28.11.2016 | 2. SNL
V Brdih slavili Ankaran Hrvatini

V zaostali tekmi 14. kroga druge slovenske nogometne lige so nogometaši Ankaran Hrvatinov premagali Brda v Vipolžah z 2:1.

V Vipolžah je v nedeljo potekala zaostala tekma 14. kroga druge slovenske nogometne lige med Brdi in Ankaran Hrvatini. Obračun so bolje odprli gostitelji, ki so povedli preko Luke Žižmonda v 14. minuti. Ankaran Hrvatini so po dobre pol ure igre prišli do izenačenja, ko se je z zadetkom izkazal Aleksander Maslić, medtem ko je končni rezultat tekme tik pred iztekom prvega polčasa postavil Tim Vodeb. Ankaran se je tako približal Dobu na dve točki razlike, Brda pa ostajajo zasidrana na sedmem mestu prvenstvene lestvice.

Veržej in Ankaran Hrvatini bosta prihodnji konec tedna odigrala zaostalo tekmo 15. kroga, preostala moštva pa so že na zimskem odmoru.

Brda – Ankaran Hrvatini 1:2 (1:2)

Gledalcev: 150
Strelci: Žižmond 14.; Maslič 33., Vodeb 41.
Rumeni kartoni: Mate, Zemljak, Gajšek; Rijavec, Žižmond, Mavrič
Rdeči kartoni: Zemljak 77.

Brda: Mavrič, Kompara, Žižmond (od 62. Kuraj), Marinič, Rijavec (od 89. Krasniqi), Tribušon (od 46. Debenjak), Ferjančič, Terziev, Kodermac, Jogan, Kavčič
Ankaran Hrvatini: Bužan, Maslič (od 73. Rastovac), Mate, Gajšek (od 91. Alessi), Vodeb, Zlatič, Gliha, Angov, Obrstar, Humar, Zemljak

Tekst: MKo
Foto: Ankaran

SORODNE NOVICE

  • 06.04.2017 | 2. SNL
    Primorski spopad v Goriških Brdih
    Drugoligaše v soboto in nedeljo čakajo tekme 20. kroga, v nedeljo popoldne bo v prenosu na NZS.si moč spremljati primorski spopad Bricev in Ankarančanov.
  • 25.11.2016 | 2. SNL
    Brici in Ankarančani z zaostalimi obveznostmi
    Večina drugoligašev je z jesenskimi obveznostmi zaključila, zaradi deževja, ki že celoten november otežuje izvedbo nogometnih dvobojev, pa se je tekmovanje podaljšalo za trojico klubov. Največ smole z razmočenimi igrišči so imeli Brici, saj jim je višja sila odnesla tri srečanja. Za nedeljo je načrtovana tekma z Ankaranom.

DELI NA