Datum od
Datum do

19.11.2011 | Ženska A
Slovenke v odločen boj z Nizozemkami
»Vemo, da gre za zelo močno ekipo. To smo videli tudi na video analizi. Krasi jih odlična pas igra, veliko tečejo, gibljejo se brez žoge, predvsem pa hitro menjajo mesta. Paziti moramo, da nas ne prebijejo po bokih.«
18.11.2011 | U19
Dominika in Jana na študij v ZDA in napredek v svoji karieri
»Tempo igre je hitrejši kot pri nas v naši ligi, torej se na treningu pozna intenzivnost. Velik pomen treningov je na skupinski taktiki in se posebej na fizični pripravljenosti. Njihov sistem je tak da stremijo k zelo hitremu tempu igre.«
18.11.2011 | A
Prvi termin v letu 2012 s Škotsko
Slovenska članska izbrana vrsta bo leto 2012 pričela s prijateljsko tekmo v februarskem terminu, ko se bodo varovanci Slaviše Stojanoviča pomerili z reprezentanco Škotske. V teh dneh sta namreč vodstvi reprezentanc dosegli dogovor in tudi uradno potrdili vest, da bo tekma 29. februarja v Sloveniji.
18.11.2011 | NZS
FIFA obisk na NZS
Na Nogometni zvezi Slovenije se je v teh dneh mudila petčlanska delegacija Mednarodne nogometne zveze (FIFA), ki se je v sklopu programa kvalitete seznanila z delovanjem NZS z organizacijskega, administrativnega, finančnega in strokovnega vidika. Prvi vtisi so zelo pozitivni.
16.11.2011 | Pokal Pivovarna Union
Zavrč v Mariboru ostal praznih rok
Ljudski vrt je prinesel zadnjega polfinalista Hervis pokala Slovenije. Čeprav je semafor večino tekme med gostitelji iz Maribora in Zavrčem kazal izid 0:0, ki je bil ugodnejši za vijoličaste, so ti višji kakovostni razred potrdili z golom Etiena Velikonje v 76. minuti srečanja. Maribor je tako kot zadnji stopil ob bok Celju, Velenju in Šenčurju.
16.11.2011 | U20
Druga tekma v regionalnem pokalu
Reprezentanca do 20 let bo v torek, 22.11., ob 14h v Odrancih odigrala drugo srečanje v okviru regionalnega tekmovanja. Tokratni nasprotnik bo Srbija.
16.11.2011 | U17
Slovenija gosti kvalifikacije U17, ekipa U19 v Rusijo
»Dobili smo težko skupino, v kateri sta tudi Rusija in Švedska, ki sodita v sam svetovni vrh. A smo že z obema igrali. Ne gre zanemariti niti Azerbadžana, ki dela zelo dobro. V ta namen so pripeljali tudi nemško trenerko. Lahko rečem, da imamo zelo težko skupino, a mogoče je prav vse.«
15.11.2011 | A
Vrhunci: Slovenija : ZDA 2:3
Vrhunci tekme med Slovenijo in ZDA, ki se je končala z zmago varovancev Jürgena Klinsmanna, z rezultatom 2:3. Pred našo kamero sta na koncu spregovorila Slaviša Stojanovič in Tim Matavž, na novinarski konferenci pa še gostujoči selektor.
15.11.2011 | Pokal Pivovarna Union
Mariborčani na povratni tekmi ne bodo popuščali
Če je Zavrču v prvi četrtfinalni tekmi Hervis pokala Slovenije proti Mariboru uspelo zdržati pritisk in iztržiti remi, jim na povratni tekmi, ki odloča o moštvu, ki bo prezimilo v pokalnem tekmovanju, ne bo lahko. Vijoličasti namreč odkrito naskakujejo zmago.
15.11.2011 | A
V drugo slavili Američani
Slovenska izbrana vrsta je tokrat prvič igra pod taktirko novega selektorja. Slaviša Stojanović za igro samo sicer ni napovedal veliko sprememb, je pa bila prva enajsterica nekoliko drugačna, kot smo jo bili vajeni zadnja leta. V zadnji zvezni vrsti sta prijateljski obračun začela Darijan Matić, Josip Iličič je dobil prednost pred Valterjem Birso. Namesto poškodovanega Novakoviča je ob Timu Matavžu nastopil Zlatan Ljubijankič. Kapetanski trak po novem nosi Samir Handanovič.
