Zimski festival nogometa za vse v Puconcih uspel

V telovadnici OŠ Puconci je pod okriljem MNZ Murska Sobota potekal Zimski festival nogometa za vse. Organizatorji so festival izpeljali v obliki treh turnirjev, ki so bili odlično obiskani.

Na prvem turnirju, ki je potekal 3. januarja, so nastopali igralci, ki spadajo v kategorijo U7. Na omenjenem turnirju se je predstavilo 98 igralcev, ki so zastopali 17 različnih ekip. Najbolj številčen turnir je bil na sporedu 10. januarja, ko se je 20 ekip in 168 igralcev pomerilo znotraj starostne kategorije U9. Zavidanja vredna udeležba je zaznamovala tudi zadnji dogodek, 17. januarja, ko je bila na vrsti kategorija U11, kjer je 14 ekip zastopalo 140 igralcev.

Vsi udeleženci Zimskega festivala nogometa za vse, skupaj je nastopilo kar 406 igralcev, so prejeli medalje, vsaka ekipa pa po eno žogo.

Tekst: MKo
Foto: MNZ Musrka Sobota

SORODNE NOVICE

  • 07.04.2017 | Šolska športna tekmovanja
    Nedelja bo dala zmagovalca Nike Premier Cup
    Konec oktobra so turnirji v Grosupljem, Kidričevem, Kopru in Krškem dali osmerico polfinalistov Nike Premier Cup, v prihajajočem vikendu pa bomo na igriščih Nacionalnega nogometnega centra Brdo dobili najboljšo ekipo v konkurenci nogometašev rojenih v letih 2003 in 2004.
  • 24.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
    Sobota in nedelja dala polfinaliste Nike Premier Cup
    Nogometni upi, ki so rojeni v letih 2003 in 2004, so se v soboto in nedeljo dokazovali na četrtfinalnih turnirjih Nike Premier Cup. V polfinale tekmovanja so se prebili Maribor, Mura, Brinje Grosuplje, Domžale, Krško, Veržej, Gorica in Triglav.
  • 21.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
    Sobota in nedelja s štirimi turnirji Nike Premier Cup
    Prihajajoči vikend bo spremljevalcem slovenskega nogometa znova ponudil nemalo užitkov. Ob številnih članskih dvobojih bodo na delu tudi mladi talenti, ki si po vzgledu vzornikov šele utirajo pot na velike nogometne zelenice. Sobota in nedelja bosta rezervirani za štiri četrtfinalne turnirje Nike Premier Cup.

DELI NA