Nagradi za najboljša strelca lige U-14 vzhod



V Planici, kjer se mudi reprezentanca vzhoda do petnajstega leta starosti, so podelili nagrado za najboljšega strelca lanske lige U-14 vzhod, ki sta si jo razdelila igralec Mure 05 Mitja Lotrič ter napadalec Jarenine Marcel Boškovič.




Z včerajšnjim dnem je minil prvi del poletnih priprav reprezentantov, ki so v minuli sezoni igrali v ligi starejših dečkov in ki bodo naslednje leto nastopali pri kadetih. Na jutranjem treningu so fantje pod vodstvom Miloša Rusa in Aleša Čeha uvodoma delali vaje v kvadratu s sprejemanjem žog in menjavo mest, nato so se posvetili preigravanju ter streli na gol in uigravanju predložkov, na koncu pa zaključili z medsebojno tekmo.




Po kosilu v CŠOD Planica, kjer so v tem tednu nastanjeni, je sledila krajša podelitev najboljšemu strelcu lanskoletnega prvenstva starejših dečkov vzhod. Nagrado sta si razdelila dva nogometaša. Tako domov pokal najboljšega odnašata Mitja Lotrič in Marcel Boškovič. Prvi je končal na prvem mestu kljub večmesečni odsotnosti, drugi pa je zadetke porazdelil med Železničarjem iz Maribora in Jarenino, pri kateri je odigral drugi del prvenstva.

Priprave pa nimajo samo fantje, saj se v istem časovnem terminu v Kranjski Gori mudijo tudi dekleta iz reprezentanca U-17, pod vodstvom selektorke Petre Mikeln.



Tekst in foto: Marko Premrl

SORODNE NOVICE

  • 07.04.2017 | Šolska športna tekmovanja
    Nedelja bo dala zmagovalca Nike Premier Cup
    Konec oktobra so turnirji v Grosupljem, Kidričevem, Kopru in Krškem dali osmerico polfinalistov Nike Premier Cup, v prihajajočem vikendu pa bomo na igriščih Nacionalnega nogometnega centra Brdo dobili najboljšo ekipo v konkurenci nogometašev rojenih v letih 2003 in 2004.
  • 24.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
    Sobota in nedelja dala polfinaliste Nike Premier Cup
    Nogometni upi, ki so rojeni v letih 2003 in 2004, so se v soboto in nedeljo dokazovali na četrtfinalnih turnirjih Nike Premier Cup. V polfinale tekmovanja so se prebili Maribor, Mura, Brinje Grosuplje, Domžale, Krško, Veržej, Gorica in Triglav.
  • 21.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
    Sobota in nedelja s štirimi turnirji Nike Premier Cup
    Prihajajoči vikend bo spremljevalcem slovenskega nogometa znova ponudil nemalo užitkov. Ob številnih članskih dvobojih bodo na delu tudi mladi talenti, ki si po vzgledu vzornikov šele utirajo pot na velike nogometne zelenice. Sobota in nedelja bosta rezervirani za štiri četrtfinalne turnirje Nike Premier Cup.

DELI NA