Datum od
Datum do

08.11.2015 | 2. SNL
2. SNL: Domačini brez zmage
Nogometaši v 2. slovenski ligi so odigrali tekme 14. kroga. Za presenečenje so poskrbeli Tolminci, ki so v Radomljah vodili že z 2:0, na koncu pa iztržili točko proti vodilni ekipi, ki je gol za izenačenje dosegla z enajstih metrov v šesti minuti sodnikovega dodatka. Roltek Dob je slavil na derbiju v Veržeju.
05.11.2015 | 2. SNL
2. SNL: Vodilne Radomlje s Tolminom, Dob z novim strategom Romihom v Veržeju
Drugoligaše do zimskega premora ločita le še dobra dva tedna. Zastor nad jesenskim drugoligaškim dogajanjem bo padel 21. novembra, do takrat pa bodo klubi odigrali še tri kroge. V soboto in nedeljo bodo na sporedu tekme 14. kroga.
01.11.2015 | 2. SNL
2SNL: Radomlje do lepe zaloge prednosti
Nogometaši v 2. slovenski ligi so odigrali tekme 13. kroga. Kalcer iz Radomelj je z zmago s 4:0 v Kidričevem še povečal prednost pred zasledovalci. Zdaj ima 27 točk, drugouvščena ptujska Drava, ki je remizirala z Ankaranom 2:2, pa šest manj. Farmtech Veržej, ki je z 1:0 v gosteh odpravil Zarico, na tretjem mestu zaostaja za sedem točk.
30.10.2015 | 2. SNL
2SNL: Vodilne Radomlje v Kidričevem, Drava v Ankaranu
Tekme 13. kroga 2. SNL bodo zaradi prazničnega vikenda v celoti odigrane že v soboto zgodaj popoldne. Za razliko od minulega kroga bodo tokratni obračuni manj lokalno obarvani, kljub temu pa zanimivih dvobojev ne bo manjkalo. Vodilni Radomljani bodo gostovali pri Aluminiju, obračun v Kidričevem pa si boste lahko ogledali tudi v spletnem prenosu na NZS.si.
25.10.2015 | 2. SNL
2SNL: Radomljam derbi in štiri točke prednosti
Nogometaši Kalcerja iz Radomelj so v 12. krogu 2. slovenske lige še povečali prednost na vrhu lestvice, v lokalnem obračunu so premagali Roltek Dob z 2:1. Zmagoviti zadetek je prispeval Liridon Osmanaj v peti minuti sodniškega dodatka. Za presenečenje je poskrbel Farmtech Veržej, ki je na Ptuju s 4:2 ugnal drugouvrščeno ptujsko Dravo.
23.10.2015 | 2. SNL
Sosedska derbija v Radomljah in Šenčurju
Tudi 12. krog drugoligaškega tekmovanja bo prežet z zanimivimi obračuni, kar nekaj bo tudi lokalnih dvobojev. Najbolj pestro bo v Radomljah, kjer domača četa pričakuje sosednji Dob. Sosedski derbi se obeta tudi na Gorenjskem, Šenčur se bo pomeril s kranjsko Zarico, v primorskem obračunu se bosta udarila Tolmin in Ankaran.
21.10.2015 | 2. SNL
2SNL: Radomlje ponovno na vrhu
Nogometaši v 2. slovenski ligi so danes odigrali zaostali tekmi 11. kroga. Radomlje so se z zmago nad Zarico ponovno zavihtele na vrh, medtem ko je Dob porazil Triglav. Vse tri tekme, ki so bile na sporedu minuli vikend, so se končale z neodločenim izidom. Tolmin je doma remiziral s ptujsko Dravo, Farmtech Veržej in Šenčur sta se razšla z 1:1, Aluminij pa je igral 0:0 z Ankaranom.
15.10.2015 | 2. SNL
Vodilna Drava v Tolminu, dve tekmi v sredo
Drugoligaši bodo odigrali tekme 11. kroga 2. SNL, a so na razpored in izvedbo tekem precej vplivale trenutno vremenske razmere, saj je obilno deževje razmočilo nogometne zelenice. Tako se bosta dvojca z domžalsko-kranjske občine udarila prihodnji teden. Sobota bo ponudila dve tekmi, v nedeljo pa se bosta v spletnem prenosu na NZS.si pomerili ekipi Aluminija in Ankarana.
11.10.2015 | 2. SNL
2.SNL: V Kranju brez zmagovalca, prva zmaga Tolmina
Nogometaši Triglava in Zarice so se na zadnji tekmi desetega kroga 2. SNL razšli z neodločenim izidom 1:1 (1:0). Po avtogolu Žige Jurharja so že v drugi minuti povedli domači nogometaši, tri minute pred iztekom rednega dela tekme je izid izenačil Blaž Šujica.
08.10.2015 | 2. SNL
2. SNL: Mestni derbi v Kranju, Drava prvo mesto brani proti Šenčurju
Prvoligaši zaradi reprezentančnega premora v prihajajočem vikendu ne bodo imeli tekmovalnih obveznosti, zato pa se bo nadaljeval drugoligaški ples. Drugoligaši bodo v soboto in nedeljo odigrali prvo dejanje druge tretjine prvenstva, v katerega kot vodilno moštvo vstopa ptujska Drava.
