Datum od
Datum do

20.09.2010 | U15
Šesterica nastopajočih, trije porumeneli
Vremenske razmere so krojile 9. krog prvoligaškega tekmovanja, saj so dve tekmi morali prestaviti. Na odigranih treh srečanjih si je šesterica v 440 minutah priigrala tri rumene kartone, strelsko razpoloženih ni bilo.
13.09.2010 | U15
Tolimir in Balažic tresla nasprotnikovo mrežo
V 8. krogu domačega državnega prvenstva se je od enajsterice zmage veselilo zgolj pet nogometašev. Nekaj več sreče so imeli nogometaši v drugo ligaškem tekmovanju. Ob dveh natančnih poizkusih pri strelih na gol je prvoligaška trojica tudi porumenela.
30.08.2010 | U15
Rep še zadnjič kot celjski kapetan
Tokratni prvoligaški krog je ob deževnem vremenu postregel z deseterico mladih reprezentantov, ki se je borila za nove točke. Pri tem sta bila uspešna le Domžalčan Jovan Vidovič in Mariborčan Vito Plut. Ostali bodo nove točke iskali po tednu dni premora, ki so ga prinesle reprezentančne akcije.
23.08.2010 | U15
Rajko Rep: »Ko daš gol, si čisto 'odštekan'!«
Mlademu Rajku Repu se je nogometna kariera ob uvrstitvi reprezentance do 19 let na EP, ko je lansko poletje igral v Ukrajini, obrnila strmo navzgor. Ob tem, ko je prejel kapetanski trak nogometnega kluba iz knežjega mesta, se je že v uvodnih preizkušnjah letošnjega tekmovalnega leta izkazal kot strelsko izjemno učinkovit nogometaš.
23.08.2010 | U15
Tokrat priložnost za trinajsterico
Od tega se je deveterica mladih reprezentantov veselila zmage in novih točk v 6. krogu prvoligaškega plesa. V 879 minutah na zelenicah je bil najuspešnejši mariborski tandem Iličič-Berič, ki je v prvem skupnem nastopu dokazal, da gre za uigrano dvojico, ki ji ni para. Nekoliko več je bilo ta krog tudi gledalcev, na skupno petih dvobojih se jih je – tudi na račun Stožic – zbralo dobrih 12.000.
16.08.2010 | U15
Tolimir nasprotniku odvzel tri točke
Štirinajsterica mladih reprezentantov je v 5. krogu prvoligaškega plesa nastopila na slovenskih zelenicah. Najbolj si ga bo zapomnil velenjski zvezni nogometaš Nikola Tolimir, ki se je z golom v 88.minuti srečanja prvič v tej sezoni vpisal med strelce.
03.08.2010 | U15
Tokrat blestel celjski podmladek
Če so v enem od prejšnjih krogov prednjačili Mariborčani, so se v 3. krogu Prve lige izkazali Celjani. Kar trije zadetki na sosedskem derbiju z Rudarjem so plod mladih reprezentantov. Sicer je pretekli konec tedna nastopila 16., ki je zbrala skupno tri zadetke, en rumeni karton in v 1010 minutah znova dokazala, da se za prihodnost slovenskega nogometa ni za bati.
27.07.2010 | U15
Velikonja polnil nasprotnikovo mrežo
Drugi krog prvoligaškega tekmovanje je zaznamoval povratnik, Etien Velikonja, ki je po tem, ko je izpustil skoraj celotno preteklo sezono, že na začetku te napovedal, da se vrača še boljši, kot je zapustil nogometna prizorišča.
19.07.2010 | U15
Na vrhu Plut s tremi zadetki
Že na uvodnih srečanjih prvoligaškega tekmovanja so se izkazali predvsem mladi. V 874 igralnih minutah je petnajsterica petkrat zatresla nasprotnikovo mrežo, prejela štiri rumene kartone, en zvezni reprezentant pa je zaradi poškodbe tekmo predčasno zaključil.
17.07.2010 | U15
Z okrepitvami do novih zmag
Sinoči se je pričela nova tekmovalna sezona za prvoligaše, jubilejna 20. Obdobje pred tem so klubi izkoristili ne le za dvig forme in primerno pripravljenost, temveč tudi za osvežitev svojih vrst in okrepitve, s katerimi bodo to sezono skušali doseči vidnejše oz. boljše rezultate.
