbrano druščino. Trije zadetki v šestih nastopih za člansko izbrano vrsto niso ravno mačji kašelj.
21.10.2010 | Pokal Pivovarna Union
Najbolj zadovoljni v prestolnici
Čeprav prvi krog četrtfinala Hervis pokala Slovenije še ni prinesel končnih odgovorov o tem, katera štiri moštva ostajajo v tekmovanju, pa je nakazal na razmerje moči, ki so si jih ekipe priborile po prvih 90. minutah. Glede na izide, ki ne glede na prikazano igro, zgovorno pričajo o tem, kdo je morda bližje napredovanju, sta v prednosti le ljubljanski moštvi.
21.10.2010 | NZS
Rdeči karton diskriminaciji
Kot vsako leto se je tudi letos - tokrat že 6. leto zapored - Slovenija pridružila evropskemu tednu mreže FARE (Football Against Racism in Europe/Nogomet proti rasizmu v Evropi), ki poteka ta mesec na nogometnih igriščih po vsej Evropi.
21.10.2010 | NZS
UEFA otvorila novo hišo
Evropska nogometna zveza (UEFA) je v začetku tedna otvorila novo poslovno stavbo imenovano "La Clariere", slovesnosti v Nyonu pa se je poleg članov Uefinega izvršnega odbora udeležilo tudi 53 predsednikov evropskih nogometnih zvez.
20.10.2010 | Pokal Pivovarna Union
V prednosti le Olimpija
Po tem, ko je drugoligaš nadigral prvoligaša, si je prednost pred povratnim obračunom zagotovila še ljubljanska Olimpija. Prvi četrtfinali boji Hervis pokala Slovenije so bili tako uspešnejši za ljubljanska predstavnika, ostala moštva so ostala praznih rok.
20.10.2010 | U17
Za konec še zmaga nad Moldavijo
Slovenska ženska nogometna reprezentanca do 17 let je na zadnji tekmi prvega kroga kvalifikacij za nastop na EP premagala Moldavijo, kar pa vseeno ni bilo dovolj za napredovanje v drugi krog.
20.10.2010 | Pokal Pivovarna Union
Rezervista Interblocku prinesla zmago
Čeprav še zdaleč nismo dobili polfinalistov, pa je znano, katera moštva so bližje preboju v nadaljevanje tekmovanja. Že res, da četrtfinalni boj traja dvakrat 90. minut, pa vendarle sta si Interblock in Triglav v prvem boju priigrala (manjšo) prednost.
20.10.2010 | A
Slovenija 15. na svetu!
Najnovejša Fifina lestvica je dodobra premešala vrstni red najboljših nogometnih držav na svetu. Slovenija je tokrat zasedla rekordno 15. mesto, kar je najboljši uspeh zgodovini slovenskega nogometa.
20.10.2010 | NZS
Skomina v Milanu
34-letni slovenski sodnik, Damir Skomina, bo nocoj sodil tekmo UEFA Lige prvakov med domačim milanskim Interjem in londonskim Tottenhamom.
20.10.2010 | Futsal AA
Nova zmaga Slovenije v Dolu pri Hrastniku
Slovenija nadaljuje s pripravami na kvalifikacije za Euro 2012, na drugi tekmi pa je bila znova boljša od Andore. Marko Hrvatin je zabil dva zadetka.
19.10.2010 | Pokal Pivovarna Union
Vroče bo tako v Domžalah, kot tudi v Lendavi
Večerni termin (ob 18. uri) je rezerviran za dvoboja Domžal in Olimpije ob Kamniški Bistrici ter Nafte in Maribora v Lendavi. Tako bomo priča osrednjeslovenskemu derbiju, štajersko-prekmurskega pa bodo ljubitelji nogometa spremljali na skrajnem vzhodu države.
19.10.2010 | Pokal Pivovarna Union
Nadaljevanje pokalnega tekmovanja
Zadnje dejanje letošnje nogometne jeseni v pokalnem tekmovanju je četrtfinalni boj. Ob koncu meseca bodo v boju za Evropo ostala le še štiri moštva. Med tekmeci so tako nekdanji kot aktualni prvaki, ter moštvo iz nižje lige.
19.10.2010 | U17
Dokazati kakovost tudi proti Moldaviji
Po zmagi nad domačinkami in porazu proti Danski, čaka naše mlade igralke še zadnja tekma na kvalifikacijskem turnirju na Madžarskem. V sredo se bodo pomerile z najslabšo ekipo v skupini, Moldavijo.
1
2
3
...
734
735
736
737
738
739
740
741
...
788
789
790

DELI NA