Datum od
Datum do

04.10.2015 | 2. SNL
2. SNL: Dravi derbi in prvo mesto
Nogometaši Drave Ptuj so z današnjo zmago v gosteh z 2:0 proti Aluminiju skočili na prvo mesto 2. SNL. Dve preostali nedeljski tekmi 9. kroga sta se končali brez zmagovalca in z rezultatom 1:1. Triglav je doma remiziral s Farmtech Veržejem, Kalcer Radomlje pa s Šenčurjem.
02.10.2015 | 2. SNL
2. SNL: Za zaključek uvodne tretjine prvenstva derbi Aluminija in Drave
Medtem ko so prvoligaši uvodno tretjino državnega prvenstva zaključili že v minulem vikendu, bodo drugoligaši z zadnjim dejanjem prve tretjine tekmovanja opravili v soboto oziroma nedeljo. Pred devetim krogom 2. SNL lahko zapišemo, da je tekmovanje izredno izenačeno, saj vodilno in osmo ekipo prvenstva ločijo vsega tri točke razlike. V tokratnem krogu bo v središču pozornosti sosedski derbi med kidričevskim Aluminijem in ptujsko Dravo.
27.09.2015 | 2. SNL
2. SNL: Ptujčani porazili Radomlje, na vrhu Aluminij
Nogometaši ptujske Drave so v zadnji tekmi 8. kroga 2. SNL premagali Kalcer Radomlje z 2:1, kar pomeni, da je po tem krogu na vrhu lestvice Aluminij, ki je že v soboto zmagal v gosteh pri Rolteku Dobu z 2:1. Kalcer zaostaja za točko, Drava in Ankaran za dve.
25.09.2015 | 2. SNL
2. SNL: Triglav do nove zmage, Radomlje v nedeljo na Ptuju
8. krog druge slovenske nogometne lige se je začel z zmago Triglava, ki je v Šenčurju zabil kar štiri gole. V soboto so na sporedu kar tri tekme, izstopa pa tista med Roltek Dobom in Aluminijem, ki sta poravnana pri dvanajstih točkah. Edini nedeljski obračun, pomerila se bosta ptujska Drava in Kalcer Radomlje, si boste lahko ogledali v spletnem prenosu na NZS.si.
20.09.2015 | 2. SNL
2. SNL: Velika zmaga Triglava
Vodilni Kalcer Radomlje v 7. krogu 2. slovenske nogometne lige moral priznati premoč kranjskega Triglava, ki je zmagal z 2:0. Kljub porazu, prvem v sezoni, so Radomljčani obdržali prvo mesto na prvenstveni lestvici. S 5:1 je Aluminij v drugi današnji tekmi premagal Zarico iz Kranja.
17.09.2015 | 2. SNL
2. SNL: Dob in Drava v lovu za Radomljami
Slovenski drugoligaši bodo ta konec tedna opravili s tekmami 7. kroga. Osrednja pozornost bo tokrat namenjena obračunu med Roltek Dobom in ptujsko Dravo, ki si ga boste lahko ogledali tudi v spletnem prenosu na NZS.si. Vodilne Radomlje, ki so še edine brez poraza, gostujejo pri kranjskem Triglavu, medtem ko bo Aluminij iskal točke proti Zarici.
13.09.2015 | 2. SNL
2. SNL: Radomlje povečale prednost
Vodilni Kalcer Radomlje je s 3:0 odpravil tretjeuvrščeni Ankaran in povečal prednost pred zasledovalci na štiri točke, a imajo Ptujčani pa ob tem tekmo manj. Treh točk se je veselil Triglav Kranj, ki je s 3:0 v gosteh premagal Dravo Ptuj. Šenčur in TKK Tolmin sta se razšla z neodločenim rezultatom 2:2, 3:3 je bilo med Farmtechom Veržejem in Aluminijem, Zarica Kranj in Roltek Dob sta se razšla z 2:2.
10.09.2015 | 2. SNL
2. SNL: Derbi začelja v Šenčurju, spletni prenos s Ptuja
6. krog druge slovenske nogometne lige se začenja z današnjim derbijem začelja med Šenčurjem in Tolminom, ki bo na Gorenjskem močno oslabljen. Zaradi tehničnih težav bodo naše kamere tokrat pospremile sobotni obračun med ptujsko Dravo in kranjskim Triglavom, ki sta že med tednom odigrala dramatičen dvoboj v pokalnem tekmovanju.
06.09.2015 | 2. SNL
2. SNL: Aluminij premagal Šenčur, tekma med Zarico in Dravo prestavljena
V današnji zadnji tekmi petega kroga druge slovenske nogometne lige je Aluminij z 2:1 (1:1) premagal goste iz Šenčurja. Z zmago so nogometaši iz Kidričeva pridobili dve mesti in so zdaj na petem mestu prvenstvene lestvice. Tekma med Zarico Kranj in Dravo s Ptuja, ki bi morala biti na sporedu v soboto, je bila preložena.
04.09.2015 | 2. SNL
2.SNL: Spletni prenos iz Kidričevega
Slovenski drugoligaši danes začenjajo s 5. krogom. Vodilna Drava gostuje pri kranjski Zarici, medtem ko se Radomlje odpravljajo na neugodno gostovanje v Tolmin. Naše kamere bodo tokrat v Kidričevem, kjer bo na sporedu edini nedeljski obračun med Aluminijem in Šenčurjem.
