Datum od
Datum do

14.04.2022 | 2. SNL
Triglav in Rudar odpirata praznični krog, Gorica v Dekane
Drugoligaši vstopajo v zaključek sezone, pred klubi je še zadnjih šest dejanj. Vodilna Gorica bo na praznični ponedeljek nove točke lovila v Dekanih, primorski obračun pa boste lahko spremljali na spletni strani NZS. Že v petek se bosta pred kamerami Sportkluba udarila Triglav in Rudar.
14.04.2022 | 2. SNL
Ilirija in Beltinci remizirala
Ljubljana je gostila zaostalo tekmo 23. kroga 2. SNL med Ilirijo 1911 in Beltinci Klimo Tratnjek, ki jo je pred dnevi odnesel aprilski sneg. Tekmeca sta se razšla z delitvijo točk.
10.04.2022 | 2. SNL
Nafta podaljšala domačo serijo, Gorica uspešna v Beltincih
Nafta je tudi v 24. kroga 2. SNL podaljšala serijo zmag na domačem igrišču. Lendavčani so v drugem polčasu dvoboja s Fužinarjem zadeli štirikrat. Vodilni Goričani so v drugem polčasu strli odpor Beltinčanov. Tekma Kranjčanov in Ajdovcev ni bila dokončan zaradi močnega vetra, v Dekanih pa se sploh ni pričela.
07.04.2022 | 2. SNL
Prenos iz Lendave in Rogaške Slatine, vodilna Gorica v Beltince
S petkovo tekmo Nafte in Fužinarja, ki jo boste lahko spremljali tudi gledalci Sportkluba, se pričenja 24. krog 2. SNL. Vodilna Gorica v soboto gostuje v Beltincih, v sobotnem popoldnevu pa se bosta pred kamero NZS pomerili tudi ekipi Rogaške in Krke.
03.04.2022 | 2. SNL
Triglav premočan za Dravo, Gorica ugnala Rogaško
S tekmama v Kranju in Novem mestu se je pričel 23. krog drugoligaškega prvenstva. Triglav na domačem igrišču ni imel težav s ptujsko Dravo, Krka pa je na Portovalu tesno premagala Krško. Gorica je z dvema hitro doseženima zadetkoma premagala Rogaško.
31.03.2022 | 2. SNL
Rogaška z novim trenerjem k vodilni Gorici
Začetek aprila prinaša tekme 23. kroga, ki ga bosta odprli tekmi v Kranju in Novem mestu. Gorica se bo pred kamerami Sportkluba pomerila z Rogaško, vodenje katere je prevzel Oskar Drobne. V prenosu na spletni strani NZS boste lahko spremljali nedeljski dvoboj Rudarja in Primorja.
27.03.2022 | 2. SNL
Nafta do nove domače zmage, Triglav in Gorica vknjižila točko
Lendavčani so v uvodnem obračunu 22. kroga 2. SNL premagali Bilje in s štirimi doseženimi zadetki podaljšali serijo zmag na domačem igrišču. Kar tri sobotne preizkušnje pa so se končale z zmago gostov, Triglav je v remiziral v Dobu, Goričani pa so se s točko vrnili iz Novega mesta.
25.03.2022 | 2. SNL
Drugoligaši v 22. krog, prenos iz Krškega in Novega mesta
Prvoligaši konec tedna nimajo tekmovalnih obveznosti, v 2. SNL pa se s petkovo tekmo v Lendavi pričenja 22. krog. Vodilna Gorica bo v nedeljo gostovala v Novem mestu, dvoboj s Krko si bo moč ogledati na Sportklubu. Kamera NZS bo prisotna na sobotni tekmi Krškega in Primorja.
20.03.2022 | 2. SNL
Gorica povečala naskok na vrhu lestvice, Triglav remiziral z Nafto
Drugoligaši so zakorakali v zadnjo tretjino prvenstva. Gorica se je po porazu vrnila v ustaljene tirnice, na severu Primorske so klonili Krčani. Primorci so z zmago povečali naskok pred Triglavom, ki je remiziral z Nafto.
18.03.2022 | 2. SNL
Prenos iz Kranja in Velenja, vodilni Goričani s Krškim
Prvoligaši odpirajo zadnjo četrtino, drugoligaši pa vstopajo v zadnjo tretjino prvenstva. Vodilni Goričani bodo rane po porazu celili v obračunu s Krškim, na spletni strani NZS si boste lahko ogledali nedeljski obračun Rudarja in Doba, kamere Sportkluba pa bodo v Kranju pospremile sobotni spopad Triglava in Nafte.
