Finale Nike Premier Cup


Sklepni del turnirja v organizaciji Nike-ja, je potekal v soboto, 4.4., kot predtekma derbiju kroga med Mariborom in Gorico.

Pred finalno tekmo sta potekala še dva polfinalna turnirja v Kidričevem in Velenju. Na prvem so tekmovali NK Maribor, ND Mura, NK Triglav in NK Olimpija, na drugem pa NK Bravo, NK Interblock, NK Dravograd in NK Rudar. Kot zmagovalca sta se v finale uvrstila NK Maribor in NK Interblock.

Polčas dvoboja med selekcijama U14 se je končal z rezultatom 0:0, v drugem delu pa je Aleks Pihler zadel dvakrat za slavje Mariborčanov. Izid je znižal Kenan Bajrič.

NK Maribor – NK Interblock      2:1 (0:0)

57' in 65' Pihler Aleks; 67' Domen Nemanič

NK Maribor:
Musič Aljaž, Klajderič Luka, Imeri Lestan, Krajnc Luka (kapetan), Javor Gregor, Narič Aleksander, Pihler Aleks, Sternad Simon, Ribič Rok, Kanejc Peter, Vireg Žan.
Menjave: Cvetič Martin, Lovrinc Luka, Kočar Lučo, Rozman Rok, Vindiš Luka.

NK Interblock: Zabred Gregor, Skok Žiga, Šušteršič Jaka, Boben Matija, Schwarzmann Jernej, Lah Nejc, Bajrič Kenan, Kapun Nik (kapetan), Smrtnik Žiga, Vincetič Blaž, Anžel Žiga.
Menjave: Englaro Tonino, Lazarevič Padar Oskar, Vrančič Nik, Nemanič Domen, Prah Andraž.

Ekipa NK Maribor, pod vodstvom trenerja Radovana Karanoviča, se bo udeležila zaključnega prvenstva Nike Premier Cupa v Belgiji.


Fotoutrinki s finalne tekme:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tekst: NZS/LS
Foto: Rajko Korent

SORODNE NOVICE

  • 07.04.2017 | Šolska športna tekmovanja
    Nedelja bo dala zmagovalca Nike Premier Cup
    Konec oktobra so turnirji v Grosupljem, Kidričevem, Kopru in Krškem dali osmerico polfinalistov Nike Premier Cup, v prihajajočem vikendu pa bomo na igriščih Nacionalnega nogometnega centra Brdo dobili najboljšo ekipo v konkurenci nogometašev rojenih v letih 2003 in 2004.
  • 24.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
    Sobota in nedelja dala polfinaliste Nike Premier Cup
    Nogometni upi, ki so rojeni v letih 2003 in 2004, so se v soboto in nedeljo dokazovali na četrtfinalnih turnirjih Nike Premier Cup. V polfinale tekmovanja so se prebili Maribor, Mura, Brinje Grosuplje, Domžale, Krško, Veržej, Gorica in Triglav.
  • 21.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
    Sobota in nedelja s štirimi turnirji Nike Premier Cup
    Prihajajoči vikend bo spremljevalcem slovenskega nogometa znova ponudil nemalo užitkov. Ob številnih članskih dvobojih bodo na delu tudi mladi talenti, ki si po vzgledu vzornikov šele utirajo pot na velike nogometne zelenice. Sobota in nedelja bosta rezervirani za štiri četrtfinalne turnirje Nike Premier Cup.

DELI NA