03.06.2010 | U15
Sezono zaznamovali Oblak, Plut in Bačinovič
Po končani prvoligaški sezoni in dodatnih kvalifikacijah zadnjega z lestvice prvoligašev ter prvega z drugoligaške smetane smo naredili prerez skozi sezono, ki je za nami. Zanimali so nas nogometaši, ki se odzovejo selektorjevim klicem in zastopajo klubske barve in s ponosom nosijo tudi državni dres.
19.05.2010 | U15
Zaključila sedemnajsterica
Klubsko sezono je v zadnjem, 36. krogu Prve lige zaključila sedemnajsterica, kjer sta Bezjak in Struna stresla nasprotnikove mreže. Moštva in s tem tudi reprezentančne nogometaše sedaj čaka premor, a bodo nekateri (zaradi kvalifikacij) kaj kmalu znova na zelenicah.
04.05.2010 | U15
Natančni Matavž, Milec in Črnčič
Tri kroge pred koncem prvenstva se je veselila trojica slovenskega podmladka, ki je na zelenicah prebila 1036 minut in ob tem dvakrat tudi porumenela. Po šestih mesecih je na nogometnem igrišču znova nastopil Etien Velikonja, Martin Milec je polnil Šentjurjevo mrežo, nov zadetek v nizozemski ligi je prispeval Tim Matavž, natančen pa je bil tudi Leon Črnčič s svojo Atalanto.
30.04.2010 | U15
Nejc Vidmar: Nisem še rekel zadnje
Ob številnih atraktivnih potezah z okroglim usnjem nemalokrat pozabimo na ključni člen vsakega zadetka. Ni napadalec edini, ki je zaslužen za to, da množice vzklikajo na polnih tribunah štadionov. Tisti, ki žogi dovoli, da konča v mreži, je vratar. Tokrat smo poklepetali z Nejcem Vidmarjem, perspektivnem domžalskem in reprezentančnem čuvaju mreže.
29.04.2010 | U15
Velikonja ponovno nared
Se še spomnite 21-letnega napadalca nogometne šole Nova Gorica? Čudežni deček z neverjetnim občutkom za doseganje zadetkov je po jesenski poškodbi levega kolena znova nared. Kot pravi sam, boljši, kot kadarkoli prej.
26.04.2010 | U15
Struna med najboljšimi
Medtem, ko se Koprčani in z njimi tudi mladi reprezentant Andraž Struna veselijo osvojitve naslova državnih prvakov, se ostali reprezentanti borijo za ligaški razpored sezone, ki jo do konca ločijo še štirje krogi.
19.04.2010 | U15
Trojica zatresla mrežo
Osemnajsterica slovenskega reprezentančnega podmladka se je pretekli vikend predstavila ljubiteljem okroglega usnja in dosegla tri zadetke. Uspešni so bili Mihelič, Milec in Matavž, medtem ko je Jan Oblak na večnem derbiju ustavil strel z bele točke.
15.04.2010 | U15
Matavžev jubilej
Minuli 30. krog Prve lige je minil v odsotnosti kaznovanih Juga in Balažica, enako število rdečih kartonov pa so si priigrali tudi to soboto. Veselila se je šesterica, ki je v skupno 913 minutah na slovenskih zelenicah zabila 19 golov. Martin Milec je v drugo ligaški smetani realiziral strel z bele točke, natančni pa so bili tudi nogometaši na začasnem delu v tujini.
07.04.2010 | U15
Struna daleč pred zasledovalci
V zadnjem tednu sta bila odigrana tako redni, 29. krog Prve lige, kot tudi zaostali 25. krog, ki je bil prestavljen zaradi slabega vremena. Sedemnajsterica mladih reprezentantov je zadnjo marčevsko sredo ter prvo aprilsko soboto skušala uloviti zmago. Uspelo je enajsterici.
31.03.2010 | U15
Vito Plut: »Znam zatresti mrežo, a ne dajem atraktivnih golov«
Enaindvajsetletni mariborski napadalec se je iz skorajšnje anonimnosti četrte lige z vztrajnostjo in občutkom za polnjenje nasprotnikove mreže prebil v sam vrh slovenskega klubskega nogometa. Trenutno je član mlade reprezentance, a upa, da bo nekoč oblekel tudi članski dres.
1
2
3
...
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14

DELI NA