V soboto 21. 12. se bodo v Nacionalnem centru Brdo pri Kranju pomerili najboljši e-športniki v nogometni simulaciji eFootball Pro Evolution Soccer 2020. Slovenija bo dobila prva nogometna eReprezentanta, ki bosta Slovenijo kasneje predstavljala v kvalifikacijah za e-Evropsko prvenstvo 2020. Finalni turnir, v kolikor se slovenska reprezentanca uvrsti nanj, se bo odigral v hramu nogometa, kultnem štadionu Wembley.

Zaradi prostorske omejitve bomo prvim petdesetim, ki bi si želeli zaključni turnir slovenskega izbora “Postani eReprezentant” ogledati v živo, poslali brezplačno vstopnico na e-poštni naslov, ki ga skupaj s svojimi podatki navedete spodaj. Ogled turnirja je tudi lepa priložnost prvega obiska Nacionalnega centra Brdo, kjer se sicer pripravlja večina slovenskih nogometnih reprezentanc.Prijava je uspela

Pozdravljeni,

Hvala za izraženo zanimanje za ogled finalnega tekmovanja “Postani eReprezentant. Po e-pošti smo vam že poslali prva navodila v povezavi s sobotnim dogodkom.

Hvala.


Se vidimo!


Nogometna zveza Slovenije bo uporabljala informacije, ki jih podate na tem obrazcu, da vas lahko obvešča o vseh svojih novostih ter marketinških in drugih aktivnostih. Prosimo označite, s katerimi nameni obdelave osebnih podatkov soglašate:Vedno lahko spremenite svojo odločitev s klikom na polje »odjava« v nogi našega elektronskega sporočila ali preko poslanega elektronska sporočila na urednistvo@nzs.si. Vaše informacije bomo obravnavali skrbno. Več informacij o naši politiki glede varovanja osebnih podatkov dobite na naši spletni strani www.nzs.si. S klikom na spodnje polje »Potrdi« se strinjate, da lahko Nogometna zveza Slovenije zbira in obdeluje vaše podatke v skladu z navedenimi pogoji.