Informacije za obiskovalce

Na spodnji povezavi najdete vse informacije o obisku tekem, javnem prevozu, možnostih za prenočišče, Fan conah in vse ostale informacije povezane z vašo izkušnjo v mestih, kjer si boste ogledali tekme. Informacije so na voljo v angleščini na strani Uefe, vendar se sproti dopolnjujejo, zato ob načrtovanju svoje poti preverite zadnje informacije.

Euro 2024 Event Guide

Javni prevoz:

Vsak imetnik vstopnice za tekmo Eura 2024 bo upravičen do 36-urne vozovnice za koriščene javnega prevoza v desetih mestih gostiteljicah in okoli njih brez dodatnih stroškov od 6.00 na dan tekme do 18.00 naslednjega dne. Navijači bodo lahko potovali trajnostno z uporabo podnebju prijaznega javnega prevoza.

Prijave transparentov in zastav:

Vsi, ki nameravajo na stadion prinašati transparente, zastave ali drugo navijaško opremo, morajo to predhodno prijaviti organiztorju. Vse podatke o transparentih in zastavah, vključno s slikami, pošljite do konca aprila na marko.brelih@nzs.si.

Parkirne dovolilnice za avtobuse in minibuse

UEFA skupaj s stadioni gostitelji nudi navijačem možnost rezervacije parkiranja za avtobuse na vsakem prizorišču Eura 2024. Za pridobitev parkirnega dovoljenja je potrebno izpolniti Obrazec za prijavo parkiranja avtobusov podpornikov UEFA EURO 2024.

  • Storitev je brezplačna za navijače in turistične agencije
  • Parkirno dovoljenje velja za avtobuse podpornikov (največja dolžina: 14 m) in minibuse (največja dolžina: 7,5 m)
  • Parkiranje mora biti predhodno rezervirano prek uradnega Portala za parkiranje
  • Za vsako vozilo morate izpolniti Obrazec za prijavo parkiranja avtobusov podpornikov
  • Razpoložljivost parkirnih mest in pogojev se lahko spreminja glede na prizorišče
  • Na dan tekem ne bodo sprejete nobene zahteve za parkiranje

Za dostop do uradnega Portala za parkiranje avtobusov podpornikov UEFA EURO 2024 uporabite naslednjo povezavo: Bus Parking - Introduction Form (uefa.com)

Po oddaji prijavnega obrazca bo Uefa obdelala vašo zahtevo. Ko bo zahteva odobrena in parkirno mesto dodeljeno, bo poslano e-poštno sporočilo, ki vsebuje parkirno dovoljenje in zemljevid dodeljenega parkirnega območja na hrbtni strani parkirnega dovoljenja. Parkirno dovoljenje je potrebno natisniti in pritrditi na notranjo stran vetrobranskega stekla vozila, v spodnjem desnem kotu. Dostop do parkirnega prostora bo dovoljen le ob predložitvi natisnjenega uradnega parkirnega dovoljenja.

DELI NA