Pismo srca pomaga mladim športnikom

Fundacija štipendije podeljuje mesečno v skladu s kriteriji in pogoji, ki so objavljeni na spletni strani www.pismosrca.si. Ob izpolnjevanju pogojev je vsak mesec podeljenih 9 športnih štipendij za obdobje dvanajstih mesecev, z mesečnim izplačilom 100 EUR.

Kandidata oz. kandidatko za športno štipendijo lahko predlaga posamezna šola, klub ali zveza.

V mesecu januarju so izpolnili pogoje za pridobitev štipendije naslednji nogometaši.

ŽAN KOLAR - Kranj, TIM KOVAČIČ - Ljubljana, DARKO TOŠIČ - Ljubljana, MATEVŽ SMRTNIK - Horjul, NIKOLA VUJANOVIČ - Ljubljana in SIMON CERAR - Moravče

{{video id=16}} 

SORODNE NOVICE

 • 07.04.2017 | Šolska športna tekmovanja
  Nedelja bo dala zmagovalca Nike Premier Cup
  Konec oktobra so turnirji v Grosupljem, Kidričevem, Kopru in Krškem dali osmerico polfinalistov Nike Premier Cup, v prihajajočem vikendu pa bomo na igriščih Nacionalnega nogometnega centra Brdo dobili najboljšo ekipo v konkurenci nogometašev rojenih v letih 2003 in 2004.
 • 24.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
  Sobota in nedelja dala polfinaliste Nike Premier Cup
  Nogometni upi, ki so rojeni v letih 2003 in 2004, so se v soboto in nedeljo dokazovali na četrtfinalnih turnirjih Nike Premier Cup. V polfinale tekmovanja so se prebili Maribor, Mura, Brinje Grosuplje, Domžale, Krško, Veržej, Gorica in Triglav.
 • 21.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
  Sobota in nedelja s štirimi turnirji Nike Premier Cup
  Prihajajoči vikend bo spremljevalcem slovenskega nogometa znova ponudil nemalo užitkov. Ob številnih članskih dvobojih bodo na delu tudi mladi talenti, ki si po vzgledu vzornikov šele utirajo pot na velike nogometne zelenice. Sobota in nedelja bosta rezervirani za štiri četrtfinalne turnirje Nike Premier Cup.

DELI NA