Datum od
Datum do

30.05.2015 | 2. SNL
2.SNL: Krško v zadnji minuti do naslova
O prvaku 2. SNL in s tem neposrednem udeležencu nogometne prve lige Telekom Slovenije v naslednji sezoni je odločal današnji zadnji krog. V njem sta se pomerili ekipi z vrha, Krčani pa so premagali Aluminij z 1:0. S to zmago so tudi prevzeli vodstvo na lestvici, kjer imajo zdaj 51 točk, Aluminij je ostal pri 50.
28.05.2015 | 2. SNL
2. SNL: V Krškem za prvaka
Če je v Prvi ligi večina zadev že odločenih, pa tega niti slučajno ne moremo trditi za domače drugoligaško tekmovanje, ki bo doseglo vrhunec prav v zadnjem krogu. V soboto se bosta za naslov prvaka v neposrednem obračunu udarili ekipi Krškega in Aluminija, medtem ko na dodatne kvalifikacije za napredovanje med elito upajo še nogometaši Doba.
23.05.2015 | 2. SNL
2. SNL: Aluminij do prednosti, usoden spodrsljaj Doba
Po 26. krogu druge slovenske nogometne lige ostajata v boju za naslov prvaka le še Aluminij in Krško, saj je Roltek Dob izpadel iz igre po nepričakovanem domačem porazu z Dravinjo. Kidričani so uspešno opravili svoje delo proti ekipi Šmartnega, razburljiva tekma med Triglavom in Krškim pa ni dala zmagovalca. Pravo revijo zadetkov smo videli na Primorskem, kjer so Ankraran Hrvatini s 6:3 odpravili Šenčur.
17.05.2015 | 2. SNL
2. SNL: Izjemen troboj se nadaljuje, na vrhu Aluminij
Druga slovenska nogometna liga že dolgo ni bila tako napeta, kot je v letošnji sezoni. Za pravo srhljivko skrbijo nogometaši Aluminija, Krškega in Doltek Doba, ki se nahajajo na vrhu prvenstvene lestvice v razmaku ene same točke. Derbi 25. kroga je na tribune stadiona v Krškem zvabil lepo število gledalcev, ki pa niso videli zadetkov. Delitev točk so izkoristili Kidričani, ki so skočili na vrh po zmagi nad Triglavom.
10.05.2015 | 2. SNL
2. SNL: Na derbiju osem golov in remi, na vrhu ponovno Krško
Težko pričakovani 24. krog druge slovenske nogometne lige ni razočaral. V Dobu smo spremljali pravo nogometno poslastico, ki se je kljub osmim zadetkom končala z neodločenim rezultatom. Delitev točk je ustrezala Krčanom, ki so se z zmago na Primorskem bliskovito vrnili na vrh prvenstvene lestvice. Tolmin je ugnal Dravinjo, Šenčur pa je iztržil pomembno točko v Veržeju.
03.05.2015 | 2. SNL
2. SNL: Krško padlo na tretje mesto, na vrhu Dob
23. krog druge slovenske nogometne lige je prinesel pomembne spremembe na vrhu prvenstvene lestvice. Po dolgem času so iz vrha sestopili Krčani, ki so po porazu s Tolminom padli na tretje mesto prvenstvene razpredelnice, na prvo pozicijo pa so se zavihteli branilci naslova iz Doba, ki so v Kranju zanesljivo ugnali domači Triglav. Dobro formo je potrdil tudi Aluminij, ki Dobljanom diha za ovratnik.
26.04.2015 | 2. SNL
2. SNL: Roltek Dob že drugi
V drugi slovenski nogometni ligi spremljamo izredno napeto končnico prvenstva. V 22. krogu so si poraz privoščili vodilni Krčani, ki imajo le še dve točki prednosti pred Roltek Dobom. Ta je z zmago nad Šmartnim preskočil Aluminij, ki je klonil v Tolminu. Na četrtem mestu so ponovno Ankaran Hrvatini.
19.04.2015 | 2. SNL
2. SNL: Brez presenečenj
V 21. krogu druge slovenske nogometne lige je vodilna trojica brezhibno opravila svoje delo. Krško je z minimalno zmago odpravilo Šenčur, medtem ko sta Aluminij in Roltek Dob vpisala tri točke proti Veržeju oziroma Ankaran Hrvatinom. Poraz slednjih je izkoristil Triglav, ki je z zmago nad Tolminom skočil na četrto mesto.
10.04.2015 | 2. SNL
2. SNL: Dravinja presenetila Krško
V drugi slovenski nogometni ligi je vse bolj napeto. Za dodatno draž so v 20. krogu poskrbeli nogometaši Dravinje, ki so na premagali vodilno Krško. Aluminij se je Krčanom približal na tri točke po zmagi v Šenčurju, medtem ko je Dob ugnal Tolmin. V slabši formi so nogometaši Triglava, ki so po porazu v Veržeju padli na meto mesto prvenstvene lestvice.
04.04.2015 | 2. SNL
2. SNL: Krško na plus šest
V 19. krogu druge slovenske nogometne lige so nogometaši Krškega kar s 6:0 odpravili Šmartno. Krčani so povečali naskok pred zasledovalci, saj je Aluminij zgolj remiziral z Dravinjo, medtem ko je Triglav ponovno izgubil s Šenčurjem. Tretje mesto po novem pripada Dobu, ki je Veržeju nasul pet golov.