04.10.2015 | 2. SNL
2. SNL: Dravi derbi in prvo mesto
Nogometaši Drave Ptuj so z današnjo zmago v gosteh z 2:0 proti Aluminiju skočili na prvo mesto 2. SNL. Dve preostali nedeljski tekmi 9. kroga sta se končali brez zmagovalca in z rezultatom 1:1. Triglav je doma remiziral s Farmtech Veržejem, Kalcer Radomlje pa s Šenčurjem.
02.10.2015 | 2. SNL
2. SNL: Za zaključek uvodne tretjine prvenstva derbi Aluminija in Drave
Medtem ko so prvoligaši uvodno tretjino državnega prvenstva zaključili že v minulem vikendu, bodo drugoligaši z zadnjim dejanjem prve tretjine tekmovanja opravili v soboto oziroma nedeljo. Pred devetim krogom 2. SNL lahko zapišemo, da je tekmovanje izredno izenačeno, saj vodilno in osmo ekipo prvenstva ločijo vsega tri točke razlike. V tokratnem krogu bo v središču pozornosti sosedski derbi med kidričevskim Aluminijem in ptujsko Dravo.
27.09.2015 | 2. SNL
2. SNL: Ptujčani porazili Radomlje, na vrhu Aluminij
Nogometaši ptujske Drave so v zadnji tekmi 8. kroga 2. SNL premagali Kalcer Radomlje z 2:1, kar pomeni, da je po tem krogu na vrhu lestvice Aluminij, ki je že v soboto zmagal v gosteh pri Rolteku Dobu z 2:1. Kalcer zaostaja za točko, Drava in Ankaran za dve.
25.09.2015 | 2. SNL
2. SNL: Triglav do nove zmage, Radomlje v nedeljo na Ptuju
8. krog druge slovenske nogometne lige se je začel z zmago Triglava, ki je v Šenčurju zabil kar štiri gole. V soboto so na sporedu kar tri tekme, izstopa pa tista med Roltek Dobom in Aluminijem, ki sta poravnana pri dvanajstih točkah. Edini nedeljski obračun, pomerila se bosta ptujska Drava in Kalcer Radomlje, si boste lahko ogledali v spletnem prenosu na NZS.si.
20.09.2015 | 2. SNL
2. SNL: Velika zmaga Triglava
Vodilni Kalcer Radomlje v 7. krogu 2. slovenske nogometne lige moral priznati premoč kranjskega Triglava, ki je zmagal z 2:0. Kljub porazu, prvem v sezoni, so Radomljčani obdržali prvo mesto na prvenstveni lestvici. S 5:1 je Aluminij v drugi današnji tekmi premagal Zarico iz Kranja.
17.09.2015 | 2. SNL
2. SNL: Dob in Drava v lovu za Radomljami
Slovenski drugoligaši bodo ta konec tedna opravili s tekmami 7. kroga. Osrednja pozornost bo tokrat namenjena obračunu med Roltek Dobom in ptujsko Dravo, ki si ga boste lahko ogledali tudi v spletnem prenosu na NZS.si. Vodilne Radomlje, ki so še edine brez poraza, gostujejo pri kranjskem Triglavu, medtem ko bo Aluminij iskal točke proti Zarici.
13.09.2015 | 2. SNL
2. SNL: Radomlje povečale prednost
Vodilni Kalcer Radomlje je s 3:0 odpravil tretjeuvrščeni Ankaran in povečal prednost pred zasledovalci na štiri točke, a imajo Ptujčani pa ob tem tekmo manj. Treh točk se je veselil Triglav Kranj, ki je s 3:0 v gosteh premagal Dravo Ptuj. Šenčur in TKK Tolmin sta se razšla z neodločenim rezultatom 2:2, 3:3 je bilo med Farmtechom Veržejem in Aluminijem, Zarica Kranj in Roltek Dob sta se razšla z 2:2.
10.09.2015 | 2. SNL
2. SNL: Derbi začelja v Šenčurju, spletni prenos s Ptuja
6. krog druge slovenske nogometne lige se začenja z današnjim derbijem začelja med Šenčurjem in Tolminom, ki bo na Gorenjskem močno oslabljen. Zaradi tehničnih težav bodo naše kamere tokrat pospremile sobotni obračun med ptujsko Dravo in kranjskim Triglavom, ki sta že med tednom odigrala dramatičen dvoboj v pokalnem tekmovanju.
06.09.2015 | 2. SNL
2. SNL: Aluminij premagal Šenčur, tekma med Zarico in Dravo prestavljena
V današnji zadnji tekmi petega kroga druge slovenske nogometne lige je Aluminij z 2:1 (1:1) premagal goste iz Šenčurja. Z zmago so nogometaši iz Kidričeva pridobili dve mesti in so zdaj na petem mestu prvenstvene lestvice. Tekma med Zarico Kranj in Dravo s Ptuja, ki bi morala biti na sporedu v soboto, je bila preložena.
04.09.2015 | 2. SNL
2.SNL: Spletni prenos iz Kidričevega
Slovenski drugoligaši danes začenjajo s 5. krogom. Vodilna Drava gostuje pri kranjski Zarici, medtem ko se Radomlje odpravljajo na neugodno gostovanje v Tolmin. Naše kamere bodo tokrat v Kidričevem, kjer bo na sporedu edini nedeljski obračun med Aluminijem in Šenčurjem.
1
2
3
...
31
32
33
34
35
36
37
38
...
42
43
44

DELI NA