Datum od
Datum do

11.05.2021 | Pokal Pivovarna Union
Domžale in Olimpija o prvem finalistu
V sredo bomo dobili prvega finalista letošnje izvedbe Pokala Pivovarna Union. Ob Kamniški Bistrici bodo obračunali nogometaši Domžal in Olimpije, eni in drugi lovijo četrti nastop v velikem finalu.
30.04.2021 | Pokal Pivovarna Union
Celje gosti Koper, Olimpija v Domžale
V torek in sredo so četrtfinalni obračuni dali polfinaliste letošnje izvedbe Pokala Pivovarna Union, danes je bil v prostorih NNC Brdo opravljen žreb polfinalnih parov.
28.04.2021 | Pokal Pivovarna Union
Podaljški osrečili zmaje
Olimpija je zadnji polfinalist letošnje sezone Pokala Pivovarna Union. Ljubljančani so odpor lendavske Nafte strli šele v polurnem podaljšku, ko je zmaje z nebeškim skokom odrešil Andres Vombergar.
28.04.2021 | Pokal Pivovarna Union
Koper na krilih Mulahusejnovića v polfinale
Celju in Domžalam se je v polfinalu Pokala Pivovarna Union pridružil še Koper. Kanarčki so bili uspešni na Ptuju, mrežo domačega drugoligaša je dvakrat zatresel Nardin Mulahusejnović.
27.04.2021 | Pokal Pivovarna Union
Domžale izločile Maribor
Maribor, ki je z devetimi naslovi najuspešnejši klub pokalnega tekmovanja, je ob Kamniški Bistrici zaključil pokalno sezono. Domžale so se do polfinala prebile z goloma Podlogarja in Jakupovića, Štajercem pa do preobrata ni pomagal niti zadetek Klinarja.
27.04.2021 | Pokal Pivovarna Union
Celjani prvi polfinalisti
Nogometaši Celja so prvi polfinalisti letošnje izvedbe Pokala Pivovarna Union, grofje so v ponovitvi lanskega četrtfinala premagali Radomlje. Štajerci so odpor vodilnega drugoligaša strli z goloma Amadeja Brecla in Luke Kerina v končnici dvoboja, ko so gostje že igrali z deseterico. 
26.04.2021 | Pokal Pivovarna Union
Pet prvoligašev in trije drugoligaši za polfinale
Kdo bo nadaljeval boj za pokalno lovoriko? V torek in sredo bodo znani štirje potniki v polfinale Pokala Pivovarna Union. Ob peterici prvoligašev so v igro za pokalno krono še trije drugoligaši.
20.03.2021 | Pokal Pivovarna Union
Znani četrtfinalni in polfinalni pari
Sredi tedna smo dobili še tri zmagovalce drugega kroga Pokala Pivovarna Union, danes pa so bili izžrebani četrtfinalni pari tega tekmovanja. Znano je tudi, kdo se bo udaril v polfinalu Ženskega pokala Slovenije.
18.03.2021 | Pokal Pivovarna Union
Celjani preko Triglava do pokalnega četrtfinala
V Kranju smo dobili še zadnjega udeleženca letošnje izvedbe Pokala Pivovarna Union. Zadnjo vstopnico so si s tesno zmago zagotovili Celjani, ki so bili po zaslugi zadetkov v uvodni fazi srečanja boljši od Triglava.
18.03.2021 | Pokal Pivovarna Union
Domžale v Beltincih potrdile četrtfinalno vstopnico
Domžalčani so v Beltincih potrdili četrtfinalno vstopnico. Na prekmurski zelenici smo v kulisi, v kateri so se izmenjevali sonce in oblaki, ki so za nekaj minut postregli tudi z ledenim dežjem, videli tri zadetke gostov.
17.03.2021 | Pokal Pivovarna Union
Nafta po velikem preobratu v četrtfinale
Mariboru, Radomljam, Olimpiji, Kopru in Dravi se je v četrtfinalu Pokala Pivovarna Union pridružila še Nafta. Lendavčani so po velikem preobratu premagali Ravenčane.
16.03.2021 | Pokal Pivovarna Union
V sredo in četrtek po tri četrtfinaliste
V sredo in četrtek bomo dobili še tri četrtfinaliste letošnje izvedbe Pokala Pivovarna Union. Maribor, Radomlje, Olimpija, Koper in Drava čakajo na zmagovalce na tekmah Nafte in Fužinarja, Beltincev in Domžal ter Triglava in Celja.
22.10.2020 | Pokal Pivovarna Union
Ptujčani šokirali pokalnega prvaka
Nogometaši Mure so se junija veselili naslova pokalnega prvaka, branjenje lovorike pa so zaključili že pred prvo oviro. Prekmurce so v Zavrču šokirali Ptujčani.
21.10.2020 | Pokal Pivovarna Union
Radomlje presenetile Tabor, Olimpija se je rešila v Brežicah
Radomlje so po preobratu izločile Tabor, Olimpija pa se je namučila v Brežicah. Ljubljančani so zaostajali že za dva zadetka, do zmage pa so prišli po izvajanju kazenskih udarcev. Na Bonifiki je odločal podaljšek, Koper pa je bil na krilih Vršiča boljši od Aluminija.
20.10.2020 | Pokal Pivovarna Union
Maribor prvi četrtfinalist
Nogometaši Maribora so se kot prvi prebili v četrtfinale letošnje izdaje Pokala Pivovarna Union. Četa Maura Camoranesija je v drugem polčasu strla odpor velenjskega Rudarja. V domači mreži so končale tri žoge.
19.10.2020 | Pokal Pivovarna Union
Rudar in Maribor odpirata drugi krog pokalnega tekmovanja
S torkovo tekmo med Rudarjem in Mariborom se pričenja drugi krog letošnje izvedbe Pokala Pivovarna Union. Med torkom in četrtkom bo odigranih šest tekem drugega kroga, srečanje med Nafto in Fužinarjem ter Beltinci in Domžalami je bilo preloženo na kasnejši termin.
29.09.2020 | Pokal Pivovarna Union
Znani pari drugega kroga, prvak uvodoma z Dravo
V prostorih Nacionalnega nogometnega centra Brdo so izžrebali pare drugega kroga Pokala Pivovarna Union. V drugem krogu se bo udarila šestnajsterica klubov. V prvoligaškem spopadu se bosta srečala Koper in Aluminij, aktualna prvakinja Mura branjenje lovorike pričenja na Ptuju.
23.09.2020 | Pokal Pivovarna Union
Beltinci presenetili Bravo
Dobili smo še zadnjega udeleženca drugega kroga Pokala Pivovarna Union. Beltinci so na zadnji tekmi prvega kroga presenetili zasedbo Brava, ki je v drugem polčasu prejel dva zadetka. Prekmurce sta do napredovanja popeljala Pihler in Verunica.
22.09.2020 | Pokal Pivovarna Union
V Beltincih o zadnjem potniku v drugi krog
Kdo si bo kot zadnji zagotovil nastop v drugem krogu Pokala Pivovarna Union. Petnajst udeležencev je že znanih, o zadnjem pa bodo na prekmurski ravnici odločali nogometaši Beltincev in Brava.
16.09.2020 | Pokal Pivovarna Union
V drugi krog tudi Domžale
Domžalčani so si kot predzadnji zagotovili nastop v drugem krogu Pokala Pivovarna Union. Četa Dejana Djuranovića je v Šiški s pol ducata golov premagala Ilirijo.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
31
32
33

DELI NA