Praznično vzdušje tudi v nogometu otrok

Leto se končuje in veseli december prinaša veliko razburljivih dokodkov za naše najmlajše. Praznično pričakovanje pa je še kako prisotno v naših nogometnih klubih, saj imajo v svojih vrstah množico otrok, ki jih osrečujejo z nogometom že skozi celo leto. Marsikje pa uspejo v tem času v nogomet vnesti tudi praznične vsebine, ki se jih otroci prav posebej razveselijo.

Eden takih klubov je NK Turnišče, kjer je Šolo nogometa NK Turnišče ob rednem tedenskem treningu obiskal Božiček. Mladi nogometaši so se obiska zelo razveselili. Božiček pa je prav tako kot leto poprej prevzel trenerske vajeti v svoje roke in takoj začel voditi celotni trening mlajših selekcij U6 in U8 NK Turnišče. Trening je potekal na Božičkov način po ritmu božične in nogometne glasbe s kazenskimi streli, s prostimi streli, z izvajanjem salt….. Strokovno delo Božička so s tribun opazovali družinski člani mladih nogometašev. Po končanem treningu je Božiček na parket povabil vse prisotne otroke, kateri niso nogometaši, kajti za vse je prinesel polne košare praktičnih daril. Božiček je pohvalil zavzetost mladih nogometašev in jim zaželel še veliko nogometnih užitkov, zdravja in sreče v novem letu. Tudi staršem in trenerjem je zaželel vse najboljše v letu ki prihaja.

Tem željam pa se pridružujemo tudi vsi delavci v programu Nogometa za vse in vsem mladim nogometašem želimo uspešno druženje z nogometno žogo tudi v letu 2013.

 tekst: NZS/RK in MNZLE
foto: MNZ Lendava

SORODNE NOVICE

  • 07.04.2017 | Šolska športna tekmovanja
    Nedelja bo dala zmagovalca Nike Premier Cup
    Konec oktobra so turnirji v Grosupljem, Kidričevem, Kopru in Krškem dali osmerico polfinalistov Nike Premier Cup, v prihajajočem vikendu pa bomo na igriščih Nacionalnega nogometnega centra Brdo dobili najboljšo ekipo v konkurenci nogometašev rojenih v letih 2003 in 2004.
  • 24.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
    Sobota in nedelja dala polfinaliste Nike Premier Cup
    Nogometni upi, ki so rojeni v letih 2003 in 2004, so se v soboto in nedeljo dokazovali na četrtfinalnih turnirjih Nike Premier Cup. V polfinale tekmovanja so se prebili Maribor, Mura, Brinje Grosuplje, Domžale, Krško, Veržej, Gorica in Triglav.
  • 21.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
    Sobota in nedelja s štirimi turnirji Nike Premier Cup
    Prihajajoči vikend bo spremljevalcem slovenskega nogometa znova ponudil nemalo užitkov. Ob številnih članskih dvobojih bodo na delu tudi mladi talenti, ki si po vzgledu vzornikov šele utirajo pot na velike nogometne zelenice. Sobota in nedelja bosta rezervirani za štiri četrtfinalne turnirje Nike Premier Cup.

DELI NA