Datum od
Datum do

13.08.2018 | Sodniki
Vinčiču Fenerbahce - Benfica, Čeferin na Madžarsko
Z evropsko sezono pričenja tudi Slavko Vinčič, ki ga je sodniški odbor UEFA delegiral na jutrišnjo povratno tekmo 3. predkroga kvalifikacij za ligo prvakov med ekipama Fenerbahce in Benfica.
07.08.2018 | Sodniki
Tanja Subotič na turnirju na Škotskem
Naša mednarodna sodnica iz Ljubljane Tanja Subotič se v tem tednu skupaj s pomočnico Heleno Buh mudi na kvalifikacijskem turnirju za ligo prvakov na Škotskem in sicer v Edinburghu.
06.08.2018 | Sodniki
Jug z evropsko sezono pričenja na Švedskem
Po seminarju v Ženevi čaka Mateja Juga že prva evropska tekma v novi tekmovalni sezoni, Drago Kos v Bolgarijo
01.08.2018 | Sodniki
Seminar elitnih sodnikov v Ženevi
V Ženevi se danes pričenja seminar elitnih sodnikov in sodnic, ki se ga udeležujejo tudi predsednik ZNSS ter član sodniškega odbora UEFA Vlado Šajn, ki bo eden izmed aktivnih predavateljev na seminarju ter naši trije mednarodni sodniki.
31.07.2018 | Sodniki
Obrenovič na Malto, Čeferin že danes v Izraelu
Rade Obrenovič se jutri z ekipo odpravlja na Malto, kjer ga v četrtek čaka tekma 2. predkrog kvalifikacij za ligo Europa, Čeferin že danes v vlogi kontrolorja v Izraelu
16.07.2018 | Sodniki
Kajtazovič v Bratislavo, Kos v Wales
Potem, ko je v prejšnjem tednu z evropsko sezono na Islandiji pričel Rade Obrenovič, v četrtek čaka začetek nove sezone tudi Nejca Kajtazoviča, ki bo sodnik četrtkove povratne tekme 1.predkroga kvalifikacij za ligo Europa med Slovanom iz Bratislave in moldavskim FC Milsavi.
10.07.2018 | Sodniki
Obrenovič na Islandijo!
Z novo evropsko sezono 2018/2019 kot prvi izmed slovenskih sodnikov pričenja Rade Obrenovič, ki bo sodnik tekme prvega predkroga kvalifikacij za ligo prvakov med islandskim Valur Reykjavikom in norveškim Rosenborgom, Čeferin se odpravlja v Gibraltar
01.07.2018 | Sodniki
Slovenski sodniški ekipi tretja tekma na SP
Damir Skomina, Jure Praprotnik in Robert Vukan bodo na SP v Rusiji sodili še tretjo tekmo.
26.06.2018 | Sodniki
Skomini na SP Anglija - Belgija
Potem, ko je je Damir Skomina na svetovnem nogometnem prvenstvu v Rusiji debitiral na tekmi med Kolumbijo in Japonsko ga na naslednji tekmi čaka tekma med Anglijo in Belgijo.
17.06.2018 | Sodniki
Skomini na svetovnem prvenstvu Kolumbija - Japonska
Na eni izmed zadnjih tekem 1. kroga skupinskega dela svetovnega prvenstva v Rusiji bo v skupini H sodila tudi slovenska sodniška ekipa na čelu z 40 - letnim Koprčanom Damirjem Skomino.
11.06.2018 | Sodniki
Zaključni junijski seminar sodnikov obarvan z dobrodelno noto
V petek je potekal zaključni seminar sodnikov z dopoldanskim že standardnim preverjanjem telesne pripravljenosti in popoldansko analizo sojenja v Kongresnem centru Brdo.
06.06.2018 | Sodniki
Vinčič in Jug na mednarodnih prijateljskih tekmah!
Pred začetkom svetovnega prvenstva bo Vinčič v petek sodil prijateljsko tekmo med Nemčijo in Savdsko Arabijo, Jug pa v soboto tekmo med Madžarsko in Avstralijo
30.05.2018 | Sodniki
Žnidaršiču finale pokala Slovenije
Komisija za delegiranje sodnikov je za člansko finale pokala Slovenije med Aluminijem in Olimpijo, ki bo nocoj ob 20.15 uri v Stožicah delegirala Andreja Žnidaršiča, ki mu bo ta čast pripadla prvič
25.05.2018 | Sodniki
Čeferin na seminarju CORE
Potem, ko se je letos na seminarju UEFA CORE za mlade perspektivne sodnike že mudila slovenska sodniška trojka na čelu z Davidom Šmajcem, se je v minulih dneh kot inštruktor sojenja seminarja CORE 40 udeležil tudi nekdanji mednarodni sodnik Darko Čeferin
10.05.2018 | Sodniki
Obrazložitev treh situacij ZNSS
Zveza nogometnih sodnikov Slovenije v izobraževalne namene javnosti podaja tolmačenje treh situacij na tekmah Prve lige Telekom Slovenije v spomladanskem delu prvenstva in sicer iz vidikov preprečitve čiste priložnosti za dosego zadetka, resnih prekrškov in igre z roko, kot izhaja iz spodnjega posnetka.
09.05.2018 | Sodniki
Seminar sodnikov talentov
Včeraj so imeli sodniki v razvojnem programu talentov na sporedu drugo spomladansko aktivnost. Potem, ko so v marcu sledili predavanju Mateja Juga, ki je pripravil video analizo sojenja tekem talentov, so tokrat sledili predavanju FIFA inštruktorja Darka Čeferina, ki je s sodniki analiziral sojenje v prvi polovici spomladanskega dela prvenstva v tekmovanjih pod okriljem NZS.
01.05.2018 | Sodniki
Šmajc, Gabrovec in Kalan na UEFA CORE seminarju!
Sodnik David Šmajc iz Predoselj pri Kranju ter pomočnika sodnika David Gabrovec iz Markovcev pri Ptuju in Miha Kalan iz Kranja se v teh dneh mudijo na prvem delu seminarja CORE v švicarskem Nyonu. CORE (Centre of refereeing excellence) je program usposabljanja za mlade perspektivne sodnike.
30.04.2018 | Sodniki
Skomini sedmi polfinale evropskih tekmovanj
Damir Skomina bo delil pravico na sredini povratni polfinalni tekmi lige prvakov med italijansko Romo in angleškim Liverpoolom.
26.04.2018 | Sodniki
Prvič sodnica na nivoju tekmovanja 2.SNL!
Včerajšnji dan je bil zgodovinski za slovenske sodnice. Na tekmi 2.SNL med Nafto in Rogaško je bila namreč v vlogi pomočnice sodnice Helena Buh iz Vrhnike. 36 - letna pomočnica sodnica s statusom FIFA vse od leta 2011 je tako prva sodnica v zgodovini samostojne Slovenije, ki je sodila na nivoju tekmovanja 2.SNL.
23.04.2018 | Sodniki
Zadnji seminar sodnikov pred SP!
V minulih dneh je v trening centru italijanske nogometne zveze v Covercianu potekal zadnji seminar izbranih sodnikov za sojenje na prihajajočem Svetovnem prvenstvu v Rusiji, ki se ga je udeležil tudi slovenski trio na čelu z Damirjem Skomino
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
30
31
32

DELI NA