15.11.2011 | Futsal AA
Futsal reprezentanca na priprave v Laško
Na čakanju so Dejan Simić (Predilnica Litija), Danijel Pantić (Predilnica Litija) in Blaž Metulj (KMN Nazarje Glin).
15.11.2011 | A
Vstopnice še na dan tekme
Vstopnice za prijateljsko tekmo med Slovenijo in ZDA so še na voljo, danes pa jih bo možno kupiti tudi ob samem prihodu na štadion.
15.11.2011 | A
Parkirni režim pred nogometno tekmo Slovenija : ZDA
Ker ob tekmi Slovenija : ZDA pričakujemo povečan obisk in gnečo na vhodih v parkirno hišo Stožice in krožišču Tomačevo, pozivamo obiskovalce, da se na tekmo odpravijo pravočasno oziroma uporabijo sredstva javnega prevoza.
15.11.2011 | Ženska A
Reprezentantke v Domžale, v soboto proti Nizozemski
»Želimo si, da bi igrali nekaj več, kot nam je uspelo proti Angliji. Nizozemkam se bomo zoperstavili z igro po tleh od noge do noge. Vesel sem, ker je v izjemni formi Mateja Zver, svoje pa bodo morale dodati tudi ostale soigralke. Brez maksimalne angažiranosti ne bo šlo, polovičarstvo ne pelje nikamor.«
14.11.2011 | A
Handanovič: "Igrišče je pokazatelj vsega."
Slovenska nogometna reprezentanca se bo v torek prvič po končanih kvalifikacijah znova predstavila občinstvu. Pred novim ciklom izbrano vrsto čaka kar nekaj prijateljskih tekem, s pomočjo katerih se bo lahko mirno pripravila na obračune, ko bo šlo za točke. Tokrat bo premierno nastopila z novim selektorjem, ki zaenkrat v igro Slovenije še ni posegal.
14.11.2011 | A
V torek v Stožicah s tekmecem po meri
Slovenska nogometna reprezentanca bo v torek ob 18.15 v Stožicah igrala prvo tekmo pod vodstvom novega selektorja Slaviše Stojanovića. Igralci se na dvoboj z ZDA pripravljajo že skoraj en teden, za uvod v novo obdobje reprezentančnega nogometa pa si želijo zmago.
13.11.2011 | A
Jokič: "Z ZDA začenjamo novo zgodbo."
Tokratni zbor reprezentantov zaznamuje nekoliko drugačno vzdušje, kot je bilo v navadi. Vsaka sprememba prinaša namreč neko prilagajanje, izbrani nogometaši se spoznavajo z načinom dela novega selektorja Slaviše Stojanovića, obenem pa je med 23-terico tudi nekaj novih obrazov. Prav vsi so nad dosedanjim delom navdušeni. Pogovarjali smo se z Alešem Mertljem in Bojanom Jokičem.
12.11.2011 | A
V Stožicah bo več nogometnih tribun za družine
Nogometna zveza Slovenije je razširila obseg tribun za torkovo tekmo Slovenije proti ZDA za družine z otroki do 14 leta. Vstopnice so za prvotno predviden družinski sektor že pošle. NZS ocenjuje, da je tekma še posebej zanimiva za družine, saj se bo tekma začela že ob 18.15 uri.
12.11.2011 | A
Stojanović: "Fantje so pravi profesionalci."
Slovenska nogometna reprezentanca se bo v torek, 15. novembra, ob 18.15 v Stožicah v prvi tekmi pod vodstvom novega selektorja Slaviše Stojanovića pomerila na prijateljski tekmi z ZDA. Gre za začetek novega cikla, v katerem bo glavni poudarek na kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2014, ki ga bo gostila Brazilija.
11.11.2011 | A
Pečnik in Matavž verjameta v dober rezultat proti ZDA
Čeprav se je tekmovalni ritem novega velikega tekmovanja zaključil, pa reprezentanti ne počivajo. Pred njimi so novi izzivi, tokrat z novim selektorjem in starim znancem. Proti Združenim državam Amerike se bo Slovenija spopadala s Slavišo Stojanovičem v vlogi selektorja in nekaj novimi obrazi v izbrani vrsti.
1
2
3
...
685
686
687
688
689
690
691
692
...
766
767
768

DELI NA