RIN zimsko tekmovanje U-10 na Gorenjskem
V letošnje zimsko tekmovanje desetletnikov se je na Gorenjskem prijavilo kar 28 ekip. Koordinator nogometa za vse Stojan Humar se je potrudil in pripravil vse potrebno za začetek prve faze tekmovanja. Prvi turnir se bo odigral to nedeljo v Cerkljah na Gorenjskem.

 

Igralci iz klubov NK Velesovo, NK Britof, ND Triglav in NK Lesce odpirajo letošnje tekmovanje RIN U-10. Po tem turnirju sledijo še tekmovanja v Železnikih 17. novembra, Bohinjski bistrici 18. novembra, Jesenice 25. novembra, Škofja Loka 1. decembra ter ponovno Jesenice 9.decembra in Cerklje 16. decembra. Veliko dela za odgovorne na MNZ Gorenjska in veselja za mlade nogometaše, kar je tudi glavna nagrada našega truda. Čeprav gre za tekmovanje pa mora biti v ospredju predvsem zavedanje, da trenerji in organizatorji otrokom popestrijo zimsko nogometno mrtvilo in omogočijo nogometni dogodek, ki bo ostal v prijetnem spominu.

tekst: NZS/RK
foto: Stojan Humar

SORODNE NOVICE

  • 07.04.2017 | Šolska športna tekmovanja
    Nedelja bo dala zmagovalca Nike Premier Cup
    Konec oktobra so turnirji v Grosupljem, Kidričevem, Kopru in Krškem dali osmerico polfinalistov Nike Premier Cup, v prihajajočem vikendu pa bomo na igriščih Nacionalnega nogometnega centra Brdo dobili najboljšo ekipo v konkurenci nogometašev rojenih v letih 2003 in 2004.
  • 24.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
    Sobota in nedelja dala polfinaliste Nike Premier Cup
    Nogometni upi, ki so rojeni v letih 2003 in 2004, so se v soboto in nedeljo dokazovali na četrtfinalnih turnirjih Nike Premier Cup. V polfinale tekmovanja so se prebili Maribor, Mura, Brinje Grosuplje, Domžale, Krško, Veržej, Gorica in Triglav.
  • 21.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
    Sobota in nedelja s štirimi turnirji Nike Premier Cup
    Prihajajoči vikend bo spremljevalcem slovenskega nogometa znova ponudil nemalo užitkov. Ob številnih članskih dvobojih bodo na delu tudi mladi talenti, ki si po vzgledu vzornikov šele utirajo pot na velike nogometne zelenice. Sobota in nedelja bosta rezervirani za štiri četrtfinalne turnirje Nike Premier Cup.

DELI NA