29.03.2015 | 2. SNL
2. SNL: Krčani s prvo spomladansko zmago, Aluminij prehitel Triglav
V 18. krogu druge slovenske nogometne lige so nogometaši Aluminija visoko odpravili Triglav, ki je tekmo v Kidričevem končal le z devetimi možmi v polju. Razplet derbija je ustrezal vodilnim Krčanom, ki so z zmago nad Tolminom povečali naskok na vrhu prvenstvene rapredelnice. Tudi na preostalih treh tekmah so slavili gostitelji.
22.03.2015 | 2. SNL
2. SNL: Triglav zamudil priložnost za skok na vrh
17. krog druge slovenske nogometne lige je postregel s presenetljivim razpletom, ki je ustrezal nogometašem iz Kidričevega. Aluminij je z zmago v Tolminu splezal na tretje mesto prvenstvene lestvice ter zmanjšal zaostanek za Krškim in Triglavom, ki sta se opekla proti Dravinji oziroma Šenčurju.
14.03.2015 | 2. SNL
2. SNL: Krško za uvod pustilo točke v Ankaranu
Uvodni pomladanski krog se je začel presenetljivo, saj so vodilni Krčani izgubili na gostovanju pri Ankaran Hrvatinih in tekmecem ponudili priložnost, da se vključijo v boj za naslov prvaka. Triglavani so se darila Krčanov razveselili z zmago v Veržeju, Dobljani pa so se poigrali z zadnjeuvrščeno ekipo Šmartnega. V nedeljo so svoje opravili še Kidričani, čeprav jim je Dravinja povzročila kar nekaj preglavic.
13.03.2015 | 2. SNL
2. SNL: Oživele bodo tudi drugoligaške zelenice
Dolgega zimskega mrtvila je konec tudi za slovenske drugoligaše, ki bodo ta konec tedna prvič letos pritekli na zelenice. Sezona se nadaljuje s 16. krogom, ko bo postalo že nekoliko bolj jasno, kdo bo najresnejši konkurent Krškega v borbi za prvoligaško vstopnico.
24.12.2014 | 2. SNL
2.SNL: Uporni Krčani izkoristili jesensko zamudo »Triglav ekspresa«
V kranjskem Triglavu so se po izpadu med drugoligaše sprijaznili z dejstvom, da jeseni ne bo prvoligaških drobtinic. Čeprav je Kranjčane poleti zapustilo precej nosilcev igre, so se s pomlajeno ekipo in z veliko vnemo lotili poletnih priprav že v prvoligaškem terminu ter pod udarnim geslom »Triglav Ekspres« samozavestno napovedali hitro vrnitev med družbo najboljših klubov.
23.11.2014 | 2. SNL
2. SNL: Krško na odmor z lepo prednostjo
Slovenski drugoligaši so zaključili s tekmovalnimi obveznostmi za leto 2014. Na vrhu prvenstvene lestvice bo prezimilo Krško, ki je na zaostali tekmi 14. kroga premagalo Šenčur. Po slabšem začetku sezone so dobro izhodišče ujeli tudi Dobljani, ki so se z zmago nad Tolminom približali drugouvrščenemu Triglavu na tri točke. Prvenstvo se nadaljuje 15. marca s tekmami 16. kroga.
15.11.2014 | 2. SNL
2. SNL: Krško jesenski prvak
Nogometaši Krškega so kronali odlične predstave v letošnji sezoni s pomembno zmago proti Aluminiju ter se tako veselili naslova jesenskih prvakov. 15. krog druge slovenske nogometne lige je zaznamovala še visoka zmaga Ankaran Hrvatinov v Šmartnem ob Paki, medtem ko se je Triglav zavihtel na drugo mesto pred Tolmince, ki so izgubili z Veržejem.
09.11.2014 | 2. SNL
2. SNL: Odigrane le tri tekme
Zaradi vremenskih nevšečnosti so bile Zaradi vremenskih nevšečnosti so bile ta konec tedna izpeljane le tri tekme 14. kroga druge slovenske nogometne lige. Edine zmage so se veselili nogometaši Veržeja, ekipi Triglava in Aluminija pa sta se morala sprijazniti z gostujočo točko. Obračuna med Šenčurjem in Krškim ter Roltek Dobom in Tolminom bosta prišla na vrsto 21. in 22. novembra.
03.11.2014 | 2. SNL
2. SNL: Krško le še dve točki pred Tolminom
13. krog druge slovenske nogometne lige je še zgostil zgornji del prvenstvene lestvice, saj je po novem med vodilno ekipo Krškega in petouvrščenim Dobom le pet točk razlike. Krčani so na domačem igrišču remizirali z Veržejem, kar je izkoristil Tolmin z visoko zmago nad Šmartnim in se približal prvemu mestu na pičli dve točki. Triglav in Aluminij se tokrat nista proslavila, saj sta streljala s slepimi naboji.
26.10.2014 | 2. SNL
2. SNL: Aluminij in Triglav pritiskata
V 12. krogu druge slovenske nogometne lige je Roltek Dob porazil Krško, ki ima le še tri točke prednosti pred Aluminijem in Triglavom. Kranjčani so presenetljivo lahko opravili s Tolminom, medtem ko so Kidričani podobno prepričljivo slavili v Veržeju. Derbi začelja je postregel kar z osmimi goli in delitvijo točk.
1
2
3
...
32
33
34
35
36
37
38
39
...
42
43
44

DELI NA