30.08.2015 | 2. SNL
2. SNL: Dravi obračun vodilnih
Nogometaši ptujske Drave so v 4. krogu druge slovenske nogometne lige s 3:0 (0:0) premagali Ankaran in utrdili prvo mesto na prvenstveni lestvici. Ptujčanom sledijo nogometaši Kalcer Radomelj, ki so Aluminiju nasuli kar pol ducata zadetkov, medtem ko na repu ligaške tabele ostaja moštvo Tolmina.
28.08.2015 | 2. SNL
2SNL: V spletnem prenosu obračun vodilnih
4. krog druge slovenske nogometne lige se začenja že danes v Šenčurju, kjer bo gostoval Roltek Dob. Na Ptuju bo potekal obračun vodilnih moštev prvenstva, Drave in Ankarana, ki si ga boste lahko ogledali tudi v spletnem prenosu na NZS.si.
23.08.2015 | 2. SNL
2. SNL: Dob in Radomlje brez zmagovalca, na vrhu Ankaran
Slovenski drugoligaši so odigral tretji krog. Na lokalnem derbiju med Roltek Dobom in Kalcer Radomljami smo bili priča delitvi točk, medtem ko je ptujska Drava ugnala sosede iz Veržeja. Na vrhu razpredelnice so nogometaši Ankarana, ki so se Tolminu oddolžili za poraz v pokalnem tekmovanju. Razburljiva nedeljska tekma med Aluminijem in Triglavom ni dala zmagovalca.
17.08.2015 | 2. SNL
2. SNL: Polovica sodelujočih pri štirih točkah
Po tekmah 2. kroga druge slovenske nogometne lige ni več ekipe, ki bi imela popoln izkupiček. Natanko polovica sodelojočih klubov ima na računu štiri točke, na samem vrhu pa se nahaja Veržej, trenutno najbolj strelsko razpoloženo moštvo prvenstva. Na prve točke čakajo le še Tolminci.
08.08.2015 | 2. SNL
2. SNL: Razburljiv začetek sezone
Slovenski drugoligaši so poskrbeli za zelo napet uvod v sezono 2015/16. Atraktiven mestni derbi v Kranju ni dal zmagovalca, kot tudi ne tekma v Veržeju, kjer so gostitelji izborili točko šele v sodnikovem podaljšku. Zelo vroče je bilo v Dobu, saj so nogometaši Ankarana z osmimi igralci prišli do velike gostujoče zmage. V nedeljo je Aluminij z minimalno razliko odpravil Tolmin, novinec iz Ptuja pa je iztržil neodločen rezultat v Šenčurju.
07.08.2015 | 2. SNL
Z novo sezono novosti v 2. SNL
Če je v petindvajseto sezono že julija krenila slovenska najmočnejša liga, podobno velja tudi za drugo ligo, ki v marsikaterem pomenu služi kot priprava za prvoligaško tekmovanje. Drugoligaši vstopajo v petindvajseto sezono z novo uradno žogo, eno tekmo na krog pa bomo vseh sedemindvajset krogov prenašali na NZS.si.
07.08.2015 | 2. SNL
2. SNL: Novo sezono odpira kranjski mestni derbi
Ta konec tedna se začenja tudi nova sezona v drugi slovenski nogometni ligi. Standardna drugoligaška zasedba je dobila družbo v povratniku iz Radomelj, ki bo skušal unovčiti pridobljene prvoligaške izkušnje v Veržeju, medtem ko se bosta z višjim rangom tekmovanja soočili ptujska Drava in kranjska Zarica. Ta bo v središču pozornosti že v 1. krogu, saj gosti kranjski derbi s Triglavom.
23.06.2015 | 2. SNL
2. SNL: Kranjski derbi za začetek sezone
Znan je tudi razpored sezone 2015/16 v drugi slovenski nogometni ligi. Kranjski derbi med Zarico in Triglavom bomo videli že v 1. krogu, ki bo na sporedu 9. avgusta, ko bo preostali novinec, ptujska Drava, gostovala v Šenčurju.
30.05.2015 | 2. SNL
2.SNL: Krško v zadnji minuti do naslova
O prvaku 2. SNL in s tem neposrednem udeležencu nogometne prve lige Telekom Slovenije v naslednji sezoni je odločal današnji zadnji krog. V njem sta se pomerili ekipi z vrha, Krčani pa so premagali Aluminij z 1:0. S to zmago so tudi prevzeli vodstvo na lestvici, kjer imajo zdaj 51 točk, Aluminij je ostal pri 50.
28.05.2015 | 2. SNL
2. SNL: V Krškem za prvaka
Če je v Prvi ligi večina zadev že odločenih, pa tega niti slučajno ne moremo trditi za domače drugoligaško tekmovanje, ki bo doseglo vrhunec prav v zadnjem krogu. V soboto se bosta za naslov prvaka v neposrednem obračunu udarili ekipi Krškega in Aluminija, medtem ko na dodatne kvalifikacije za napredovanje med elito upajo še nogometaši Doba.
1
2
3
...
31
32
33
34
35
36
37
38
...
41
42
43

DELI NA