Informacije za kupce vstopnic

Če se odpravljate na Evropsko prvenstvo 2024, je tukaj nekaj ključnih informacij, ki vam bodo pomagale pri uporabi mobilnih vstopnic:

Mobilna aplikacija UEFA:
Za dostop do svojih vstopnic boste potrebovali uradno UEFA aplikacijo, ki si jo lahko prenesete s trgovine App Store ali Google Play. Vstopnice boste prejeli na aplikacijo najkasneje pet dni pred tekmo. Prenos aplikacije in vse relevantne informacije vam bodo s strani organizatorja (UEFA) poslane prek e-pošte.

QR koda za vstop:
QR koda se bo prikazala v aplikaciji tri ure pred začetkom tekme, ko se odprejo vhodi na stadion. Ta koda omogoča vstop na stadion. Poskrbite, da bo vaš telefon poln in da boste imeli dostop do interneta na dan tekme.

Prenos vstopnic:
Če se tekme ne morete udeležiti, lahko svoje vstopnice prenesete drugim prek mobilne aplikacije. To storite nekaj dni pred tekmo, spremljajte tudi svojo e-pošto in mapo za spam za vsa nadaljnja obvestila.

Osebni dokument:
Ob vstopu na stadion imejte pri sebi veljaven osebni dokument, saj ga boste morda morali pokazati skupaj z mobilno vstopnico.

Posebne omejitve za mlajše navijače:
Vstopnice za mladoletne osebe morajo biti na imenu in telefonu odrasle osebe, ki jih spremlja. Starši ali skrbniki, ki omogočajo vstop mlajšim otrokom, morajo to storiti pred svojim lastnim vstopom.

Izguba ali poškodba telefona:
Če izgubite telefon, ga zlomite ali zamenjate, lahko aplikacijo prenesete na drug telefon. Če to ni možno, se čim prej obrnite na službo za podporo strankam UEFA ali pojdite na prodajno mesto vstopnic, ki bo odprto dan tekme in dan prej, čeprav se pričakuje gneča.

Za vse dodatne informacije in pomoč se obrnite neposredno na UEFA, saj so informacije, ki jih posredujejo nacionalne nogometne zveze, zgolj v informativne namene.

Uporabne informacije:
Kako delujejo mobilne vstopnic (UEFA/angleško)
Menjava telefona (UEFA/angleško)

Nakup vstopnic v zadnjem hipu:
Zadnja možnost za nakup vstopnic bo na voljo v začetku maja 2024 preko Uefine platforme za prodajo vstopnic. V tem sklopu bodo na voljo za nakup vse preostale vstopnice, ki so jih kupci iz kakršnihkoli razlogov vrnili nazaj v prodajo po nakupnih cenah.

Distribucija vstopnic:
Prenos vstopnic bo stekel konec maja 2024 preko uradne aplikacije Uefe. 

 

DELI NA