13.03.2022 | 2. SNL
Petkovi tekmi pripadli Nafti in Krki, Triglav do točke, Gorica izgubila
S tekmam v Novem mestu in Lendavi se je pričel zadnji krog druge tretjine 2. SNL, točke pa so ostale na Dolenjskem oziroma v Prekmurju. Kranjčani so s sobotnega gostovanja v Dekanih prinesli točko. Pomoči Jadrana ni izkoristila Gorica, ki je na domačem igrišču izgubila z Ilirijo.
10.03.2022 | 2. SNL
Drugoligaši zaključujejo drugo tretjino prvenstva
Drugoligaši so pred dnevi zakorakali v nadaljevanje sezone, konec tedna pa bodo s tekmami 20. kroga 2. SNL zaključili drugo tretjino prvenstva. V prenosu boste lahko spremljali dve petkovi tekmi, pred kamero NZS se bosta merila Krka in Fužinar, na Sportklubu pa si boste lahko ogledali obračun Nafte in Rudarja.
05.03.2022 | 2. SNL
Triglav premagal Beltince, Gorica slavila na Ravnah
Nogometaši Triglava so v nogometno pomlad zakorakali z zmago, mrežo Prekmurcev je dvakrat zatresel Tin Matić, ki se je tako še utrdil na vrhu ligaške lestvice strelcev. Gorica je v soboto premagala ekipo Fužinarja, ki je prvič zaigral pred novo tribuno Mestnega stadiona Ravne.
03.03.2022 | 2. SNL
Drugoligaši odpirajo nogometno pomlad
Z 19. krogom prvenstva se pričenja spomladanski del 2. SNL. Kamere Sportkluba bodo pospremile petkov obračun Triglava in Beltincev, na spletni strani NZS pa boste lahko spremljali sobotno tekmo z Raven. Fužinar bo gostil vodilno Gorico.
26.02.2022 | 2. SNL
Lendavčani napolnili mrežo Doba in skočili na tretje mesto
Zaostali dvoboj 17. kroga 2. SNL se je razpletel z visoko zmago Nafte. Lendavčani so v mrežo Doba pospravili pet zadetkov, pod dva se je podpisal Marsel Stare. Prekmurci so se z zmago prebili na tretje mesto lestvice, pred Rogaško.
26.02.2022 | 2. SNL
Uvodoma z zaostalo tekmo Doba in Nafte
Z zaostalim srečanjem Roltek Doba in lendavske Nafte se bo po zimskem premoru nadaljeval tudi drugoligaški ples. Dvoboj 17. kroga bo uvod v nadaljevanje 2. SNL, potem ko je bila tekma jeseni odpovedana kar dvakrat.
06.01.2022 | 2. SNL
Gorica in Triglav v iskanju povratka med elito
V Prvi ligi Telemach smo jeseni spremljali izenačene boje za vrh lestvice, tesno je bilo tudi pri dnu prvoligaške deseterice. Izjemno pestra je bila tudi drugoligaška jesen, s serijo zmag pa sta jo zaznamovala Gorica in Triglav.
05.12.2021 | 2. SNL
Krka dobila dvoboj z Jadranom, Nafta slavila v Krškem, Drava presenetila Gorico
Začetek decembra je v drugoligaškem tekmovanju namenjen zaostalim tekmam jesenskega dela sezone. Na prvo soboto v mesecu so Novomeščani premagali Jadran Dekane, lendavska Nafta pa je bila uspešna v Krškem. Drava je v nedeljskem popoldnevu presenetila Gorico.
01.12.2021 | 2. SNL
Gorica premagala Nafto, Krško in Dob remizirala
Osemnajsti krog 2. SNL je bil zadnji v jesenskem delu prvenstva, ki pa se bo za nekaj klubov podaljšalo še v december. Gorica je z zmago na zaostali tekmi 11. kroga proti Nafti povečala prednost pred zasledovalci, Krško in Dob pa sta se razšla brez zmagovalca.
28.11.2021 | 2. SNL
Triglav klonil v Rogaški Slatini, Gorica na prvo mesto
Nogometaši Gorice so na uvodni tekmi zadnjega kroga v jesenskem delu 2. SNL premagali Brežice, po sobotnem porazu Triglava v Rogaški Slatini pa so ostali na prvem mestu drugoligaške razpredelnice. Dekančani so napolnili mrežo Primorja, Nafta je nasula šest zadetkov Dravi.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
42
43
44

DELI NA